שבוע חדש - סקר חדש!

שבוע חדש - סקר חדש!

והפעם: הומור! 1. מה מצחיק אותך? 2. מה לא מצחיק אותך? 3. האם בד"כ מבינים את ההומור שלך? 4. מהן לדעתך התכונות החשובות ביותר בבן/בת זוג, לפי הסדר: חכמה, כנות, הגינות, חום, מיניות, הומור, מראה, יציבות, בטחון, שאפתנות? 5. מהו הסרט הכי מצחיק שראית? 6. מהו השיר הכי מצחיק ששמעת? 7. מהי המחמאה הכי מצחיקה שקיבלת? 8. מהי המתנה הכי מצחיקה שנתת? 9. מה הבדיחה הכי מעליבה שסיפרו עליך? 10. עד כמה חשוב לך לצחוק על הפגמים שלך? 11. מה דעתך על אנשים חסרי הומור? 12. האם לדעתך יש נסיבות בהן לא מתאים לצחוק? מהן? 13. מה הפדיחה הכי גדולה שהיתה לך וקשורה בהומור? 14. האם יש הבדל, לדעתך, בין הומור ויזואלי למילולי? 15. מי מבין הבאים הכי מצחיק/ה אותך, לפי הסדר: יצפאן, אורי זוהר, מונטי פייטון, ג'ים קארי, הגשש החיוור, רבקה מיכאלי, MAD TV, הכלב מהרצועה, אודטה, יהונתן גפן? 16. האם ידוע לך אילו מערכות מופעלות בגוף בזמן שצוחקים וכיצד צחוק משפיע על הבריאות? אם כן – נא לפרט! 17. מהם חמשת התחומים המשמעותיים ביותר לאיכות החיים שלך והאם צחוק/הומור נכלל בהם? אם כן – באיזה מקום הוא מדורג בתוך החמישייה? 18. כיצד לדעתך ההומור שלך משפיע על יחסם של אנשים כלפיך? 19. האם יש לך הומור? 20. האם לרוב האנשים בעולם יש הומור?

D o r o t h y

New member
שאלתם? עניתי.

1. מה מצחיק אותך? בעיקר אחי, אנשים מהפורום שלי, עוד המון דברים, הכל תלוי סיטואציה. 2. מה לא מצחיק אותך? לא יודעת, גם זה תלוי סיטואציה 3. האם בד"כ מבינים את ההומור שלך? בד"כ כן 4. מהן לדעתך התכונות החשובות ביותר בבן/בת זוג, לפי הסדר: חכמה, כנות, הגינות, חום, מיניות, הומור, מראה, יציבות, בטחון, שאפתנות? -- חכמה, הומור, כנות, הגינות, מיניות, יציבות, חום, ביטחון, שאפתנות, מראה. 5. מהו הסרט הכי מצחיק שראית? איך אפשר לבחור אחד? מונטי פייתון הגביע הקדוש, סרט מטוגן, סרטים של מל ברוקס, סודי ביותר, גבעת חלפון ויש עוד הרבה. 6. מהו השיר הכי מצחיק ששמעת? עוד פעם לבחור אחד? שירים של דני סנדרסון, כוורת, טיפקס וגם נחום מנבר 7. מהי המחמאה הכי מצחיקה שקיבלת? סיפור ארוך מכדי לספר כאן. 8. מהי המתנה הכי מצחיקה שנתת? לא זוכרת 9. מה הבדיחה הכי מעליבה שסיפרו עליך? אין לי מושג 10. עד כמה חשוב לך לצחוק על הפגמים שלך? חשוב? ממש לא חשוב. אבל בד"כ לא אכפת לי לצחוק על זה. 11. מה דעתך על אנשים חסרי הומור? אומללים 12. האם לדעתך יש נסיבות בהן לא מתאים לצחוק? מהן? רק אם וכאשר מישהו עלול להיפגע מזה. 13. מה הפדיחה הכי גדולה שהיתה לך וקשורה בהומור? לא יודעת אם זו ממש פאדיחה, ארגנתי מופע שלם לפורים וכל השחקנים (כן, כ-ו-ל-ם) הבריזו לי בדקה התשעים. נאלצתי להפוך את המופע למופע יחיד ולמלא בעצמי את כל התפקידים. מפאדיחה יצא דווקא משהו לא רע בכלל. 14. האם יש הבדל, לדעתך, בין הומור ויזואלי למילולי? יש 15. מי מבין הבאים הכי מצחיק/ה אותך, לפי הסדר: מונטי פייתון, הגשש החיוור, רבקה מיכאלי, יהונתן גפן, MAD TV, הכלב מהרצועה, יצפאן, אורי זוהר, ג'ים קארי, אודטה 16. האם ידוע לך אילו מערכות מופעלות בגוף בזמן שצוחקים וכיצד צחוק משפיע על הבריאות? אם כן – נא לפרט! מה זה פה שיעור אנטומיה? בטח שרירי הפנים, שרירי הבטן וכל החומרים הכימיים שמשתחררים במוח (אם ממש משתוללים מצחוק ומכים בידיים והרגליים על הרצפה אז גם שרירי הידיים והרגליים) מה זה השאלה הזותי? 17. מהם חמשת התחומים המשמעותיים ביותר לאיכות החיים שלך והאם צחוק/הומור נכלל בהם? אם כן – באיזה מקום הוא מדורג בתוך החמישייה? תחומים משמעותיים? מזתומרת? כאילו עבודה/לימודים וכאלה? טוב אני לא יודעת מה התחומים האלה אבל מבחינתי נכלל הומור בכל תחום מהחיים שלי. גם (ואולי במיוחד) בחלקים הפחות שמחים. 18. כיצד לדעתך ההומור שלך משפיע על יחסם של אנשים כלפיך? בד"כ זה מניב יחס חיובי, רך יותר 19. האם יש לך הומור? אני רוצה להאמין שכן. 20. האם לרוב האנשים בעולם יש הומור? לא יודעת. לא מכירה את רוב האנשים בעולם.

למה לא

1. מה מצחיק אותך? שנופלים או נבהלים 2. מה לא מצחיק אותך? כל דבר שאמור להיות מצחיק מהטלויזיה 3. האם בד"כ מבינים את ההומור שלך? לא 4. מהן לדעתך התכונות החשובות ביותר בבן/בת זוג, לפי הסדר: חכמה, כנות, הגינות, חום, מיניות, הומור, מראה, יציבות, בטחון, שאפתנות? הומור,ביטחון,חכמה,כנות,הגינות,חום,מיניות,יציבות,מראה ושאפתנות 5. מהו הסרט הכי מצחיק שראית? אנשים יפים 6. מהו השיר הכי מצחיק ששמעת? אדוני השופט 7. מהי המחמאה הכי מצחיקה שקיבלת? שאני נראית כמו אינדינית 8. מהי המתנה הכי מצחיקה שנתת? אווז מפוחלץ 9. מה הבדיחה הכי מעליבה שסיפרו עליך? שאני היסטרית מכול דבר קטן 10. עד כמה חשוב לך לצחוק על הפגמים שלך? בערך כמו ללכת לשירותים 11. מה דעתך על אנשים חסרי הומור? רחמנות על הייקיות 12. האם לדעתך יש נסיבות בהן לא מתאים לצחוק? מהן? שמשהו מפליץ באמצע שיעור אירובי 13. מה הפדיחה הכי גדולה שהיתה לך וקשורה בהומור? שבנאדם רציני איתך ואתה חושב שזה בדיחה 14. האם יש הבדל, לדעתך, בין הומור ויזואלי למילולי? מילולי יותר מאתגר אותי 15. מי מבין הבאים הכי מצחיק/ה אותך, לפי הסדר: יצפאן, אורי זוהר, מונטי פייטון, ג'ים קארי, הגשש החיוור, רבקה מיכאלי, MAD TV, הכלב מהרצועה, אודטה, יהונתן גפן? מונטי פייטון,הגשש החיוור,ג'ים קארי וכל היתר ממש לא 16. האם ידוע לך אילו מערכות מופעלות בגוף בזמן שצוחקים וכיצד צחוק משפיע על הבריאות? אם כן – נא לפרט! לא ממש אין לי מושג 17. מהם חמשת התחומים המשמעותיים ביותר לאיכות החיים שלך והאם צחוק/הומור נכלל בהם? אם כן – באיזה מקום הוא מדורג בתוך החמישייה? כן מספר 2 18. כיצד לדעתך ההומור שלך משפיע על יחסם של אנשים כלפיך? לא בדקתי 19. האם יש לך הומור? אני מקווה שכן 20. האם לרוב האנשים בעולם יש הומור? הרוב מבינים רק את עצמם

