שבוע טובב :)

אביבוש7

New member
שבוע טובב :)

שלום לכולם...ושבוע טוב ומבורך! וסליחה שאני פותחת הודעה חדשה.. יש לי שאלה קטנה... מה קורה כאשר נכבה לך הרכב בזמן הטסט?! ועוד משו קטן... יש חשיבות גדולה לחניות בטסט?! אשמח לקבל תשובות לכך ואולי גם קצת עצות לפני טסט(מה לעשות, למה לשים לב יותר וכד'...)... תודה לכם :) ודרך אגב במשך כל השבוע וחצי האחרון עקבתי אחרי ההודעות בפורום ולמדתי כמה דברים!

Superdror

New member
אם נכבה הרכב בטסט

מתניעים אותו מחדש. כמובן, אם הוא נכבה בעת נסיון לבצע זינוק בעליה למשל, לא לאבד את הצפון, ללחוץ על דוושת הבלם כדי שהרכב לא ידרדר ולהתניע מחדש (באמצעות המפתח ולא עם הכפתור של המורה, כביכול)

אביבוש7

New member
אז אין מה להילחץ?!

אין מה להילחץ אם הוא נכבה? פשוט להתניע מחדשש? לא יכולים להכשיל על דבר כזה?!

chiff4

New member
הכי חשוב באמת כמו שנאמר

שאם נכבה הרכב לדעת להשתלט עליו מיידית - ללחוץ על הבלם.

lsd600

New member
טעות זו בלבד לא אמורה להכשיל...

לי נכבה האוטו בטסט השלישי (בטעות התחלתי נסיעה בשלישי), אבל נהגתי בכל הטסט כל כך מצויין, מה שגרם לי להבין שפעם אחת של כיבוי מנוע לא צריכה להביא לכישלון....

Superdror

New member
במרבית רכבי הנהיגה המורה מתקין

"מתג" על הדשבורד שמפעיל את הסטרטר, המטרה היא התנעה מהירה במידה והרכב כבה. המורה פשוט לוחץ קלאץ ומוסיף לחיצה במתג והאוטו מתניע (כמובן שהמפתח עוד בסוויץ וכו').

lsd600

New member
מה קורה כשנכה הרכב הזמן הטסט?

הרכב לא נכבה. המנוע נכבה. ומה שקורה זה: השמן מתחיל לרדת לאגן השמן, חום המנוע יורד, משאבות ההגה והבלמים לאט לאט כבר לא פועלים וכו' וכו'. כן. יש חשיבות גדולה לחניות.

מתן1002

New member
יש מי שיאמר לך שלא ..

אבל זה שהיה איתי בטסט נהג כול הטסט מצויין! והכשילו אותך בגלל חנייה ברוורס גרועה!! וגם אח''כ שהטופס חזר הבוחן זה הדבר היחיד שהיה כתוב!!

chiff4

New member
להכול !

זה טסט את אמורה לנהוג כמו שצריך. להיות ערנית לכול דבר!

אביבוש7

New member
איזה מבאס להיכשל על חניה!

אבל אין לי בעיה עם חניה... אני דווקא אחלה עם זה! נקווה שיהיה טוב בעזרת השם ואני אעבור את זה! אני פוחדת רק לא להילחץ ... עצות וטיפים יתקבלו בברכה :)

מימוזה21

New member
טיפים?בבקשה:

טסט 1 סיפרתי לכל העולם שיש לי טסט אבל לא אמרתי איזה יום רק להורים שלי בטסט עצמו הייתי לחוצה כמו לא יודעת...רעדו לי הרגלים בטירוף ושהטסטר ביקש ממני לעשות חניה היה לי בלק אאוט רציני ופישלתי ובגדול. טסט 2 לא סיפרתי לאף אחד אפילו לא להורים שלי.באתי רגועה לטסט לא חשבתי על הטסט בכלל. היחיתי שניה בטסט וזה עזר לי "לקרוא" את הטסטר...עשיתי את הטסט כמו שצריך. אבל הפעם לא ביקש ממני חניה ולא זאתי שלפני. הכי חשוב:לבוא רגועים.לחשוב רגוע.כל הטסט להיות מרוכזים ולהגיד בראש "יהיה טוב" זה הכל ולזכור:טסט 1 לא מעבירים הרבה כיום.אלא אם כן את ממש נהגת מצוין ואין מה "להמציא". אז לא להתבאס אם לא עוברים טסט 1 נ.ב יעל בר זוהר עברה טסט 6

אביבוש7

New member
תודההה נשמהה תודה על הכללל מאמי!

אני מקווה לעבור את זה בעזרת השם.. לבוא בראש טוב ולא להילחץ וכמובן כמו תמיד לחשוב רק טובבב! אם נחשוב טוב יהיה טוב..:)

מימוזה21

New member
למרות ההתרגשות תנסי לישון טוב.

תקומי בבוקר תחשבי שזה כמו עוד יום רגיל רק שיש משהו שונה. תבואי לטסט תיהי רגועה,תשדרי רוגע. ולזכור:אם את ראשונה או שניה תבדקי שזה שאיתך(הנבחן השני) שהוא עם חגורה!זה מראה שאת רצינית. בהצליה.

אביבוש7

New member
אוקייי אני אקח את זה לתשומת ליבי!

תודה על הכל נשמה:) שיהיה לי בהצלחה ונקווה רק לטוב.. אני פשוט חייבת לזוז.. אז שיהיה לכולם לילה מקסיםם ותודה לכולםםם..:) שבוע טוב ומבורך...:)

chiff4

New member
הכי באסה חניה בעליות/ירידות

איך שנאתי את החניות האלה בשיעורי נהיגה. מזלי בטסט החניה שקיבלתי לעשות היתה סבבה וכל הטסט היה דיי סימפטי , לא נוראי כמו שהיה לזאתי שהיתה אחריי שהוא לקח אותה לרחובות קצת יותר קשים.

למעלה