שבוע טוב אנשימשים

3 שרונית

New member
שבוע טוב אנשימשים

בעל ואישה נכנסים לחדרו של יועץ לענייני מין. שואל אותם היועץ: "מה הבעייה?" עונה הבעל: "קשה לי לספק את אישתי". היועץ מקים את האישה, מנשק אותה בפראות. לאחר מכן הוא מפשיט אותה ומקיים איתה יחסי מין בלהט. כשהוא מסיים, הוא אומר לאיש: "ככה צריך לעשות כל יום בשבוע". אומר האיש ליועץ: "אין בעיה. מיום ראשון עד יום שישי אני יכול להביא אותה, אבל ביום שבת יש כדורגל..." מרוקאי חוזר מאוחר בלילה הביתה. אישתו חצי רדומה במיטה שואלת: "ז'וז'ו , זה אתה?" עונה הבעל: "וויי ויי אם זה לא הייתי אני..." אישה אחת מגיעה לבית מרקחת ומתלוננת שכואב לה הראש. היא מצביעה על קונדומים ואומרת שהיא רוצה אותם. הרוקחת מעירה: "אבל הקונדומים לא משמשים לכאב ראש". האישה: "נכון, אני נותנת אותם לבת שלי. זה פותר לי את כל כאבי הראש". אישה אחת רוצה להפתיע את בעלה. היא הולכת לחנות וקונה תוכי, לא לפני שמזהירים אותה שהתוכי הגיע מבית זונות. האישה חושבת שאין בכך פסול ומביאה אותו לביתה. כשהיא נכנסת הביתה, מתחיל התוכי לצרוח: "בית זונות חדש, בית זונות חדש..." האישה מנסה להשתיק אותו אבל התוכי ממשיך בשלו: "בית זונות חדש". לפתע נכנס הבעל. התוכי רואה את הבעל ומתחיל לצרוח: "בית זונות חדש, בית זונות חדש... אבל לקוחות, אותם לקוחות..." מעסיק אחד מבחין שאחת העובדות שלו הולכת עם מחשופים גדולים וכשהיא עוברת כל העובדים מפסיקים לעבוד. הוא נכנס לחדרה, מצביע על גופה ושואל: "זה למכירה?" עונה הבחורה: "לא". אומר המעסיק: "אז אני מבקש ממך... תפסיקי את המצגת..." הד יקר: רציתי להתייעץ איתך. יודע על מה? עלמה עלמה... פגשתי נערה נאה. אה, אה... לא ידעתי מה שאיפתה, אתה... אתה... מה היא תאמר לי כשנתחתן? תן, תן... מה היא תרצה שאביא לה? וילה, וילה... ומה צפוי לאיש כמוני? עוני, עוני... נו, אז שווה להינשא? נסה, נסה... ואיך זה להיות נשוי? אוי, אוי... לטאה קטנה מטיילת ביער וצועקת: "מי ילך נגדי מכות?" האריה השחצן אומר לה שהוא ילך איתה מכות וניגש אליה. הלטאה ממשיכה לשאול: "מי רוצה מכות?" הטיגריס והזאב מצטרפים ומסכימים ללכת מכות. פתאום ניגש ללטאה דינוזאור ושואל: "מי רוצה להרביץ לבת הדודה שלי???" שאלה: מה ההבדל בין פורשה לבלונדינית? תשובה: פורשה לא משאילים לחברים.

למעלה