שבוע חלף..

שבוע חלף..

ואני שנותנת לעצמי הפסקות של סופ"ש מרגישה את היכולת לנשום עמוק כל סופ"ש.. כל יום.. להתמודד עם מה שלקחתי על עצמי להתמודד כדי להתקדם ביית...עבודה..ילדים<המתבגרים האלה..עוד יחזירו אותי לשפיות>..ואני שלגמרי לעצמי פרוייקט של החיים.. וכשמגיע סופ"ש.. ועוד שבוע עבר..והתמודדנו לא רע.. ועוד שבוע מגיע אחריו.. ובין לבין..יש את האי הבודד הזה..של הסופ"ש.. הכל מונח בצד..מחכה שאחזור..

ותאמינו לי..

שכדי להתמודד..ולקחת אחריות.. ובמקרה הזה..אחריות כלכלית ולא לברוח.. ולא אכשהו לחיות באופוריה..שהכל יסתדר אכשהו.. בשבילי זאת מלחמה יומיומית.. כי אני אלופה בלברוח ממצבים קשים..פשוט לקום וללכת.. ואני כאן..במקרה הזה מתמודדת מלחמת.. נלחצת..וכל פעם מגיעה לעוד הישג לעוד מטרה שהושלמה.. לעוד חוב קטנטן סנסגר.. ולארגן את עצמי ולארגן את התקציב.. ולהקציב..לזה לכאן לשם..ואם נשאר אז גם לעוד זה.. ולבד.. ולי אישית.. היכולת הזו זה משהו חדש שגילתי על עצמי.... משהו כמו חוזק אישי פנימי כזה..שתמיד נמצא כשצריכים אותו.. ואני תמיד לוקחת אותי אישית..

יערית

New member
הילדים שלי

מנוזלים לאחרונה עם הרבה חננה,תגיד/י חננה עדיין נחשב מחוננים?

רגע..

לא היה יותר קל לשאול אם אני "דיבילית".. או להגיד שאתה חושב כך.. והילדים שלי הם שלי.. ובשבילי הם מחוננים..גם אם משרד החינוך הבריאות והסעד..לא חושב כך.

יערית

New member
מוכר..

מהעבר-היום כבר אין בריחה,ישנה התמודדות בלחץ,בכאב,בחיוך בהשפרצת צחוק ובחשיבה אופטימית{כתמיד}. יבוא היום ונשיג בידינו מה שחלמנו:)

למעלה