../images/Emo6.gif תודה על הקישור! תשובות:

1. מה מצחיק אותך? דברים מפתיעים. 2. מה לא מצחיק אותך? רשעות. 3. האם בד"כ מבינים את ההומור שלך? כן. 4. מהן לדעתך התכונות החשובות ביותר בבן/בת זוג, לפי הסדר: חכמה, כנות, הגינות, חום, מיניות, הומור, מראה, יציבות, בטחון, שאפתנות? חום, חכמה, הומור, בטחון, יציבות,הגינות, כנות, מיניות, שאפתנות, מראה. 5. מהו הסרט הכי מצחיק שראית? הפרסומת של החטיף כדורונים ההיסטרי שיש עכשיו בטלויזיה. 6. מהו השיר הכי מצחיק ששמעת? השירים של כוורת. 7. מהי המחמאה הכי מצחיקה שקיבלת? כשהתרנגול רוצה להגיד לי משהו נחמד הוא אומר לי "רזית". 8. מהי המתנה הכי מצחיקה שנתת? אחרי נצחון העבודה בראשות ברק נתתי לחבר פעיל עבודה ציפית של כרית שעליה הדפסתי תמונה של ברק וכתבתי: "לרוני, עכשיו אתה יכול לישון בשקט, א. ברק". 9. מה הבדיחה הכי מעליבה שסיפרו עליך? לא זוכרת 10. עד כמה חשוב לך לצחוק על הפגמים שלך? תלוי עם מי. 11. מה דעתך על אנשים חסרי הומור? תלוי אם יש להם תכונות שמפצות על זה. 12. האם לדעתך יש נסיבות בהן לא מתאים לצחוק? מהן? לא אוהבת שצוחקים על חלשים, לא אוהבת בדיחות מתוך רשעות, לא אוהבת שקבוצה של אנשים צוחקת על מישהו בשביל להשפיל אותו. 13. מה הפדיחה הכי גדולה שהיתה לך וקשורה בהומור? כשאמרתי משהו לא במקום תוך כדי מבחן בע"פ, או הרבה פעמים כשלימדתי ונפלט לי. 14. האם יש הבדל, לדעתך, בין הומור ויזואלי למילולי? 15. מי מבין הבאים הכי מצחיק/ה אותך, לפי הסדר: יצפאן, אורי זוהר, מונטי פייטון, ג'ים קארי, הגשש החיוור, רבקה מיכאלי, MAD TV, הכלב מהרצועה, אודטה, יהונתן גפן? 16. האם ידוע לך אילו מערכות מופעלות בגוף בזמן שצוחקים וכיצד צחוק משפיע על הבריאות? אם כן – נא לפרט! 17. מהם חמשת התחומים המשמעותיים ביותר לאיכות החיים שלך והאם צחוק/הומור נכלל בהם? אם כן – באיזה מקום הוא מדורג בתוך החמישייה? 18. כיצד לדעתך ההומור שלך משפיע על יחסם של אנשים כלפיך? 19. האם יש לך הומור? 20. האם לרוב האנשים בעולם יש הומור?

טל קר

New member
ובכן:

