שבוע חדש ..הגיע

שבוע חדש ..הגיע

הבוקר נפתח אצלי בבשורת איוב , עצוב וקשה,ילד בן 15 הלך לישון בליל שישי , ובשבת לא קם .... מפחיד,,, הילדים מבוהלים , המשפחה לא מעקלת , ואין מילים לנחמה ...

../images/Emo210.gifפירות לחיים - מעניין../images/Emo94.gif../images/Emo210.gif../images/Emo204.gif

לפני שנים רבות, מספרת האגדה, כי מוכרי הירקות והפירות היו למעשה גם מספרי הסיפורים וכי לכל פרי, כל ירק, יש סיפור משל עצמו. כל אחד מהם תרופה, השפעה, אמונה ותקווה. ולכן הם נקראים פירות החיים. סיפורים אלה מלווים עד עצם היום הזה את הפירות והירקות. ולכבוד שבועות אני שולחת לכל אחד מכם את שלי עבורכם: אפרסק הוא סמל לסוד הנעורים תאכלו הרבה ותישארו צעירים לנצח. תות הוא סמל לתשוקה, צפו אותו בשוקולד וצפוי לכם ערב חושני. דובדבן הוא סמל לארוטיקה, פתו את בני/בנות הזוג שלכם ובכלל את מי שאתם מעוניינים בו אבטיח הוא סמל לראש טוב, תפסו ראש טוב על חוף הים עם כל החברה. לימון הוא סמל לפיקנטיות. בכדי להכניס קצת פיקנטיות בחיים שתו הרבה לימונדה טרייה. בננה היא סמל לחיוניות. בכל פעם שתרצו לומר למישהו שהוא חיוני עבורכם תנו לו בננה. תפוח עץ הוא הסמל לשפע של בריאות. תאכלו הרבה תפוחים ותשכחו מקופת החולים. תפוז הוא סמל לשמחה, אם אתם עצובים או מישהו בסביבה שלכם עצוב - תנו לו תפוז וחיוך ושמחה ימלאו את ה- . ענבים הם סמל למשפחה חמה, מלאו את בתיכם בענבים. אשכולית ייחודה - מונעת געגועים, עובד בכל פעם מחדש שמישהו רחוק ממך. עגבניות מביאות רווחים, לכל בעלי ראש לעסקים דאגו שיהיה לכם תמיד בסביבה כמה עגבניות במיוחד לפני שחותמים עסקה. שום הוא סמל לנגד עין הרעה תמר הוא פרי האהבה אוהבים מישהו תנו לו הרבה תמרים והלב יתמלא באהבה. אגס הוא סמל לגזרה חטובה. לכל שומרי הדיאטה אכלו אגסים, שימו אגס לידכם והגזרה תשמר ותראו נפלא. אגוז הוא סמל לנסיעות, אכלו הרבה אגוזים וצאו לטייל בשבילי ארצנו (אולי גם לקפוץ לחו"ל ) שקד הוא סמל לעושר, הביאו למנהל הבנק שלכם הרבה שקדים אולי זה יסדר את המינוס חבר אמיתי, הוא זה שרואה את הכאב בעינייך, בזמן שכל האחרים - מאמינים לחיוך שעל פנייך

