שבוע חדש פחות יום :)

kushkush23

New member
שבוע חדש פחות יום :)

אז היי לכולם... די חדשה פה ולא ממש מכירה את הנפשות הפועלות.. אני פרודה כבר שנה ומתוכה גרושה 8 חודשים היינו ביחד 5 וחצי שנים ככה שהגירושים האלו היו לי מאוד לא קלים.. טבעי שגם אחרי שנה אני עדיין חוששת לבטוח בצד השני? עירית

kushkush23

New member
אחרי שנה שאני פרודה

כל קשר שהתחלתי במשך השנה הזו- ברחתי כל פעם שזה נהיה קצת רציני

אחרי שנה שאת פרודה

זה בהחלט טבעי. ובכלל, קצת חשדנות בריאה, היתה אולי מונעת נישואים מיותרים. אילו היה זה, לאחר שנה של הכרות עם הצד השני, היה זה הרבה פחות נתון לתשובה חד-משמעית שכזו. ולמה את בורחת מקשרים רציניים ?

kushkush23

New member
הכל בגדר השערות..

אבל אחרי 5 שנים שהייתי בזוגיות שבדיעבד אני מבינה כמה הייתה לא בריאה בשבילי- נראה לי שאיפה שהוא התמכרתי קצת לתחושה של העצמאות.. של לא להיות חייבת דין וחשבון לאף אחד.. לעשות רק מה שבא לי ומתי שבא לי כשאני מדברת עם חברות - אני כל הזמן אומרת שאני כן רוצה קשר רציני, שאני כן מוכנה לזה מבחינה רגשית והכל. אבל בפועל- ברגע האמת- אני בורחת...

עצמאות...

דבר שחשוב לשמור עליו. בהחלט בריאה, השאיפה הזאת שלך, ל-:
כי איתך זה רק בגלל שאני אוהבת כי איתך זה רק בגלל שאני רוצה

ye44

New member
את עדיין

לא בשלה לכלום
חששות מלווים את כולם בפרק ב קחי אוויר יצאת ממערכת נשואין והתרגלת ללבד ולחופש אז מה הבעיה ? סה"כ את בת 28 כל חייך לפנייך תנוחי שנתיים מזוגיות, את לא נושקת ל 40 כשהשעון הביולוגי עושה לך תוק תוק
הבעיה איתך שאת פוחדת מאכזבות לא בא לך עוד קוואצ' ב
התרופה הכי טובה כרגע בשבילך זה חופש מזוגיות מלאה, אלא אם את אישה תלותית שחייבת מישהו לצידה אז לרוץ ישר לספת הפסיכולוג
שמיר

אייבורי

New member
הגיוני

לא לבטוח בגבר בגלל גבר אחר. אני בטוח שאת גם לא נכנסת למכולת כי פעם בסופר גנבו לך את הארנק

ye44

New member
די נו

עכשיו הוצאת אותה משוגעת
לא יפה לקבל כך חדשות לפורום, לא מתאים לך שמענו שהתמתנת

kushkush23

New member
אני מקווה שהכל מאהבה... :)

דווקא אני מתה על הסופר השכונתי ולא- מעולם לא גנבו לי את הארנק :) סתם מוזר לי שמצד אחד מרגיש לי שאני מאוד מוכנה לקשר חדש ומצד שני- עדיין לא בא לי לעשות את כל הוויתורים שמערכת יחסים דורשת אני מקווה שהשלב הזה יעבור מהר שיהיה לילה טוב לכולם :)

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הכל הגיוני אצל כל אחד זה לוקח פרק זמן אחר ואולי עוד לא לגמרי שחררת את האקס שלך כשזה יקרה אני מאמינה שכל השאר יגיע ביחד עם השחרור בהצלחה

אם היתה פגיעה מאוד גדולה...

טבעי שיעבור זמן עד שתוכלי לבטוח שוב בגבר. מצד שני - יש מצב שזה עניין של אופי... את זה רק את יודעת. תבלי.

התיפייפות ...

יש פה לא מעט .... הכי טבעי בעולם לא לבטוח בצד השני ... כי ככה זה .. גבר/אשה אחד פגע - ויש השלכה על השאר רובם פה יודו, שהם פחות נותנים מעצמם, ופחות נפתחים ויותר זהירים אחרי כשלון פרק א' ... לאט לאט תלמדי להשתחרר ולזרום ... :)

יערית

New member
הצד השני....?

הצד השני יכול גם להתפספס לך אם לא תעשי את האבחנה שלא כל מי שפגע בך נמצא בצד השני :))

למעלה