1. מה מצחיק אותך? הומור עם טוויסט - שכשמתחילים לשמוע והסוף לא צפוי מראש. 2. מה לא מצחיק אותך? רשעות, להיות חכם על חלשים, לצחוק על סבל של אחרים, נסיון כפייתי להצחיק-יש בזה משהו מעציב. 3. האם בד"כ מבינים את ההומור שלך? לפעמים הוא עובר מעל לראשיהם של חלק מהאנשים. ככל שיותר קרובים אלי מבינים יותר (או ההפך). 4. מהן לדעתך התכונות החשובות ביותר בבן/בת זוג, לפי הסדר: חכמה, כנות, הגינות, חום, מיניות, הומור, מראה, יציבות, בטחון, שאפתנות? הסדר שלי - הגינות, חום, חכמה, כנות, מיניות, הומור, יציבות, בטחון, מראה, שאפתנות. 5. מהו הסרט הכי מצחיק שראית? אני אוהבת סלפסטיק, כל האקדח מת לצחוק וכאלו. וגם הומור מילולי למשל היתה פעם סידרה מצוירת על ביטל ג'וס - חבל על הזמן. 6. מהו השיר הכי מצחיק ששמעת? פרודיות של MAD על שירים ידועים. למשל על משפחת קלינטון לפי משפחת פלינסטון 7. מהי המחמאה הכי מצחיקה שקיבלת? רוצים לארגן ביני לבין מישהי מאוד מאוד מאוד בכירה בארגון תחרות הקלדה מהירה. 8. מהי המתנה הכי מצחיקה שנתת? חולצה שמודפסת עליה קטע מצ'אט שלמעשה הוא אוסף של בדיחות פרטיות 9. מה הבדיחה הכי מעליבה שסיפרו עליך? יש כמה בפורומים מסוימים שכפייתים בנסיון להעליב אותי אבל זה לא מעליב אותי ולא מצחיק אותי. 10. עד כמה חשוב לך לצחוק על הפגמים שלך? יש לי כמה דברים מעל בסדר העדיפויות - שלום עולמי למשל. 11. מה דעתך על אנשים חסרי הומור? תלוי מה שאר התכונות שלהם. הומור לא מחייב לא טוב לב ולא שכל ושניהם עדיפים מבחינתי על הומור שחסר את שניהם. 12. האם לדעתך יש נסיבות בהן לא מתאים לצחוק? מהן? ראו סעיף 2. 13. מה הפדיחה הכי גדולה שהיתה לך וקשורה בהומור? חיברתי מבחן ובטעות השתמשתי מחוסר תשומת לב בשמו של המרצה באחד מתיאורי המקרים. למרבה הצער שייכתי לו סטית מין מאוד לא סימפטית. ככל שההדורים יושרו יותר זה הצחיק אותי יותר. 14. האם יש הבדל, לדעתך, בין הומור ויזואלי למילולי? כן. העדפתי בזמן נתון תלויה ברמת הריכוז שלי. 15. מי מבין הבאים הכי מצחיק/ה אותך, לפי הסדר: יצפאן, אורי זוהר, מונטי פייטון, ג'ים קארי, הגשש החיוור, רבקה מיכאלי, MAD TV, הכלב מהרצועה, אודטה, יהונתן גפן? מונטי פייטון מצחיקים אותי לעיתים, MAD הצחיק אותי ככתב עת, יהונתן גפן הצחיק אותי לפעמים ב'יש עם מי לדבר'. 16. האם ידוע לך אילו מערכות מופעלות בגוף בזמן שצוחקים וכיצד צחוק משפיע על הבריאות? אם כן – נא לפרט! כל כך בערך שלא אפרט. 17. מהם חמשת התחומים המשמעותיים ביותר לאיכות החיים שלך והאם צחוק/הומור נכלל בהם? אם כן – באיזה מקום הוא מדורג בתוך החמישייה? בטחון אישי בריאות רווחה כלכלית משפחה וחברים זמן פנוי- העדר לחץ 18. כיצד לדעתך ההומור שלך משפיע על יחסם של אנשים כלפיך? הרבה פעמים משתמשת בו לשבור קרח, עוזר לי במיוחד עם בני נוער. 19. האם יש לך הומור? כן אם כי אלו מסעיף 9 יחלקו עלי תוך הדגמות מסעיף 2. 20. האם לרוב האנשים בעולם יש הומור? השאלה היא לא אם יש הומור (בדר"כ כל אחד צוחק ממשהו) אלא על מה הוא מתבסס, מה המוטיבציה והמסרים מאחוריו ומהי רמתו.

האגס 1

New member
יש לי יש לי יש לי (פהההההה...)!!!

