שבוע הספר

m i c h a l i

New member
שבוע הספר ../images/Emo63.gif

השבוע הזה טס לי בין העבודה לבית ולבית החולים (אחותי והקטנה עדיין שם) וכנראה שלא אספיק לפקוד את הדוכנים השנה... כמובן שלא ויתרתי לגמרי ורכשתי ליסמין בסניף סטימצקי של ביה"ח 3 ספרים (בשבוע הספר יש מבצע 2 ספרים + 1 חינם) אז השלל השנה: 1. אורה הכפולה - של אריך קסטנר 2. אור ואלכסנדרה - של יצחק נוי והשלישי והמעניין (מבחינתי) מבין השלושה: 3. זה לא סוף העולם - של ג'ודי בלום על התמודדות של ילדה בת 12 עם גירושי הוריה. אני סקרנית לשמוע את חוות דעתה של יסמין על הספר... ואשתף לאחר שתסיים לקרוא. שלושתם יחד עלו לי 100 שקלים. ואני אחכה לחדש את המדף שלי בהזדמנות אחרת
מה איתכם? הייתם בשבוע הספר? תנו המלצה לספר אהוב
זה הזמן להזכיר את המלצות הספרים בנושא משפחה חד הורית
דפדפו בקישור המצורף

ron68

New member
שבוע הספר באילת

האמת שביקרתי לזמן קצר ביותר בספרייה העירונית שם מתקיים שבוע הספר העברי. רכשתי ספרים מוזלים כמתנות יום הולדת. כשבתי הולכת לימי הולדת זה הפתרון המושלם לתת לחבריה. קניתי 11 ספרים שונים ומוזלים בסכום של 130 ש"ח. אולי אספיק לקנות עוד. באופן עקרוני אני לא רוכשת ספרי קריאה עבורי משום שאני מנוייה בספרייה.

מרגנית2

New member
השנה לא היינו ביריד שבוע הספר

פשוט עם הקטנצ'יק שלי אי אפשר לעמוד רגע במקום אחד וגם לא להדחק בין הדוכנים. מה שכן עשינו זה לסדר את הספרים בבית ויש המון המון ספרים גם לגדולים וגם לקטנים וגם אני יכולה לתת חלק - אם מישהי רוצה - שילחו לי מסר..

אני רוצה מגנית יקרה

הקטנה שלי כמעט בת שנה בטוח יש לך משהו ...
אגב - נפגשים בשבת כמו שקבענו?

מרגנית2

New member
את רוצה ספרים כאלה מקרטון?

אוכל להביא לך בשבת.. גם יש לי ספר לגידול תינוקות רוצה? כזה ספר הדרכה.. וגם סיפורים להקריא לה? יש לי המון... אחפש לך משהו יפה.

למעלה