שבוע טוב, אני אחרי

ריבקה34

New member
שבוע טוב, אני אחרי

בנות אני כאן. עברתי אתמול את הניתוח, היה קשה ארוך והרופאים החליטו לשחרר אותי עכב ריבוי חיידקים בביה"ח. הם בדקו אותי אין חום הכל תקין רק תפרים כואבים, אז הלכתי הביתה בשעה 15.00. אני שמחה להיות בבית בחיק משפחתי האוהבת והדואגת. כמה טוב להיות אחריי. בנות תודה על החיזוק. ריבי

רפואה שלמה רבקה ../images/Emo106.gif

החלמה מהירה ותשמרי על עצמך. ואם בא לך לפרט על צוות המנתחים/ מי ניתח/ אופן הניתוח/לפרסקופיה אני משערת עפ"י משך האישפוז..אשמח מאד שמחה כל כך שאת כבר בבית. ושוב, החלמה מהירה

ריבקה34

New member
אני נחה

הניתוח היה פתיחה מלאה (15 ס"מ), אבל עכב ריבוי הוירוסים והחיידקים הרופאים המליצו אל מנוחה בבית. האמת, אני מעדיפה ככה. ניתח אותי ד"ר אריה איתן - מנהל מחלקת כירורגית בביה"ח נהריה. רופא צנוע וביישן אך ידיי זהב. זהו הניתוח העשירי שלי והצלקת כל כך עדינה. הצוות במחלקה כל כך משפחתי ודואג. המצחיק הוא שאחרי כל הטיפולים והניתוחים אני מפחדת מהמחט, והורפא המרדים היה כל כך נחמד ועדין שכלל לא הרגשתי את חדירת המחט ומרגע זה אני זוכרת את עצמי בהאוששות. הניתוח היה כשעה וחצי, אבל החשוב הוא שניקו אותי וסגרו לי את הפצע המגעיל שהיה לי. עכשיו אני נחה, נחה, נחה. בעלי צמוד אליי ומפנק אותי. וזהו. תודה על החיזוק. ערב טוב ריב

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo193.gif רפואה שלמה

מקווה שאת מקבלת את כל הפינוקים (
)האפשריים מבני משפחתך. תשמרי על עצמך!

רפואה שלמה../images/Emo101.gif

שמחה לשמוע שאת כבר אחרי תנוחי ותתנפקי כמה שיותר מגיע לך! והכי חשוב תרגישי טוב

למעלה