שבוע הספר

Death of Rats

New member
שבוע הספר../images/Emo63.gif

והשבוע: העולמהדיסק האהוב עלי: Witches abroad-מכשפות בחו"ל-תת סדרה: המכשפות. פארודיה די מטורפת על אגדות, ניו אורלינג ומה שביניהם. הקטע האהוב עלי הוא כשהן במערה ובא מולן מישהו שאומר "זה יום ההולדת ששששששלי", ואז אסמה חובטת בו עם המשוט...

Nico Tine

New member
אכן ספר נפלא

אני הכי אוהב את מפגש המכשפות בהתחלה עם סבתא דיסמס שמנהלת שיחות בזמנים שונים... ענק!

ספר מעולה

גם כן אחד מהעולמדיסקים האהובים עליי, וגם האהוב ביותר מהמכשפות יחד עם Carpe Jagulum "זה יום ההולדת ששששששלללליי..." חחחחחחחחח... אבל רק כמה זמן אחרי שקראתי את הספר הבנתי למה הוא התכוון שם...

RainBird

New member
אותי הרג חלק אחר- דבר ראשון, השם המלא של גברת גוגול הוא ארזולי- בדת הוודו זו הרוח האלוהית של האהבה (סתם שתדעו) עם השיחה שנוצרה עם גיתה אוג- ציטוט לא מדויק! "וודו זה לא לתקוע סיכות בבובות ולהתעסק עם אנשים מתים?" "כישוף זה לא לתקוע סיכות באנשים ולרקוד בתחתוניות על גבעות?" גיתה- "אני רואה את הנקודה שלך." ארוזולי: "כן, אני מבינה." גיתה- "טוב נו, אולי רק סיכה אחת..." ארזולי:" כן, אולי רק זומבי אחד." גיתה- "אבל רק במקרי חירום, את יודעת כשאנשים לא מראים כבוד." ארזולי: "נו, כן חירום, כשצריך לצבוע את הבית." צחקתי וצחקתי וצחקתי שעות. עכשיו הקונפליקט שיש שם בין לילית לסבתא הוא עתיק יומין- ההבדל בשימוש במאגיה לעזור לאנשים ולתת להם מה שהם צריכים, לבין לתת להם מה שהם רוצים. או בכלל מה שאנחנו חושבים שהם רוצים. זה קונפליקט שיש בחיים שלי כל יום בערך. ובכלל, הופעת האורח של גולום והגמדים הייתה מאוד משעשעת. והספר הזה הוא גם המקור העתיק והמקורי של הלחמגמדים הידוע לשימצה אני מאמין. מכשפות. חייבים לאוהב אותן.

Great book

I particularly liked the part in which the witches spent the day in the town with the bull thing and greebo tried to toss the bull up and down. WHat else am I soppoused to write here?

TheBursar

New member
אתם לא משאירים לי ברירה

אלא לקרוא אותו שוב ולהזכר בקטעים שהכי אהבתי

Greebo

New member
קניתי את הספר כשהוא יצא בעיברית..

מכרתי אותו לפני שנה ב25 שקל... הוא פשוט היה בעיברית >< וקצת אחרי שקראתי אותו הגעתי למצב שאני לא מסוגל לקרא בעיברית... לא יודע למה.. כל פעם שאני מנסה המוח שלי מתרגם את המישפטים ישירות לאנגלית..וזה מעצבן >< אז רק אנגלית בשבילי..ואני אף פעם לא ראיתי את הספר הזה מוצג למכירה באנגלית P:

Athaclena

New member
my precioussssssssssssssssss

שר הטבעות זה תמיד טוב. לא חשוב איפה, מה או למה, אבל בדיחות פנימיות כאלה זה כיף. אבל אני לא הכי אוהבת את המכשפות. זכור לי במעומעם קטע טוב עם מאגראט אאל"ט, ואהבתי את הבית על רגליים. וEmberella זה מבריק.

RainBird

New member
הבית עם הכרעי תרנגולת זה דווקא בא מסיפורי מכשפות סלביים- על באבא יגה. שהיא מכוערת, אוכלת ילדים ועפה בשמיים כשהיא בוחשת בעננים בעלי ומכתש. ארדן.

פנחסון

New member
מה היה מדליק באמברלה?

זה בגלל המטריה או שהיה שם משהו שלא קלטתי?

ויימס

New member
הממ, גם אני עליתי על זה לבד, אחרי

6 קריאות בערך, הייתי מאוד גאה בעצמי...

למעלה