1. מה מצחיק אותך? גם הומור עם מסרים (סאטירה) וגם נונסנס אם זה בנוי היטב. וכמובן - גם הומור אחל"אי
2. מה לא מצחיק אותך? הומור שנעשה על חשבון מישהו ללא טעם, וגם הומור חסר פואנטה. 3. האם בד"כ מבינים את ההומור שלך? כן, ואני גם משתדל שהוא יהיה קולע, אבל ההבדל בין המקרים שבהם זה עובד למקרים שבהם זה לא עובד - הוא בנמעני ההומור. 4. מהן לדעתך התכונות החשובות ביותר בבן/בת זוג, לפי הסדר: חכמה, כנות, הגינות, חום, מיניות, הומור, מראה, יציבות, בטחון, שאפתנות? הגינות; כנות; חכמה; חום; יציבות; מיניות; בטחון; הומור; שאפתנות; 5. מהו הסרט הכי מצחיק שראית? אז ככה: כשהייתי קטן הייתי בטוח שסרטי 'ביה"ס לשוטרים מתחילים' תמיד יישארו הכי מצחיקים שאראה אי פעם, אבל לא היתי מתחייב על זה שזה מה שאני אחשוב אם אראה אותם היום. מאוחר יותר החלטתי שזה 'בית החיות' - סרט נשכח למדי כיום. (כן, אני יודע שתכף תבוא שלי ותבדוק אם עניתי על השאלה הזאת שזה הסרט 'הללויה'...) אבל גם ככה - שלושים שנה, לך תזכור... 6. מהו השיר הכי מצחיק ששמעת? אני מתלבט בין 'בבר' של מוטי גלעדי ל'שיר הרעבים' של הלהקה המוזרה 'ג'נאנה'. 10. עד כמה חשוב לך לצחוק על הפגמים שלך? זה חשוב כדי לאותת שאלה לא באמת נקודות תורפה, ואם אני צוחק עליהם במידה הם הופכים להיות דברים שאי אפשר להעליב אותי בגללם, או שהם הופכים לא להיות טאבו. 11. מה דעתך על אנשים חסרי הומור? שקשה איתם... 12. האם לדעתך יש נסיבות בהן לא מתאים לצחוק? מהן? האמת? כמעט ולא... אבל צריך לדעת איך. 14. האם יש הבדל, לדעתך, בין הומור ויזואלי למילולי? בוודאי, אבל אני רואה אותם כמשלימים זה את זה. 15. מי מבין הבאים הכי מצחיק/ה אותך, לפי הסדר: יצפאן, אורי זוהר, מונטי פייטון, ג'ים קארי, הגשש החיוור, רבקה מיכאלי, MAD TV, הכלב מהרצועה, אודטה, יהונתן גפן? מממ... אז ככה: 'הגשש החיור'; יצפאן; רבקה מיכאלי; יהונתן גפן; אורי זוהר; מונטי פייטון; כל השאר 16. האם ידוע לך אילו מערכות מופעלות בגוף בזמן שצוחקים וכיצד צחוק משפיע על הבריאות? אם כן – נא לפרט! לא, אבל אני אשמח לדעת! 18. כיצד לדעתך ההומור שלך משפיע על יחסם של אנשים כלפיך? לרוב זה מקל יותר על יצירת דיאלוג, ולעיתים זה עוזר לי יותר להעביר מסרים. 19. האם יש לך הומור? או שכן או שלא...

ixmix

New member
אני:

