שבוע חדש
חברים חדשים

הייי לכולםםםםם

ממצב לכולם
אני חדשה פה
והסידרה קצים פשוט הורסתתתתתתתת מצחוקקקקקקק בימיוחד אהבתי את הקטע שמישהו בוכה ואומר כמה רע לו בחיים ואז באה אישה אחת ואומרת שמעתי אותך וזה נישמה בערך ככה: אויי אני בוכההה אין לי חיים אבא שלי עזב או מת ובלה בלה בלה . היא הרגההההה אותיייייי חחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי רוצה להכיר פה את כולם

איזה תוכנית מצחיקה

קרעו אותי, הבנתי שהכותב של הסידרה, זה הכותב של החיים זה הכול וביצפאן. זה נכון ? וגם עוד שאלה בקטע שהם ערומים באמת הם היו ערומים ? זה היה קטע ענק

DR REL

New member
שלום אני חדש פה

אחלה סידרה ,יוצאת דופן הרבה זמן לא היתה בארץ תוכנית כזו עם מערכונים קצרים מאז זהו זה .. אני מקווה שהיא תמשיך להצחיק כמו התוכנית הראשונה שהייתה אחלה

../images/Emo187.gif../images/Emo41.gifשלום לכולם אני חדש../images/Emo24.gif

סליחה על החדשה אבל לא רציתי לנצל"ש
אז את קצרים שבוע שעבר לא ראיתי(הייתי בחתונה
) אבל שמעתי רק ביקורות טובות ואני מוריד ת'תוכנית מאמיול
זהו

vitamin P

New member
כן../images/Emo26.gif

כן הם אכן היו ערומים
אפילו אחד מהם סיפר בתוכנית אירוח שהם צילמו במגרש הכדורגל כמה קטעים ביחד, אחד מהקטעים היה בעירום והקטע השני היה עם קבוצת כדורגל של ילדים- נוצר מצב לא נעים
לגבי יצפאן אני לא יודע אבל החיים זה לא הכל הבנתי שכן ברוך הבא.

ritimi

New member
ברוך הבא ../images/Emo98.gif../images/Emo13.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

ritimi

New member
ברוך הבא ../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

תודה..

וכן ביררתי זה אותו כותב, דניאל לאפין. גם ביאצפן וגם בהחיים זה לא הכול.בן אדם כישרוני חבל על הזמן.

../images/Emo13.gifעומר אהלן!

אני לא נמצאת פה הרבה אז בכל מקרה ברוכים הבאים כל החדשים!(יצא חרוז
) מה שרציתי להגיד לך עומר-ויטמין זה עוד לא התחלת ת'ספירה לאחור?
עוד 3 שעות+ 2 דקות

למעלה