שבוע חדש!

oasisforever

New member
שבוע חדש!

קצת שאלות על השבוע החדש וגם על הסופ"ש שהיה: מה עשית בסופ"ש?(שישי בערב, שבת) איזה שיר/קליפ שמעת/ראית הכי הרבה של הלהקה? תכניות לשבוע הקרוב? *איך את/ה מתכנן/ת להרים את הפורום שיחזור להיות כמו פעם? תמונה...?...

sok777

New member
../images/Emo13.gif

האמת שסופ"ש בשבילי זה דווקא יותר חמישי בערב. יצאתי עם חברים סתם פה במושב צחוקים עניינים
בשישי דווקא לא יצאתי אבל היה מצחיק בכל זאת, חבר בא אלי ועיוותנו תמונות של מורים מבית הספר
שיר.. כל מיני שירים של Lightning Seeds. אחלה של בריטפופ!! תכניות לשבוע - שיעור נהיגה 12 מחר, ויש לי ברביעי וחמישי הופעות של מגמת מוזיקה עם הרכבים. יש לנו הרכבים לפי שכבות וכל הרכב מעלה קטע אחד. ג'אז או קלאסי. יהיה .. בסדר.
בקשר לפורום? סמכו עלי, אני המנהל, זה התפקיד שלי.
לא מבטיח שיהיו הרבה אנשים, מבטיח שאני אמשיך לתת את המקסימום שלי. תמונה... ? ... בכיף.

AmiTrigger

New member
אצלי

מה עשית בסופ"ש?(שישי בערב, שבת) חגגנו אתמול לאחותי יום הולדת 8... איזה שיר/קליפ שמעת/ראית הכי הרבה של הלהקה? חרשתי אתמול על כל האלבום אנימלס של פינק פלויד. גאונות. תכניות לשבוע הקרוב?לא יודע, נחכה ונראה

SHIR04

New member
../images/Emo3.gif......

מה עשית בסופ"ש?(שישי בערב, שבת): שישי, רוב הזמן ישנתי נדמה לי :|, שבת על האש, עם המשפחה בפארק של העיר...היה שווה וכל כך מצחיק, רכבתי על אופניים אחרי מלא שנים שלא רכבתי, וכמובן נפלתי מלא
אבל זה לא אשמתי, זה החולות חח..והיה לי מלא דברים שווים לצלם
איזה שיר/קליפ שמעת/ראית הכי הרבה של הלהקה? של הלהקה נראה לי שBonehead's Bank Holiday לא של הלהקה...כל מיני שירים ישראליים נחמדים חדשים ברדיו של יונתן רוזן אחד, הבוקר שאחרי....ומשהו עם ניו יורק ניו יורק שיר יפה תכניות לשבוע הקרוב? כנראה שאני אשב ללמוד למבחנים
, סתם יש לי עוד כמה תוכניות
*איך את/ה מתכנן/ת להרים את הפורום שיחזור להיות כמו פעם? להיות פעילה יותר כמובן, ולפרסם! :) תמונה...?...

oasisforever

New member
:)

היה לי סוף שבוע נחמד מאוד יום שישי 2 חברים שלי הופיעו בפאב בבירה ונשירה למי שמכיר (בירות חופשי) וניגנו את כל סוגי המוזיקה הישראלית היה גדול..בשבת הקבוצה שלי ניצחה 2-1 שיחקתי רק 10 דקות אבל מה שחשוב שנשארנו מקום ראשון עם פער 3 נקודו. songbird שמעתי המון פעמים השבוע מאז שראיתי את ההופעה ממנצ'סטר= שבוע חדש עם לימודים נקווה שלא יהיו קשים בטח אני ימשיך לנהוג במטרה לסיים את המלווה עוד חודשיים חח אני משתדל כמה שיותר לכתוב פה וכמו שאני רואה עכשיו הפורום חוזר לכמו שהיה בתקופות הטובות.

למעלה