שבוע טוב בנות!!!

לילו 24

New member
שבוע טוב בנות!!!

אני נופלת עליכם פה בגדול, אבל תצטרכו לסבול אותי כי אני אוגרת שבועיים וניסיתי לא לכתוב אבל אני לא יכולה יותר!!!!!!כשקראתי עכשיו את המשפט "הגוף מתנקה" חצי צחקתי חצי בכיתי.... כפי שסיפרתי לכן אני עכשיו בהתמחות, והתחילו בלאגני אנדו' שלא צפיתי אני מודה...וזה בהמשך הרתיחה... בלית ברירה המתמחה שאיתי בחדר יודעת על התהליכים כי אני חווה אותם כאן לידה, ובמקום לקבל תגובות תומכות זה התגובות שאני מקבלת וזה המשפט האהוב עליה אבל יש לה משפטים גרועים מזה!!!!! גם בעלי עדיין לא הפנים ולא מבין את הבעיה עד הסוף והוא אומר לי ת המשפט הזה כל הזמן (כי אני כמעט כל החודש במחזור...), האמת? אני לא כל כך רוצה שהוא יבין עד הסוף, כדי שיהיה לפחות בנאדם אחד אופטימי אצלנו בבית.... אז מה קורה? האמת שאין לי מושג.... אחרי ביוץ טוב בחודש שעבר שלא יצא ממנו כלום מלבד כאבים עזים החודש לא הגיע לי ביוץ.... הסופ"ש האחרון היה אמור להיות לי ביוץ, אבל הבדיקה שעשיתי ביום ה' איכזבה.... הביוץ אפילו לא היה קרוב... והתוצאות של הבדיקות הזויות לגמרי.... בקיצור הרופא פוריות דרש לראות אותי והיום יש לי אצלו בדיקה... מה לעזאזל זה אומר? ניסיתי לראות קצת באינטרנט והדברים היחידים שראיתי זה - שחלות פוליצטיות (שמתי לב שבכל האולטראסאונדים האחרונים שהייתה היה לי צורה של כמה זקיקים יחד כמו שרשרת וראיתי שככה זה נראה כשיש שחלות פלוציטיות), גם ראיתי שנותנים איאוקמין או משהו בסגנון אני יודעת שאתן כבר ממש בתוך זה אבל לי באמת שאין מושג מה זה אומר.... הרי גיליתי את האנדו' רק לפני שנה וחצי ועד היום אני לא ממש מבינה מה למה ואיך.... מהניתוח שהיה לפני שנה וחצי אמרו לי שהכל נראה תקין ושאני אנסה טבעי אבל כנראה שזה לא כל כך נכון.... כפי שגם אמרתי לכן אני לא ממש רוצה לסכן את ההתמחות שלי אבל מצד שני..... בקיצור אין לי מושג לאן אני ממשיכה מכאן....ואין לי גם למי לפנות.... אני בכמה ימים אחרונים ממש בדיכאון ולא משתפת אף אחד כי אף אחד לא מבין.... הצילו!!!!

אם אני אגיד שאני איתך בכאבך זה יעזור? ../images/Emo140.gif

כי זה נכון
אבל מעבר לכך, אני עוד לא בשלב בחיים שבו מחכים לביוצים הטובים שלא יכולים לעמוד ישר בגללם במטרה שייצא מהם משהו, ככה שאין לי עוד מה לתרום. אולי עדיף לחכות עם זה קצת, כשתהיי קצת אחרי ההתחלה של ההתמחות?

זואילי

New member
תזכירי לי מי הרופא פריון?

מאוד מוזר שאם הינך פוליציסטית אז אף פעם גניקולוג לא אמר לך את זה. בד"כ לפוליציסטיות מציעים איקקלומין אבל זה לא ממש עושה טוב לאנדואיות. מציעה לך להתחיל לקרוא וללמוד על תרופות הפריון. (המון חומר לקריאה בפורום פוריות) כדי שתוכלי גם לנהל דו שיח עם רופא הפריון על תחליפים... למשל זריקת פיורגון או זריקת גונל. (הפיורגון לדעתי הרבה יותר ידידותי כי יש לו סקאלה נרחבת של מינונים, כולל נמוכים מאוד) והזריקות עדיפות על איקקלומין. תגידי, בנסיונות הטבעיים עשית מעקבי זקיקים ודם? איך תיזמנת את "עבודת הבית"? עם בדיקות בייתיות????

