שבוע הספר

שבוע הספר

אשמח מאוד להמלצות אישיות על ספרים- צמחי מרפא, ארומתרפיה, נטורופתיה, תוספים, תזונה וכו'. ספרים שקראתם או שיש לכם בבית והם בשימוש, מכילים מידע חשוב ואתם חוזרים אליהם מדי פעם כדי לבדוק משהו או סתם כדי לקבל השראה. תודה :)

0 אור 0

New member
ממש מהזכרון בלי להציץ על המדף ...

נטורופתיה של גילית שטיינר , לפעמים יחד עם האנציקלופדיה החדשה לריפוי טבעי - עלעול כשאני רוצה לוודא שלא שכחתי משהו (יותר מהיר ומסודר מאשר לחפש בדפים שלי שאף פעם לא התפניתי לסדר אותם כמו שרציתי) דוקא בנושא צמחי מרפא יש לי כמה ספרים מקצועיים יותר, אבל אני מוצאת שאו שאני ניגשת לאקסל הפרטי שלי עם התכונות או לאתר של ראן צמחים או לספרים הותיקים של ניסים קריספיל כשאני מחפשת מידע על הצמח עצמו ועל ההמלצות העממיות, שלושה ספרים שמאד עזרו לי לגבש את החיבורים בין הצ'אקרות לטיפול הם יוגה ואיורוודה, צ'אקרות של ברברה וייט ורותי משהו, ויוגה תאילנדית - בין שלושתם הם מחברים לי את העיסויים עם הרפלקסולוגיה ועם המלצות תנועה שאני יכולה לתת למי שעוסק ביוגה (הרבה מטופלים שמגיעים אלי הם מטפלים בעצמם או אנשים שעוסקים בצורה רצינית בתחום וזה מאפשר לי להעמיק אתם ב"שיעורי בית") ויש גם ערימה שלמה של ספרים בנושא ניקוי רעלים/תזונה להחלמה שמדי פעם כשאני בונה למישהו תפריט אני נעזרת במסגרת ו/או תפריטים טובים שיש בהם: 6 שבועות לבריאותמושלמת, האוכל עושה את האדם, הסוד השויצרי לבריאות מיטבית, ניקוי רעלים טבעי, יהיו מזונותיך תרופותיך, מזונות מופלאים ולמרבה הפלא "להוציא את המיץ" - שזה לכאורה ספר עם מתכוני מיצים, אבל הידע שיש בו על מה התכונות של כל פרי וירק מאד קולע (אמנם לא הצצתי בו שנה - אבל יש תקופות שהוא כל הזמן יורד למטה) עוד לא ראיתי: יצאו עכשיו שני ספרים של מורים שאני מעריכה ומכבדת - ספר על רפלקסולוגיה של רחל קליימן וספר על טריגר פוינט של אלפונס - עוד לא הזדמן לי לרכוש ובטוח שהם יצטרפו למדף.

ינוקא1

New member
הספרים שעזרו לי

רק שהם ממש לא בתחומים שציינת : שיזוטו מסונגה - תרגילי מרידיאנים. ל.ו. קרני - צ'י קונג. ריוקו אנדו וצביקה קליסר - טאו שיאצו. טאישה אבלאר - מעבר המכשפים. והכי עזרו לי : התנ"ך , "משנה תורה" לרמב"ם , "דרך ה'" לרמח"ל.

למעלה