שבוע חדש

לוחם770

New member
שבוע חדש

עדכנתי למטה את המצב של הטריידים לשבוע שעבר שגלשו מעט לשבוע הזה יש עוד טרייד אחד שממתין להיכנס כרגע אני על הגדר ממתין להוראות מהשוק מצב חשבון נוכחי (לאחר כל ניכויי הריביות) 9451.7$ שיהיה שבוע טוב ובהצלחה לכולם עם הטריידים...

לוחם770

New member
טרייד 1

הוראה עתידית BAY LIMIT במחיר 1.5475 SL 1.5375 TP 1.5495 הסיבות: לבינתיים אני חושב שהשוק מתנהג כמו שבוע שעבר כך שכרגע אני נוקט באותה אסטרטגיה TP במרחק מצומצם מה SL על מנת לתפוס תנודות קטנות ולא לצאת בתנועות דישדוש... נ.ב מעניין מה יהיה היום לאחר הודעת הריבית על ידי בנק ישראל

לוחם770

New member
סליחה על המהירות

אבל הרגע אני מצפה למהלך מסויים יכול להיות שאני אנקוט באסטרטגיה דונה מעט אני אדווח אחר כך

לוחם770

New member
המהלך לא הגיע למה שציפתי

ולכן סגרתי את העיסקה עם 150 $ רווח ב1.4590 לא נראה לי שייצא לי עוד לעשות עיסקה להיום ולכן אני מסכם את היום הזה בחשבון של 9601 $ וטרייד שמצפה לביצוע ב1.5455 שיהיה הרבה בהצלחה לכולם

המכור4

New member
אסטרטגיה בעיתית

האסטרטגיה שלך בעיתית מהסיבה שה SL מאוד רחוק ו TP מאוד קרוב. מספיק שתפסיד בעיסקה אחת על מנת למחוק כמה עיסקאות מורווחות. בהצלחה

omer forex

New member
מכור - אני מסכים איתך על כל מילה!

וגם אמרתי לו את זה בשבוע שעבר הלוחם החמוד שלנו אמר לי בתגובה שזאת אסטרטגיה שמותאמת לשוק שלא זז אז אולי לצורת המסחר שלו מתאימה אסטרטגיה כזאת היום אבל ברמה התיאורטית בלבד - זאת בהחלט אסטרטגיה בעייתית לאורך זמן

לוחם770

New member
לא היה לי היום מסחר

קצת חופש לא יזיק ושוב אני חוזר המסחר שלי מתנהל עם מינוף נמוך מאד כאשר היחס הוא 1:10 ולכן הסיכון הוא די נמוך ובטווח מדשדש כמו שהיה עד היום (עכשיו האמת שראיתי שהייתה איזו שהיא פריצה שאני אסתכל עליה כנראה מחר) וכפי שראיתם ששני עיסקאות שנקטעו לי בהפסד והמחיר לא הלך ההיפך ממה שציפתי אלא פשוט דישדש ולכן נקטתי באסטרטגיה כזו בה אני מרוויח מהדשדוש הרבה פעמים ומסתכן בהפסד חד פעמי אך שוב כפי שאמרתי זה היה מתאים לשוק של אז כל יום הוא יום חדש תודה לכל המגיבים... ושיהיה לילה טוב

לוחם770

New member
המסחר היום מבחינתי

אם יהיה הוא יהיה בין 16:00 לשעה 20:30 על מנת לא להיכנס בטווחי ההודעות החשובות להיום שעלולות ליצור כל מיני כיוונים בלתי צפויים וממילא בלתי רצויים.... נ.ב האם יש כא מישהו שסוחר בזמן הודעות או שכולם כאן רגועים בנושא הזה ואם יש אשמח מאד לשמוע דעות כיצד הוא בונה את האסטרטגיה...

למעלה