../images/Emo6.gifברכה לה'../images/Emo121.gif

חלמתי חלום שבו הגעתי לגן עדן ומלאך
עשה לי סיור. תחילה נכנסנו לחדר גדול מלא במלאכים. המלאך
- מדריך שלי עצר ליד האזור הראשון ואמר: " זו מחלקת הקבלה. כאן, כל הבקשות שנאמרו בתפילות לאלוהים
מתקבלות". הבטתי סביבי וראיתי המון מלאכים עסוקים במיון בקשות על דפים וניירות רבים מאנשים מכל רחבי העולם. אז המשכנו לאורך מסדרון ארוך עד שהגענו לחדר נוסף. המלאך
אמר לי: "זו מחלקת האריזה והמשלוח. כאן
, כל הבקשות והחסדים שהאנשים בקשו מאלוהים ממוינים ואז נשלחים
לאנשים שביקשו אותם." שוב התרשמתי מהפעילות הרבה. המון מלאכים עבדו פה, כי היו כל כך הרבה בקשות שצריך לארוז כדי לשלוח אותם ארצה.
לבסוף בסוף המסדרון, עצרנו בדלת של חדר מאד קטן. להפתעתי הרבה, ישב שם רק מלאך
אחד ולא עשה שום דבר. "זו מחלקת האישורים," חברי המלאך אמר במבוכה.
"איך זה? אין פה עבודה?" שאלתי.
"כל כך עצוב,
" נאנח המלאך. "אחרי שאנשים מקבלים את הברכות שהם בקשו, מעט מאד מהם שולחים
חזרה אישור." "איך מאשרים ברכות של אלוהים?" שאלתי "פשוט מאד," ענה המלאך. "רק צריך להגיד: תודה אלוהים"
"אלו ברכות צריך לאשר?" שאלתי "אם יש לך אוכל במקרר, בגדים על גבך, קורת גג מעליך ומקום לישון... אתה יותר עשיר מ 75% מהאנשים בעולם. "אם יש לך כסף בבנק, בארנק שלך וכסף קטן בקערה, אתה בין 8% העשירים ביותר בעולם. "ואם קראת את ההודעה הזאת במחשב שלך, אתה חלק מ 1% שיש להם אפשרות כזו. וגם... "אם קמת הבוקר עם יותר בריאות מחולי... אתה יותר מבורך מהרבה אנשים אשר לא ישרדו עד סוף היום הזה. "אם לא חווית פחד של מלחמה, בדידות של מאסר, ייסורים של עינוי או כאבי רעב... אתה נמצא לפני 700 מיליון אנשים בעולם. "אם אתה יכול ללכת לפגישה בבית כנסת ללא פחד של הטרדה, מאסר, עינוי או מוות... 3 מיליארד אנשים מקנאים בך ומבורכים פחות ממך. "אם הוריך עדיין בחיים ועדיין נשואים, אתה מזן מאד נדיר. "אם תוכל להרים את ראשך ולחייך, אתה לא בנורמה, אתה ייחודי לכל אלה שמטילים ספק ומיואשים." טוב, מה עכשיו? איך אני יכול להתחיל? אם אתה יכול לקרוא את הודעה הזאת, כרגע קבלת ברכה כפולה, כי מישהו חשב שאתה מאד מיוחד ואתה יותר מבורך ממעל 2 מיליארד אנשים בעולם שכלל לא יודעים לקרוא. שיהיה לך יום טוב, ספור את הברכות שלך, ואם תרצה, תעביר את זה הלאה כדי להזכיר לכולם כמה שהם מבורכים.
(נ.ב. עבור: מחלקת האישורים - תודה לך אלוהים! "תודה לך אלוהים, שנתת לי את היכולת לחלוק את ההודעה הזאת ועל שנתת לי כל כך הרבה אנשים נפלאים לחלוק אותו עימם". )

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בדיחה

האישה בת ה-80 נעצרה על גניבה מחנות כאשר הובאה בפני שופט בסינסנטי, הוא שאל אותה: "מה גנבת?" היא השיבה: "קופסת שימורי אפרסקים" השופט אז שאל אותה למה היא גנבה קופסת שימור אפרסקים והיא ענתה שהיא הייתה רעבה. אז שאל השופט כמה אפרסקים היו בקופסא והיא ענתה , שישה. השופט אז אמר: "אני קובע לך שישה ימים בכלא." לפני שהשופט הספיק לסיים את דבריו על העונש בעלה של האישה נעמד ושאל אם הוא יכול לומר משהו, השופט שאל אותו: "מה יש לך לומר?" הבעל אמר: " היא גנבה גם קופסת שימורי אפונה

רואים שמנקה את המייל עוד בדיחה

אברך חרדי שהתחתן עם חוזרת בתשובה, אזר אומץ חודשיים אחרי החתונה ושאל אותה: " האם זה נכון שהיו לך כמה גברים לפני שהתחתנת איתי?" האישה: "שמע, חמוד: אוכל טוב יש לך ?" הבעל: "כן." האישה: " בגדים נקיים יש לך ?" הבעל: "מודה שכן!" האישה: " בית מסודר יש לך ?" הבעל: "בהחלט!" האישה: " בלילות טוב לך ?" הבעל: "מאד!" האישה: "אז תגיד, יקירי: איפה לדעתך לומדים את זה? בבית הכנסת?!

היי טלי יפה כתבת אבל...

אוכלת אפרסקים -ומזדקנת .. חסלתי היום אבטיח ורק השמנתי.הראש נשאר כשהיה. צפיתי את התות בשוקלד,.והתשוקה ?הלכה לישון איתי ! האכלתי תפוח את בני וקבל מחלה שישית ! ואת סלסלת השקדים מנהל הבנק בקש שאמכור אפקיד את הכסף ,כי המינוס בחגיגה .. אבל הענבים ממשו את מטרתם ,ובביתי שוכנת משפחה חמה ואוהבת .. וזה מה שחשוב על אמת ,כמו שבתי אומרת..

שבוע טוב יקירה

אכן כואב לשמוע את אשר סיפרת אנא חזקי את ההורים , חבקי אותם חזק כי כרגע למילים אין משמעות עדיף חיבוק חם להדביק את הלב השבור

קורע לב, נסכתי ,להספיד

ילד בן 14 ,אבישי, בן יחידי לאימו ,סיגי, ילד מצטיין , הלך לישון ולא קם ... ואין מילים ואין נחמה .. היה כל עולמה של אימו , והיום הספידה אותו במכתב מרגש . קורע לב כל שומע. ואין נחמה ואין מילים ...
יהי זכרו ברוך

למעלה