שבוע חדש בפתח

שבוע חדש בפתח

שיהיה לכולנו שבוע טוב. שבוע טוב לחיילים החוזרים לבסיסים. לחיילים שסופרים את הימים עד ליציאה הביתה. להורי החיילים שנהנו מזיוום של ילדיהם בשי-שבת וקיטרו בהנאה על כמויות הכביסה. שבוע שבו נאכל את כל השאריות מארוחות השבת בהן בישלנו בכמויות ענק את מיטב המאכלים שחיילינו אוהבים. שבוע טוב לחוזרים לעבודתם. שבוע טוב לתלמידים שסופרים ימים אחרונים לחופש מכינים את הציוד החדש ואת הכוונות הטובות להיות תלמידים טובים באמת. שבוע טוב גם למורים הנערכים לפתיחת שנת הלימודים, מי יתן והשנה, יותר מתמיד, תעמיקו בהקניית ערכים לאהבת הארץ והמולדת ומורשת העם והמדינה שלנו. שבוע טוב בתחנות האוטובוס וברכבות המלאות חיילים, פקחו עיניים וסעו בזהירות. שבוע טוב לחיילים העושים בלבנון, השמרו לכם באימונים ובבט"ש וחזקו ואמצו. שבוע טוב לממשלה המגמגמת, הלוואי וסוף סוף תפעלו בגדולה באמת תקחו אחריות ותפנו את מקומכם. שבוע טוב למילואימניקים המוחים בירושליים, השמרו שמחאתכם תשאר עניינית ולא תגלוש לשנאת אחים. שבוע טוב לכל המפקדים העושים יום ולילה בדיונים ותחקירים ללמוד את המלחמה הזו ולהכנות למערכות הבאות. שבוע טוב למשפחות החיילים החטופים, מי יתן והשבוע תשמעו בשורות טובות מבניכם וממשלת ישראל וישובו בנכם במהרה. שבוע טוב למשפחות השכולות הפוקחות עינים לעוד שבוע של התמודדות עם הכאב עם החסר עם החור הגדול שנפער בלבם. מי יתן ותמצאו את הכוח להתמודד ולהאחז בחיים. ומי יתן ואנחנו נהיה ראויים לקורבנכם. שבוע טוב לכולם ובשורות טובות. אמן

יונית7

New member
קשה להאמין, אבל החופש הגדול

אכן עומד להסתיים. כשהילדים היו קטנטנים חיכיתי בקוצר רוח לרגע הזה. היום, אני דווקא מעדיפה את החופש שלהם: לא צריך להעיר אותם בבוקר, להכין סנדויצים... לא צריך להלחם איתם שיכינו שיעורים, שיתכוננו למבחנים. אני נזכרת איך בקיץ שעבר החייל שלי עוד היה חופשי ומאושר, אחרי כל הבגרויות, בילה את רוב שעות היום בשינה....הוא עצמו בטח מתגעגע לימים ההם.

שבוע טוב:)

גם לחיילים שמתגייסים מחר:) (ביניהם חברה...) שיהיה להם בהצלחה!!
ושישמרו על עצמם!

מאקי

New member
שבוע טוב.. לכולם...

שכל הברכות הטובות תקוימנה בו... ושישארו גם לשבועות הבאים

מאקי

New member
ומילה על מדד האושר שלי...

