שבוע הספר!

Death of Rats

New member
שבוע הספר!

אני מואד מאוד עייייפהההההה
בכל אופן: Wyrd sisters -אחיות הגורל- המכשפות, או לא להיות. אנקדוטה משעשעת: ידיד שלי סיפר לי יום אחד על "איזה סרט שאת בטוח נורא תאהבי. ראיתי את זה וישר חשבתי שתאהבי את זה. זה על איזה מלך שנרצח על ידי דוכס או משהו, ומסרו את הבן שלו למופיעים נודדים ו..." (זה השלב בו אני קוטעת אותו)-"רגע, לבן קוראים ורנס, נכון?" ואז נהייתי מאוד משועשעת. האמת היא שלא כל כך אהבתי את הספר, אבל אני צריכה לתת לו הזדמנות שנייה. אולי הוא היה תיאטרוני מדי כשהייתי בכיתה ט' ^^

xslf

New member
זהו אחד הספרים בסידרה שלא קראתי

הצירוף של יחסית פחות חיבה לסידרת המכשפות (לא ממש התלהבתי מ-Witches abroad), יחד עם חוסר ההכרות היחסי עם המחזה המקורי של שייקספיר, גרם לי לדלג על רכישת הספר. אם מישהו יקנה לי אותו מתנה לא אתנגד לקרוא, אבל הוא לא גבוה ברשימת ההשלמות שלי בסדרת עולם הדיסק.

The Mad Hatter

New member
אווו, נוסטלגיה...

זה היה הספר הראשון שקראתי. עד שהנחתי את ידי על הספר, הייתי בטוחה שהסדרה מספרת על חבורה של ילדים שנקלעים לעולם מוזר (כלומר, עולם הדיסק) ועוד כל מיני דברים. חשבתי שזה נעשה בערך כמו בעל-זבוב מתישהו, רק אולי יותר ידידותי לסביבה. עד אמצע הספר, בערך, חיכיתי לרגע שתתגבש קבוצת הילדים והנחתי שטומג'ון הוא המנהיג שלהם. הייתי מוזרה. לפני כמה חודשים סיימתי לקרא סופסוף את מקבת. היה מעניין, ניסיתי להקביל קטעים מאחיות הגורל למקבת והבנתי שאני כבר לא זוכרת שום דבר מהספר חוץ מהעלילה הבסיסית. :/ ואגב, לפני יומיים סיימתי את כובע מלא שמיים (להלן כמ"ש)! בשלב מסוים לא יכולתי לעצור את עצמי ושקעתי בגל נוסטלגיה (כן, שוב) והשוויתי במוחי את גראני של אחיות הגורל לזו שבכמ"ש. זה היה די מוזר. אני צריכה לקרא את הספרים הראשונים שוב.

ויימס

New member
הממ, מזכיר לי שהחלטתי

שסתמרוח צריך להופיע ב Equal Rites, וכל הספר ביליתי בצפייה, "עכשיו הוא יגיע! עכשיו הוא יגיע!"

Spirite

New member
אהבתי מאוד

גם אחד הספרים הראשונים שלי בסדרה. חשבתי שחברה שלי תאהב אותו בגלל כל העסק של התיאטרון וזה, כי היא מאוד אוהבת את התחום... אבל ויתרתי. לא נראה לי שהיא תעדיף את טרי על פני שייקספיר.

מ א ג ר ט

New member
אה... אחלה ספר

באופן כללי. אני אוהבת את המכשפות אז היחס בהתאם... יש לציין שממש אהבתי את טומג'ון למרות שהוא בכלל בכלל לא היה דמות חשובה או מעניינת... באופן יחסי כמובן. אולי זה בגלל השם. או איך שבחרו את השם. או הקטע עם הכתר האמיתי והכל... ספר נחמד מאוד, ומהמצחיקים יותר עד כמה שאני זוכרת.

limilu

New member
ספר שווה

סדרה חמודה. ציטוטים: "בואי ותראי איתי את המחזה. יהיה שם *דבר כזה עם מים*, אז תוכלי לחפוף את השיער." נו, לא זוכרת את המשפט, אבל אהבתי.

RainBird

New member
קלאסי! הספר שחיבר אותי לפרצ'אט. אני זוכר את ידיד שלי ניסה לדחוף לי בכוח את הספר ליד, ובסוף קבלתי, קראתי ואהבתי. טרי מייצג בספר את שלושת הארכטיפוסים של המכשפות שקיימות. במציאות, רק אחת הוא פיספס. את הגותית השחורה שהולכת לישון בקברים של אנשים, אבל הוא פיצה על זה בLords אז זה בסדר. שלושה ניחושים איזה סוג מכשפה אני. עוגייה וגלידה למנצח!

lady Margolotta

New member
זה ספר חמוד...

אבל אני מעדיפה ספרים אחרים. אחיות הגורל הוא לא בדיוק אחד מהספרים האהובים עלי אבל הוא נחמד...

lady Margolotta

New member
הנה חברי Grany Weatherwax

שלום אני חדשה... (ועשיתי את זה רק לפי דרישת הקהל...) זה נורא נחמד להיות פה למרות שה לקח לי שנים וGrany Weatherwax יכול לאמר לכם את זה אבל זה דרש קצת התחמקות מאמא שלי שמתנגדת לכאלה דברים (בגלל מה שאומרים בחדשות... וזה לא משנה כמה אני מנסה להסביר לה שזה בטוח...) בכל מקרה שלום לכולם...

ויימס

New member
../images/Emo12.gif אמא שלך מתנגדת לטרי פראצ'ט?

אני יכולה להבין אותה... זה באמת לא בטוח להיות כאן. בכל אופן, ברוכה הבאה ויש טקס קבלה בטאגליינס! הידד!

לאלאלאלאלאלא

אמא שלה בטוחה שכאן זה כמו צ'טים שאנשים שאת לא מכירה מזמינים אותך לבית שלהם ואז הורגים אותך או מתעללים בך...

smadarbi

New member
נוסטלגיה!!!!!

זה הספר הראשון של טרי שקראתי אי פעם ומאוד אהבתי אותו!!! לא הכרתי את מקבת אמנם לעומק ואז פספתי המון בדיחות פנימיות אבל הכתיבה עצמה כל כך שיעשעה וריתקה אותי שהתמכרתי מיידית לטרי וספריו אגב, רק אתמול קלתטי שכל ספרי המכשפות( לא כולל פולחני כשף שלא נחשב) הם בעצם פאפרפזה על סיפור כלשהוא!! - אחיות הגורל- מקבת , מכשפות בחו"ל- אגות האחים גרים. מסקרייד- פנטום האופרה , לורד אנד ליידיס- חלום ליל קיץ( קראתי את את כל זה איפשהו לא קראתי את הספרים האלו ...)

lady Margolotta

New member
בלי שום קשר לאחיות הגורל...

עכשיו שאמרת את זה זה אני רואה שזה באמת ככה נחמד... ולא גם אני לא קראתי את כל הספרים האלה אבל ממה שכן קראתי... זה באמת ככה...

ויימס

New member
אחלה ספר!

השני שקראתי. ממש מעניין ונחמד ומשעשע וכל הדברים שספר צריך להיות...

למעלה