שבוע הספר...

Hollywood 210

New member
מזכיר לי

שתכננתי לקנות כמה ספרים ואני שוכחת /tapuzforum/images/Emo163.gif המלצות יתקבלו :)

Silly Wisdom

New member
עונה:

גורם לכם לרוץ לקנות ספרים?כל פעם שיש מבצע טוב אני איכשהו יוצאת עם כמה ספרים. תלוי במצב הכיס. אוהבים לקרוא? (לא מסרים...) מאוד אוהבת. ספר אחרון שקראתם?קוראת עכשיו באנגלית-הספר הרביעי של דימדומים!!!(ארוך כמו הגלות) ובעברית את "הגיישה האחרונה". סוג הספרים שתרכשו? לא יודעת- מה שנראה לי מעניין. המלצת השיף לספר טוב?? אווו יש לי יותר מדי. אבל בעיקרון הטירה הנעה. קראתי אותו 3 פעמים. ונקמה של שרה אנג'ל- קראתי 5.

Silly Wisdom

New member
לא שידוע לי...

אחותי בדקה לפני כמה חודשים ולא היה. לכן קניתי באנגלית... בהתחלה זה קצת שובר שיניים. אבל מתרגלים.

קיבלתי מהעבודה שובר לקבלת ספר מתנה

אני צריכה מקום שיש חנות של כתר
תמליצי לי על ספר מעניין

...

גורם לכם לרוץ לקנות ספרים? ת'אמת.. לא ממש, לא^^"
אוהבים לקרוא? (לא מסרים...) תלוי בספר וברמת השיעמום באותו הרגע
ספר אחרון שקראתם? עדי אבא וארבעים המוצצים, אם זה נחשב הקראתי אותו לבת דוד שלי
הספר הזה הוא כזה נוסטלגיה*-*
סוג הספרים שתרכשו? משהו מעניין ומצחיק/ מד'ב העיקר שלא שתהיה כריכה מעניינת ותוכן בלתי נמרח
המלצת השיף לספר טוב?? לא עולה לי כרגע שום דבר טוב /:

Silly Wisdom

New member
עדי ארבע וארבעים המוצצים????

רק לי זה נשמע לא טוב?
ואם חלילה נוסיף את המילה "על" בין במילים- תבחרו לבד- זה מעניין.
סילי- פרשנות כחולה בע"מ.

לא קונה ספרים

בשביל זה יש את הסיפרה ואת אלי לסרוגין.... הספר האחרון שקראתי הוא "ואל אישך תשוקתך"של נעמי רגן...הרגשות שלי כלפי הספר קצת מנוגדים...המלצתי החמה היא ספרי פנטזיה באופן כללי והסידרה של אראגון באופן ספציפי!

nini132

New member
אראגון

חביב ביותר רומח הדרקון-סדרת פנטזיה מעולה וכן שאר הספרים של מרגרט וויס&טרייסי היקמן במיוחד מחזור שער המוות ספר הפנטזיה הכי טוב-
טרילוגיית שר הטבעות כמובן מומלץ בחום- בשורות טובות! אחד הספרים הטובים כתבו שניים מסופרי הפנטזיה המובילים
ניל גיימן שהספרים שלו מומלצים בחום ו
טרי פראצ'ט שקצת קשה לעיכול אבל ע נ ק במיחד לחובבי אי-גיון

danravia

New member
כל מילה בסלע

רק שיש כמובן את מחזור קישור הזמן, רק שזו טרלגיה הכי ארוכה שאני מכיר

למעלה