ה ערב ב 8.30 צלצל הטלפון בבית.. אני בדיוק הכנתי ארוחת ערב ואמרתי שירימו כי זה בטח יוד... אבאשלו הרים והתחילו להתקשקש.. בנים אתם יודעים. אימונים ומסע ועוד קשקשוש .אחרי 10 דקות נעשה תכלס... אם יש מצב לקבל את אמא כי צריך משהו.. אז אמא באה לטלפון.. והילד שלי מבקש אם אפשר יש לו חבר שעכשיו יצאה השבת והוא דבר איתו והוא נאות לאסוף חבילה.. אז אם יש מצב .. הנה הרשימה... ואם אפשר אים החברה מבקשים שתכיני גם בראוניס... אז מיד מיד קיבלתי את ההזמנה.. פנה קוטה איפה את... אתמול מצאתי במגה אחלה קופסאות חדשות... והכנתי מהר .... עוגה עוגיות ושלל גודיס לחבר'ה. הכנתי תרמיל וכשהתקשרתי לשליח... מה הוא שואל אותי.... אמא של יוד שלחת לנו בראוניז... ? חחחחחחחחחחחחחח ואז הוא שואל אותי אם אני יכולה לומר לו איזו כשרות יש למוצר.. כמובן שהסברתי לו שזה כשרות לונדון במקרה הזה אבל חלבי כי יש חמאה... אז בבקשה רק אחרי ארוחת ערב... אפיתי צננתי חלקית ארזתי... נסעתי לנו"ש ופגשתי אותו.... אנחנו כבר מכירים ממפגשים ובכלל והוא היה 10. מסתבר שהחבילות של יוד מפרנסות לא רק אותו... ואז ראיתי כמה יפים הילדים שלנו.. נתתי לו כסף שיתן ליוד... והוא אומר לי.. את יודעת יוד נשאר בלי כסף כי נתן לי שיהיה לי לדרך... אז מחר אני אחזיר לו... והוא שואל.. את חושבת שכדאי שאקנה לו סנדביץ בתחנה האחרונה לפני הבסיס?. מה להביא לו.... בחיי כמעט אמרתי לו קרטיב.. אבל בסוף עניתי ברצינות. תאמינו לי זה אחלה דור. ואני? נורא כיף לי.. תשלחו אותי להכין אוכל לבחורינו ומצב רוחי משתפר פלאות...

אבו שפם

New member
גם אני רוצה ברוניז.................

אני רואה שחל מהפך במצב הרוח לטובה.................. איזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהי הולכת לישון טוב היום אחרי שבוע קשה .... שבוע טוב ושקט אחלה דור יש לנו.... מצדיע להם.....

מאקי

New member
שלחתי הכל הכנתי מ750 גרם שוקולד

שתבין 2.5 תבניות פי 5 מכמות הבסיס.. ושתדע שהפעם שלחתי קורנפלקס.. וחלב עמיד שיהיה להם .... וכן מצב רוחי השתפר להפליא. אולי כי הספירה לאחור התחילה.. אולי כי חילנו התלוצץ איתנו בטלפון... והיה לנו כיף לשמוע אותו. ושהילדים שלך ישחקו דוקים.. גם גוגואים זה פסדר.

../images/Emo127.gifקרטיב זה רעיון מצוין../images/Emo6.gif

זה הדבר היחידי שלא שלחנו לחיילים בשבועות האחרונים חחחחח והחייל שלי ברגילה וזו הסיבה שאני פחות במחשב....מן הסתם... והשבת פגשתי גם את כל החברים שלו הגיבורים...שרק יהיו בריאים!אמן! ושבוע טוב לכולם.

מאקי

New member
יפה. תגידי למוגלי סחתיקה... ושיהנה

ופשוט מתבקש לי אבטיח וקרטיב לאור מזג האויר.... לא???????? ואני שמחה שאת מתאמנת בלבדוק אם מוגלי ישן... דש לדודה רין.... תגידי לה געגעתי

מסרתי לה

דוקא הציעה לקפוץ אלייך אולי נעשה משהו איזה ישן השבת "סגר עם החברים" כולם היו.

Rainbow100

New member
היי מאקי, קרטיבים זה רעיון מצויין

והם מתקבלים בהמון שמחה אצל החבר'ה. מישהו שלח לחבר'ה בגבול לבנון "אוטו גלידה" שעשה שם הרבה טעים, מרענן ושמח.

סמדר בנ

New member
קרטיבים ../images/Emo99.gif

ביום רביעי האחרון (כנראה היום החם ביותר) ביליתי את כל היום בצאלים, ובחוץ
באיזשהו שלב הרגשתי שאני כבר לא נושמת. פתאום אחד ממנהלי העבודה מגיע עם שקית מלאה קרטיבים, קשה לדמיין את התחושה של התענוג העילאי הזה. אחרי כחצי שעה מגיע טרקטור (גירסת שטח של החמור הלבן? ) והנהג פורק אבטיח קר
. בקיצור - אלו ה-דברים באקלים החם-חם הזה.

סמדר בנ

New member
ואם הזכירו

בשרשור אחר את המהירות שהדברים מתייבשים אז ככה נראתה קרקע לאחר שהרטיבו אותה והשכבה העליונה התייבשה במהירות.

למעלה