אני מקווה שיהיה פרק כמו שבוע שעבר..
V vitamin P New member 20/12/04 #26 לא הייתי בבית../images/Emo3.gif הייתי בבית המשפט העליון ואיי יש לי כבר מלא רעיונות למערכונים בבית משפט
לא הייתי בבית../images/Emo3.gif הייתי בבית המשפט העליון ואיי יש לי כבר מלא רעיונות למערכונים בבית משפט
ש שיר אמיתי New member 21/12/04 #33 עומר-ויטמין בבית המשפט העליון -מה עשית שם? נשמע שאתה בנ"א חשוב.. לא עצרו אותך או משהו,הא? ובקשר להזמנה-תודה אין לי ממש זמן.. והאמת, אני גם מרגישה ממש זקנה וקצת סבתא ליד כולכם=ילדים נמרצים.. היו אחלה קטעים היום,-אין לי זמן לכתוב היום- אולי מחר.. אז לילה טוב לכולם
עומר-ויטמין בבית המשפט העליון -מה עשית שם? נשמע שאתה בנ"א חשוב.. לא עצרו אותך או משהו,הא? ובקשר להזמנה-תודה אין לי ממש זמן.. והאמת, אני גם מרגישה ממש זקנה וקצת סבתא ליד כולכם=ילדים נמרצים.. היו אחלה קטעים היום,-אין לי זמן לכתוב היום- אולי מחר.. אז לילה טוב לכולם
V vitamin P New member 21/12/04 #34 ../images/Emo6.gif לא ממש, הלוואי רק סיור כמו כל מבקר או תייר רגיל
L love amor New member 19/12/04 #7 היי אור../images/Emo3.gif וברוכים הבאים לכל האנשים שהצטרפו יש מלא....
C CaMi המושלמת New member 19/12/04 #8 ../images/Emo86.gifאורוווווש../images/Emo24.gif ברוכה הבאה ואין צורך להציג אותי
כ כוסית על הגג New member 19/12/04 #10 שרונושששששששש ממצב מאמי חחחח לא ידעתי שגם את בפורום הזה נ.ב- טנקס חמודים אני מקווה להנות בפורום הזה
V vitamin P New member 20/12/04 #29 שבוע חדש../images/Emo26.gifחברים חדשים../images/Emo24.gif ברוכים הבאים לפורום קצרים
A Aviad1987 New member 25/12/04 #35 קצת באיחור... גם אני פה ../images/Emo9.gif היו 2 פרקים מאוד מוצלחים. נקווה שימשיך ככה... אילה יא נבלה
קצת באיחור... גם אני פה ../images/Emo9.gif היו 2 פרקים מאוד מוצלחים. נקווה שימשיך ככה... אילה יא נבלה