1. מה מצחיק אותך? תלוי מתי - לפעמים הומור מתוחכם, לפעמים נונסנס, לפעמים אנשים שנבהלים נורא ממראה ששמים מולם...[יש עוד] 2. מה לא מצחיק אותך? אנשים שלא מסוגלים לצחוק על עצמם, אנשים שלא יכולים לצחוק על משהו כואב ולא מבינים שזו התמודדות לא רעה (גם לא יתנו לך את השחרור הזה וינזפו בך על היותך "רע") 3. האם בד"כ מבינים את ההומור שלך? כן. 4. מהן לדעתך התכונות החשובות ביותר בבן/בת זוג, לפי הסדר: חכמה, כנות, הגינות, חום, מיניות, הומור, מראה, יציבות, בטחון, שאפתנות? חכמה, הומור, הגינות, כנות 5. מהו הסרט הכי מצחיק שראית? הדיקטטור הגדול 6. מהו השיר הכי מצחיק ששמעת? תן לי חתימה 7. מהי המחמאה הכי מצחיקה שקיבלת? אתה בסדר יחסית לאשכנזי... אתה אשכנזי מרוקאי כזה 8. מהי המתנה הכי מצחיקה שנתת? בושם לתתרן. 9. מה הבדיחה הכי מעליבה שסיפרו עליך? שאני שוטר. באלוהים נעלבתי. 10. עד כמה חשוב לך לצחוק על הפגמים שלך? די חשוב. בכל מקרה עדיף מאשר לבכות, וזה מלווה בנסיון להתמודד איתם. 11. מה דעתך על אנשים חסרי הומור? אין מה לעשות, גם לפמיניסטיות רדיקליות יש זכות קיום P-: 12. האם לדעתך יש נסיבות בהן לא מתאים לצחוק? מהן? טבעי לצחוק גם במצבים שזה נראה לא מתאים (מנגנון "תצורת תגובה") 13. מה הפדיחה הכי גדולה שהיתה לך וקשורה בהומור? קפצתי על אשתי מבין מדפי כלבו בזעקות אימים עם מסכה על הפנים... ואז ראיתי לחרדתי שזו לא אשתי 14. האם יש הבדל, לדעתך, בין הומור ויזואלי למילולי? לא בהכרח. 15. מי מבין הבאים הכי מצחיק/ה אותך, לפי הסדר: יצפאן, אורי זוהר, מונטי פייטון, ג'ים קארי, הגשש החיוור, רבקה מיכאלי, MAD TV, הכלב מהרצועה, אודטה, יהונתן גפן? הרצועה, יהונתן גפן, מונטי פייטון, הגשש 16. האם ידוע לך אילו מערכות מופעלות בגוף בזמן שצוחקים וכיצד צחוק משפיע על הבריאות? אם כן – נא לפרט! באופן מאד חלקי 17. מהם חמשת התחומים המשמעותיים ביותר לאיכות החיים שלך והאם צחוק/הומור נכלל בהם? אם כן – באיזה מקום הוא מדורג בתוך החמישייה? הומור, אהבה, יושר פנימי, עבודה קשה, משפחה - הומור באמצע 18. כיצד לדעתך ההומור שלך משפיע על יחסם של אנשים כלפיך? גורם להם לרצות להיות איתי, לשתף ולהשתתף, מקל עליהם, יוצר קרקע לדיון פתוח 19. האם יש לך הומור? לכל אדם יש, רק שיש שהורסים אותו כמו שהם מחלאים כל מה שנתן להם אלוהים ומותר להנות ממנו (מריה תרזה ודומיה) 20. האם לרוב האנשים בעולם יש הומור? תסתכלו תשובה אחת למעלה...