לילו 24

New member
זהו שזה סתם ניחוש שלי../images/Emo4.gif

הרופאים לא אמרו לי כלום אני חושבת שעד עכשיו לא היו סימנים לכך...אבל יחד עם מחזור בעייתי וזה שראיתי באולטרסאונדים האחרונים שלי שהזקיקים נראים כמו כמה זקיקים בעיגול אחד גדול.... אז נראה לי שזה זה.... אני עושה מעקב בדיוק כמו לפני ivf עם בדיקות דם ואולטרסאונד, רק שעם זה יש "עבודת בית"....(חחחח אהבתי את הביטוי....) החודש הזה עשיתי מעקב וראיתי שאני לא מתקרבת בכלל לביוץ.... ביום ה' האחרון הייתי אמורה לבייץ והאולטראסאונד והבדיקות דם היו מרחק ניכר מביוץ (מוזר מכך הפרוגסטרון ירד אפילו ממה שהיה שלושה ימים לפני כן) באותו יום ה' גם התחיל לי דימום (יותר נכוןן הפרשות כהות) עד לאתמול. כל זה 6 ימים אחרי שנגמר המחזור (שהיה שבועיים עם כאבי תופת אם אתן זוכרות) בקיצור- הגוף שלי משתגע...... ותודה על האמפטיה...
אני בהחלט עדיין מתלבטת מהו הדבר הנכון לעשות במצב הזה....

לילו 24

New member
נ.ב. זואילי שכחתי לרשום

הרופא הוא אבי צפריר, הוא לא קשור לאנדו' אני אצלו יותר בשביל המעקב...

זואילי

New member
אולי יש כאן בנות שמכירות אותו

אבל תבדקי היטב אם הוא מומחה פוריות. לכל גניקולוג רשום בכרטיס ביקור - מומחה במיילדות, גניקולוגיה ופריון. זה לא אומר שהוא מומחה פוריות. תבדקי אם הוא עושה שאיבות והחזרות באחד מבתיה"ח. רק אם הוא עושה IVF הוא מומחה פוריות... פשוט שלא תבזבזי את זמנך אצלו. גם אם IVF זה לא במניו שלך. מה שחשוב זה שהרופא עושה הפריות.

לילו 24

New member
אני מאמינה שהוא כן מומחה פוריות

כי הוא שייך למרפאת פריון של מכבי בה אני מטופלת והוא גם אמר לי שהוא מתעסק בפריון...אפילו דיברנו על להתחיל הפריות והוא אמר שהוא אמנם עושה זאת אבל בשלב זה הוא עוד לא ממליץ.... זה פחות קריטי לי כי ברגע שהוא יעשה את האבחון אני אפנה לסוריאנו פשוט או שאשאב רעיונות ממכן, אבל כרגע אני עוד בשלב ההלם... ואני ניסיתי להבין מה שרשמת אבל לא כל כך הבנתי.. מה זאת אומרת איפוס איך עושים זאת? אני אשמח אם תוכלי לפרט... תודה מותק

זואילי

New member
אוקיי

אם אמר שעושה הפריות אז זה בסדר. גם בלי קשר אלייך. זה רק כדי לדעת שאת אצל הרופא הנכון. לאפס זה לדכא את המערכת. אפשר גם עם גלולות למס' ימים, נגיד 10 ימים או שבועיים. ואז להפסיק. תקבלי מחזור. ולפי המחזור הזה יהיה מעקב הזקיקים. אבל יו נואו, זה הרופא צריך להחליט (ואת "תייעצי" לו...
)

לילו 24

New member
חחחחח נשמע טוב גלולות עכשיו....

כרגע זה נשמע לי כמו כדורי הרגעה....כמו כדורים נגד כאבי ראש כשכואב גלולות כדי להרגיע את הקטסטרופה.... מי עכשיו יטען שגלולות זה מזיק?????
ו
תודה שוב על זה שאת כל הזמן שם... בנות לא יודעת מה הייתי עושה אם לא היה לי מקום לשפוך את הכל... שותפתי לחדר היתה מאשפזת אותי בטוח.....

זואילי

New member
יאללה, להורמונים...../images/Emo4.gif

תלחצי על הרופא... שיעשה לך סדר הורמונלי ושהמעקבים יוכיחו את עצמם כשהכל נשלט "מלאכותית" (יענו ע"י קבלת ההורמונים). מצחיק שאת לומדת על השחלות, והצורה שלהן. זה הרי פסיכי לגמרי, כשאנחנו מבקשות (או שמא פשוט שולחות יד) ומסובבות את מסך האולט' כדי להסתכל... כי לצערנו הרי לא ממש ינדבו לנו אינפורמציה או יסבירו סתם ככה כי את נחמדה, ואם חלילה תשאלי, אז יתנו לך מיני תשובות באויר. בקיצור, זאת בדיוק הסיבה מדוע האינטרנט הוא הלימודים שלנו... לדעתי הבלתי מלומדת, כדאי לאפס אותך הורמונלית ואז להתחיל עם מתן הורמונים כדי לשלוט בסייקל שלך. הרי גם ככה זה מטריף אותך, שהגוף משתגע, והכי נורא - שאת סובלת מזה פיזית. דברי עם רופאך. תזכירי לו שאין לך את ה"פריבילגיה" של מליוני נסיונות. את ס-ו-ב-ל-ת! שיתחילו לתת לך פתרונות שיקדמו אותך.

למעלה