שבוע טובב

adiעדיי

New member
שבוע טובב

אני תמיד צפיתי מצד עכשיו יש לי הזדמנות להשתתף ולבקש את עזרתכם אני רוצה להכין בית שעשוי כולו משוקולד זה לאירוסי חברתי זה נהוג במגזר הדתי חרדי להכין בית משוקולד בגודל בנוני לכן אשמח אם תעזרו לי ותאמרו לי איך אני מכינ תבית משוקולד מאיפ קונים תשבלונות בצורת הבית זה יעזור לי מאוד תבורכו שבוע טוב:)

ברוכה המצטרפת

את התבנית תנסי לחפש בחנויות המתמחות ואולי אפילו בחנויות של כלים חד פעמיים, בעיקר באיזורים הדתיים, הבנתי ששם יש מבחר טוב יותר. את כותבת שמקובל במגזר החרדי להכין בית כזה, אז בודאי אנשים מהמגזר ידעו להפנות אותך לחנויות הללו. (אישית איני יודעת היכן, אולי מישהו מהפורום יודע?) ולגבי הביצוע, אם את יודעת לעבוד עם שוקולד ולטמפרר אותו אז זו משימה אפשרית בהחלט ולא מסובכת מדי. את השוקולד המטומפרר יוצקים לתבניות ואחרי שמתגבש מחלצים ומדביקים בעזרת שוקולד מטומפרר. אם אינך יודעת עדין לעבוד עם שוקולד אז זו משימה שעשוייה להיות מורכבת למדי כהתחלה.. אולי שווה לשקול לרכוש בית כזה משוקולטייה, לא מזמן אוכל בכייף הציג כאן בית כזה שהכין עם הילד שלו.

revavonet

New member
איפה את גרה?

אם בירושלים, אני מוכנה לעזור לך. בכל אופן בחנויות כמו חד פעמית, או פעמית סטור או גינדי, יש הרבה תבניות פלסטיק זולות שמכוונות לציבור הדתי חרדי ובטוח תמצאי שם משהו.

adiעדיי

New member
תודה רבה לכולם

על קבלת הפנים:) רבבונת תודה רבה לך אני אשמח שתעזרי לי אפילו במסרים זה יעזור לי מאוד! אני גרה באזור הצפון אבל תודה בכול אופן.

נדמה לי

שבגליתא יש סדנה קטנה שבה מכינים בית אם הכנרת (דגניה) קרובה אליך, תוכלי להגיע לשם ובקלי קלות להכין בית שלם משוקולד

למעלה