תשובות---

1. מה מצחיק אותך? בדיחות מטומטמות. אבל שיהיו ממש מטומטמות. 2. מה לא מצחיק אותך? כשצוחקים על מישהו חסר ישע בפניו והוא לא מבין שצוחקים עליו. 3. האם בד"כ מבינים את ההומור שלך? כן, הוא כל כך דפוק שלא צריך להיות מתוחכם יותר מדי כדי להבין אותו... 4. מהן לדעתך התכונות החשובות ביותר בבן/בת זוג, לפי הסדר: חכמה, כנות, הגינות, חום, מיניות, הומור, מראה, יציבות, בטחון, שאפתנות? המממ... קשה לי עכשיו לדרג. הומור לא חייב בהכרח להיות במקום גבוה - העיקר שאני נהנית להיות איתו. 5. מהו הסרט הכי מצחיק שראית? "בריאן כוכב עליון" 6. מהו השיר הכי מצחיק ששמעת? נדמה לי ש"שירו של מקס" (בעיקר בביצוע ספציפי ביותר)... 7. מהי המחמאה הכי מצחיקה שקיבלת? אחרי קונצרט מוצלח במיוחד (מבחינתי), הפסנתרנית שלי באה ואומרת לי בהכי הרבה התלהבות שהיא מצליחה לאגור: "נועה, היה היום... את שרת... בסדר גמור!". 8. מהי המתנה הכי מצחיקה שנתת? ארגז מלא שוקולדים של ארומה. 9. מה הבדיחה הכי מעליבה שסיפרו עליך? כל בדיחה על שמנים או על רומנים מעליבה אותי באיזשהו מקום. חוץ מהמצחיקות. 10. עד כמה חשוב לך לצחוק על הפגמים שלך? חשוב מאד - הכי בריא שיש. זה גם מנטרל אחרים מלצחוק עליהם. 11. מה דעתך על אנשים חסרי הומור? חבל עליהם. 12. האם לדעתך יש נסיבות בהן לא מתאים לצחוק? מהן? כשזה יכול באמת לפגוע במישהו. ובשרשור על "שיער שחור מכסה את מצחק". 13. מה הפדיחה הכי גדולה שהיתה לך וקשורה בהומור? לא עולה לי כרגע... אני כל הזמן מפילה ושוברת דברים, כך שאפשר לקשר את זה לסלפסטיק.. 14. האם יש הבדל, לדעתך, בין הומור ויזואלי למילולי? ברור. מילולי יותר מצחיק. 15. מי מבין הבאים הכי מצחיק/ה אותך, לפי הסדר: יצפאן, אורי זוהר, מונטי פייטון, ג'ים קארי, הגשש החיוור, רבקה מיכאלי, MAD TV, הכלב מהרצועה, אודטה, יהונתן גפן? יהונתן גפן ומונטי פייטון ביחד, אח"כ הגשש החיוור, ג'ים קארי והכלב מהרצועה - האחרים לא מצחיקים אותי. 16. האם ידוע לך אילו מערכות מופעלות בגוף בזמן שצוחקים וכיצד צחוק משפיע על הבריאות? אם כן – נא לפרט! המממ... זכור לי משהו עם שורש המוח, איזה חלק נורא קדום. 17. מהם חמשת התחומים המשמעותיים ביותר לאיכות החיים שלך והאם צחוק/הומור נכלל בהם? אם כן – באיזה מקום הוא מדורג בתוך החמישייה? אוף, שאלות קשות. לא נראה לי שהומור בחמישייה הראשונה. אולי בעשירייה. 18. כיצד לדעתך ההומור שלך משפיע על יחסם של אנשים כלפיך? לפעמים שובר קרח. 19. האם יש לך הומור? כאמור - בדיחות מטומטמות עושות לי את זה. 20. האם לרוב האנשים בעולם יש הומור? נדמה לי שלרוב כן.

אטיוד5

Active member
לכל שאלה תשובה או שאלה נגדית

1. מה מצחיק אותך? בדיחות? כאילו דא. 2. מה לא מצחיק אותך? המשפט השני של התרמודינמיקה. 3. האם בד"כ מבינים את ההומור שלך? כן 4. מהן לדעתך התכונות החשובות ביותר בבן/בת זוג, לפי הסדר: חכמה, כנות, הגינות, חום, מיניות, הומור, מראה, יציבות, בטחון, שאפתנות? מה זה שייך להומור? 5. מהו הסרט הכי מצחיק שראית? האיטלקי ההוא של וודי אלן 6. מהו השיר הכי מצחיק ששמעת? דליה, דליה, תחתונים וגופיה. 7. מהי המחמאה הכי מצחיקה שקיבלת? שיש לי אף יפה. 8. מהי המתנה הכי מצחיקה שנתת? מי בכלל נותן מתנות מצחיקות? לא, זה די דבילי, או בוא נגיד שזה די לא-מצחיק לתת מתנה מצחיקה. 9. מה הבדיחה הכי מעליבה שסיפרו עליך? לא יודע, מספרים אותן שלא בפניי, אני חושב. 10. עד כמה חשוב לך לצחוק על הפגמים שלך? 5 בסולם החשיבות. 11. מה דעתך על אנשים חסרי הומור? אין כאלו. חוץ מאלו שלא ניתן לסווגם כאנשים, כמובן. 12. האם לדעתך יש נסיבות בהן לא מתאים לצחוק? מהן? לא ממש. אבל ממליץ לא לגעות בהלוויה. 13. מה הפדיחה הכי גדולה שהיתה לך וקשורה בהומור? הרסתי בדיחה. 14. האם יש הבדל, לדעתך, בין הומור ויזואלי למילולי? כן. אחד מילולי והשני ויזואלי. 15. מי מבין הבאים הכי מצחיק/ה אותך, לפי הסדר: יצפאן, אורי זוהר, מונטי פייטון, ג'ים קארי, הגשש החיוור, רבקה מיכאלי, MAD TV, הכלב מהרצועה, אודטה, יהונתן גפן? אודטה? אודטה?? אודטה??? גפן הכי מצחיק. אחריו אורי זוהר ויצפאן לעיתים פזורות. 16. האם ידוע לך אילו מערכות מופעלות בגוף בזמן שצוחקים וכיצד צחוק משפיע על הבריאות? אם כן – נא לפרט! הלב פועל, הכליות מסננות, הריאות מתנפחות ומתכווצות, שרירי הפנים נעים באי נוחות, והאינסולין, נו זה כבר סיפור מההפטרה. 17. מהם חמשת התחומים המשמעותיים ביותר לאיכות החיים שלך והאם צחוק/הומור נכלל בהם? אם כן – באיזה מקום הוא מדורג בתוך החמישייה? מקום טוב באמצע. 18. כיצד לדעתך ההומור שלך משפיע על יחסם של אנשים כלפיך? הרוב שונאים אותי או בזים לי. נו, מה לעשות, IQ ממוצע באוכלוסיה הוא 100. 19. האם יש לך הומור? מה, לא? 20. האם לרוב האנשים בעולם יש הומור? כן. אם כי יכול להיות שבזה הרגע הוכחתי שלא, אפרופו השאלה על ההומור העצמי.

