שבוע חדש

moshit1

New member
שבוע חדש ../images/Emo13.gif

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר
הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר
הדברים שעשו לך את הסופ''ש
הדברים שהרסו לך את הסופ''ש
הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל
הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל

לעלע |כאיפה|

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר:בת מצווה לחברה טובה. הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר:לוידעת הדברים שעשו לך את הסופ''ש:בת מצוות לחברות טובות הדברים שהרסו לך את הסופ''ש:כלום הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל:כלום הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל:תעודות

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר- אמממ יומולדת לחברה שלי. נראהלי. הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר- כ''כ הרבה... הדברים שעשו לך את הסופ''ש- שהוא בא למסיבה. המסיבה. והמסיבה השנייה
הדברים שהרסו לך את הסופ''ש- החברים שלו. שהוא לא בא למסיבה השנייה. והדברים הקטנים שהרסו << הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל- שהוא יעבור? (יום האהבה?) הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל- מבחן בהיסטוריה, מבחן באנגלית....

יאקי קקי

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר: המאה במבחן בביולוגיה והגיא שלי חזר
הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר: החרא של תחילת שבוע הדברים שעשו לך את הסופ''ש: התירגומים ב"ערב בנות" אצל ג'ינג'ית
הדברים שהרסו לך את הסופ''ש: אמא לא הרשתה לי לבוא ליומולדת של ענברי
והתאריכים למתכונות במחשבים. הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל: שיגמר;[ הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל: השביעיסטים והערביסטים בגדנעות;[

../images/Emo121.gifלהלהלה

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר: חמישי, אילן, בעז, מוזיקה, צחוקים, אוכל! הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר: ששבוע הבא רוצחים אותי הדברים שעשו לך את הסופ''ש: המיטה הדברים שהרסו לך את הסופ''ש: עייפות יתר הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל: שבוע הבא ויום חמישי, שוב בעז, מוזיקה, אוכל. הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל: מממ כלום

אפרת P

New member
להלהלה../images/Emo112.gif

הדברים שעשו לי את השבוע שהרגע נגמר
מממ סבא וסבתא באו.. שוקולד הדברים שהרסו לי את השבוע שהרגע נגמר
לא דעת הדברים שעשו לך את הסופ''ש
אחים קטנים לא היו פה, בת דודה באה :] הדברים שהרסו לך את הסופ''ש
ממ.. כלום.. לישון הדברים שאני הכי מחכה להם בשבוע שהרגע מתחיל
מממ שיעבור
שבוע הבא יומעולדת
הדברים שאני הכי לא רוצה שיגיעו בשבוע שהרגע מתחיל
שומדבר