שבוע טוב אנשים

DANAQ32

New member
שבוע טוב מלך../images/Emo47.gif, ושיהיה שבוע נפלא לכולם...

איך עברה לכם השבת? אצלי בשינה עד הצהריים ואח"כ נקיונות.. בקיצור, סתם שבת משעממת.

שבוע מצוין ../images/Emo70.gif

שבוע של אירועים משמחים

נרקי

New member
שבוע טוב../images/Emo57.gif

מה אגיד לכם? הבחור הזה פשוט נופל על ברכיו וממשיך לספר כמה הוא מצטער.. שאלוקים יתן לי ת'יכולת לסלוח.. כי גם לי זה קשה
חוץ מזה השבת עברה סבבה ניקיתי

שאני אבין נרקי מה הוא בדיוק רוצה?............

אם רק לבקש סליחה אז כבר הבנו את הרעיון אם הוא רוצה לחזור אזשייתן לך לחשוב על זה ואם יהיה לך מה לומר לא תהיה לך בעיה למצוא אותו.

מלך....אתה לא יודע מה קורה ביניהם, אתה בוחר

צד ורץ איתו כי אתה מכיר את נרקי אבל אתה באמת שלא יודע מה קורה שם ככה שהעצות שלך לא בטוח מתאימות. אל תפגע מדברי.

נרקי

New member
הסיפור בינינו ארוך ומסובך.

הוא מת עליי אני מתה עליו. בואו נגיד שרבנו ותמיד יצרנו קשר מחדש הפעם זה קרה שוב. הוא עכשו ממש מזיע כדי שאני יאמין לכל מילה שלו. החלטנו להפגש מתישהו לצאת לאיזה פאב ופשוט לדבר כמו בוגרים.

א)אתה צודק ..............

בחרתי צד לרוץ איתו כי הצד הזה מאד נפגע והוא עדיין פגוע ב)אני באמת לא יודע מה הלך ביניהם,ככה שהעצות שלי למרות שהם מאד כלליות באמת יכולות שלא להתאים ג)אני לא נפגעתי מדבריך כי הם לא נאמרו כדי לפגוע. -ידידה טובה אמרה לי פעם בנוגע לחידוש מערכת יחסים "נסה פעם נסה פעמיים, תבין את הרמז ואל תנסה פעם שלישית" והרעיון שלה היה בסך הכול שלפעמים צריך לדעת להניח לדברים ואין כאן משום הבעת עמדה. -אתם כבר מכירים את הסיפור של נרקי אני נחשף לזה פעם ראשונה.

נרקי

New member
../images/Emo24.gif

לא שופטת אותך אבל שתדעו שאם רבנו בעבר זה לא כי רצינו זה כי מישהו אחר סיכסך אחרי הכל תמיד חזרנו להיות בקשר אולי זה משמיים.. נעדכן אותכם אם יהיה התקדמות בעניין

שמע, אני למדתי בדרך הקשה שעל אהבה נלחמים!

אז נסה פעם, נסה פעמיים ותבין את הרמז לא תמיד נכון, אפשר להמשיך לנסות ולא לוותר!

נרקי

New member
../images/Emo3.gif תודה על העידוד

אבל למרות כל הכעסים שלי על הבחור אני מוחמאת שהוא פנה אליי
אחרי המוות של סבתא. זה הדבר הטוב שקרה לי

ש חף

New member
שבוע טוב

מתחיל שבוע מוטרף כרגיל אבל ישנתי כמו שצריך והספקתי לנקות וללמוד שיהיה שבוע מוצלח!

למעלה