d u c k y

New member
גם אני רוצה!!

נכון שלא הייתי כאן המון זמן, אבל עדיין מקבלים אותי נכון? 1.מה מצחיק אותך? אבא שלי. אנשים שנונים. 2. מה לא מצחיק אותך? לא מתה על הומור שחור. 3. האם בד"כ מבינים את ההומור שלך? תלוי מי. אני מאד מצחיקה את עצמי. 4. מהן לדעתך התכונות החשובות ביותר בבן/בת זוג, לפי הסדר: חכמה, כנות, הגינות, חום, מיניות, הומור, מראה, יציבות, בטחון, שאפתנות? חכמה, כנות, הגינות, הומור, חום, יציבות, ביטחון, מראה, שאפתנות. 5. מהו הסרט הכי מצחיק שראית? רובין הוד גברים בגטקעס. 6. מהו השיר הכי מצחיק ששמעת? סביר להניח שמשהו ששייך לכוורת או לדני סנדרסון. טנגו צפרדעים, למשל. 7. מהי המחמאה הכי מצחיקה שקיבלת? לא מצליחה למצוא אחת. 8. מהי המתנה הכי מצחיקה שנתת? כנ"ל 9. מה הבדיחה הכי מעליבה שסיפרו עליך? זה בטח לא היה מולי... 10. עד כמה חשוב לך לצחוק על הפגמים שלך? לא ממש חשוב 11. מה דעתך על אנשים חסרי הומור? חבל 12. האם לדעתך יש נסיבות בהן לא מתאים לצחוק? מהן? כן. כל מה שקשור לסבל של אחרים. 13. מה הפדיחה הכי גדולה שהיתה לך וקשורה בהומור? כל פדיחה קשורה בהומור לא? התגלגלתי על כל המדרגות של הקולנוע - אולם מלא. 14. האם יש הבדל, לדעתך, בין הומור ויזואלי למילולי? כן ואני מעדיפה מילולי. 15.מי מבין הבאים הכי מצחיק/ה אותך, לפי הסדר: יצפאן, אורי זוהר, מונטי פייטון, ג'ים קארי, הגשש החיוור, רבקה מיכאלי, MAD TV, הכלב מהרצועה, אודטה, יהונתן גפן? יהונתן גפן, הגשש החיוור, מונטי פייטון, רבקה מיכאלי, ג'ים קארי, מאד טי וי, הלכב מהרצועה (לא מצליחה להבין את ההומור של החברה האלה), אודטה. 16.האם ידוע לך אילו מערכות מופעלות בגוף בזמן שצוחקים וכיצד צחוק משפיע על הבריאות? אם כן – נא לפרט! לא 17. מהם חמשת התחומים המשמעותיים ביותר לאיכות החיים שלך והאם צחוק/הומור נכלל בהם? אם כן – באיזה מקום הוא מדורג בתוך החמישייה? כן הומור שם. 18. כיצד לדעתך ההומור שלך משפיע על יחסם של אנשים כלפיך? בצןרה חיובית 19. האם יש לך הומור? כן 20.האם לרוב האנשים בעולם יש הומור? אני מניחה שכן.

למעלה