שבוע הספר....

Death of Rats

New member
שבוע הספר....

the last continent-לא תורגם. תת סדרה: סתמרוח. האמת היא שאין לי מה להגיד על הספר הזה, כי לא קראתי אותו. אני יודעת שהוא פארודיה על אוסטרליה. אני לא אוהבת את אוסטרליה.

TheBursar

New member
אחד הספרים הנחמדים שקראתי

וגם בגלל שבזמן שקראתי אותו פגשתי שלוש אוסטרליות ונסעתי איתן חזרה לאילת לסופ"ש מהצבא :)

Athaclena

New member
החלק על הברווזן ממש שווה

וגם כל מה שיש עם אל האבולוציה. וכל הדברים שהספרן הופך אליהם. וכל הספר כולו, אע"פ שלא ראיתי את הסרטים שהוא צוחק עליהם (2 סרטים שאני יודעת ובטח עוד שאין לי מושג).

tmaz

New member
מאד אינפורמטיבי!

אני יודע שספרי פראצ'ט הם מקור בעייתי-משהו לשאיבת מידע, אבל כשהגעתי לכאן (לאוסטרליה) גיליתי שאני מתמצא לא-רע בכל מיני דברים ומושגים ששגורים כאן. גם השפה היתה קלה יותר אחרי שניסיתי לדבר כמו הקנגורו בספר. אה, כן, וגם מצחיק רצח.

TheBursar

New member
אין לך זכות לדבר!!!!

אתה שנמצא באוסטרליה! עם ספריה ליד הבית בתנאים שפה רק חולמים עליהם! יש תמונות?

tmaz

New member
the people united will not

be ignited! אני אגיד מה שבא לי!

רבותי רבותי!

<הדגש> אין צורך לצעוק!!!!<סדגש> אוסטרליה זה יופי, וגם פה זה.......באמת אין לך זכות לדבר אתה באוסטרליה. <לא לאנשים בעלי לב חלש ונטיות פוליטיות (כי לי אין)> היום 5 אנשים חתכו אותי בכביש וזה רק בדרך <הדגש>ל<סדגש>עבודה! ארץ ישראל שלי מצחינה וגם צונחת מי הרס ומי שבר כולנו ביחד. אני הסנפתי (מה מסניפים?) בארץ ישראל אז יש לנו סם, בארץ ישראל! הצטרפו לעמותה למלחמה ב אדישות (מילא פרחות אבל לפחות שלא יורידו את הילדים באמצע הכביש!)

tmaz

New member
(טוב, נו, לא נכון, סתם הרגזתי)

לילה טוב לכולם. פה עכשיו עוד מעט חצות.

tmaz

New member
באמת הרגזת!

אני מבקשת מכולם סליחה בשם בעלי האהוב. הוא שכח כנראה שרק אותי מותר לו להרגיז. אמרתי לו שיפסיק לזרות מלח על פצועי הספרניות הנרגזות והספריות המצחינות של ארץ ישראל - לא הקשיב לי. בפעם הבאה אני אוריד לו על הראש את ספר הבישול של נני אוג - אולי זה יעזור... יום טוב לכולם. (על החתום - המתלמדת הווירטואלית של Granni Weatherwax)

פנחסון

New member
וזה Mistress להמוני העם ../images/Emo13.gif

רק לאנשים ספורים היא מרשה לקרוא לה גראני, כפי שהתבטא ב- Hat full of sky כשטיפני קוראת לה גראני...

למעלה