שבוע הספר

שבוע הספר../images/Emo63.gif

Carpe jugulum-לא תורגם. תת סדרה: המכשפות. מישהו יודע מה ~בדיוק~ הפירוש של הכותרת? קארפה זה חייה. מה המילה השנייה בכלל? ומי מכין דו"ח ספויילרים למאמרים? חסרים לנו של המון ספרים

TheBursar

New member
הערפדים מכים בלנקרי!

אחד מהספרים הנחמדים של המכשפות. במיוחד העניין שהאבא ערפד מתלבט עם לתת תג צופים מיוחד לילדים שנותנים לערפד למצוץ מהם דם בפעם הראשונה. |ספויילר| והפעם לא עוד צמאי דם אלא בני תרבות מחונכים שאירגנו חיי סימביוזה עם האוכל שלהם, קרי האנשים, עד שגראני נכנסת לתמונה!

The Mad Hatter

New member
בתרגום חופשי-go for the neck

או משהו כזה. הסיפור של הספר הזה עצוב עד מאד. אחד הספרים האהובים עלי בכל הזמנים שהלך לאיבוד. עדיין לא רכשתי מחדש, כי בכל מקום יש רק את הגרסאות האמריקאיות המגעילות. :( דו"ח ספוילרים: באים ערפדים, הם מנסים להשתלט על המסיבה ועל כל החברה'לך באזור, המכשפות נלחמות, המכשפות מנצחות. ויש גם נק מק פיגלים (ובדיחות איגורים משעשעות). * אוו! יש לי רעיון! אפשר לעשות book-a-minute לכל הספרים בעולמדיסק! זה יהיה נורא נחמד ויתן לנו הרגשה של פורום איכותי, כי יש לנו פרויקט! ויהיה אפשר להכניס למאמרים ובכלל, זה יהיה נורא נחמד. טוב, אני הצעתי. אור (*אהמ*)-תעשי עם זה מה שבא לך. :)

Athaclena

New member
פירוש השם המפורש...

carpe diem = seize the day ולכן carpe jugulum זה כמובן go for the neck. אני תוהה איך הcoat of arms שלהם נראה... אדום דם כמובן. עם אורגן גדול, אולי?

טועים כולכם!

התרגום המפורש כתוב בספר, Carpe diem זה seize the day וCarpe Jugulum זה seize the throat

Athaclena

New member
neck, throat - אותו דבר.

מה לעשות שאני תמיד מתבלבלת? אבל גם אני צדקתי!

לא נכון! זאת טעות גורלית!

מה היה דיבלר? cut my own neck? זה דווקא משעשע למדי... אבל השם הזה כבר שמור לבן דוד שלו

ספר מ---ע---ו---ל---ה!!!

לדעתי זהו הספר הכי טוב שטרי פראצ'ט כתב. וגראני שולטת שולטת שולטת שולטת שולתתתתתתת!!!!!!!!!!1111111אחדאחדאחדאחדשתייםשלושארבעחמששששבעשמונהתשעעשראחתעשרה

הא! הא!

האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאהא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה