שבוע הספר
!

Death of Rats

New member
שבוע הספר../images/Emo63.gif!

מצטערת, שכחתי אתמול
והשבוע: טרילוגיית ג'וני מקסוול. מישהו בכלל קרא את זה?

The Mad Hatter

New member
ברור שקראו!

אני, בכל מקרה. חוץ מג'וני והמתים. ג'וני והפצצה היה חמוד ומשעשע ביותר. אני לא זוכרת ממנו יותר מידי מעבר לעלילה הבסיסית, כי קראתי אותו לפני כמה שנים טובות, אבל אני עדיין זוכרת אותו לטובה. אני זוכרת שההתחלה משעממת ואחר-כך הספר נהפך למעניין הרבה יותר בהדרגה ועוד פאנץ'-ליין אחד שג'וני אומר לחברתו, שמשנה שמות כל הזמן (אני זוכרת שהיה לה גלגול "קסנדרה" או משהו דומה), לאחר שהם חוזרים בזמן: "ראיתי את הגב של עצמי! אף אחד לא עשה את זה מאז האינקוויזיציה הספרדית!" ובזאת זה מסתכם, בערך, אבל אולי אני אקרא את זה שוב בהזדמנות. ספרות ילדים איכותית. *_* את רק אתה יכול להציל את המין האנושי (להלן ראילאה"ה) קראתי אחריו (למרות שהוא הראשון בסדרה), אבל לא נורא, זה לא מפריע-בתחילת ג'וני והפצצה הציגו את הדמויות בצורה ברורה ביותר עד שאני חושבת שעדיף לקרא אותו קודם. ההתחלה של ראילאה"ה פחות ברורה. הספר הזה לדעתי פחות טוב מג'וני והפצצה אבל עדיין טוב בפני עצמו והרעיון מגניב ביותר. בקיצור, חבל שלא מתרגמים את הספרים. הייתי דוחפת אותם לאחים שלי שיקראו. ספרי ילדים מצוינים, לא כמו סדרת טיפאני, אבל מצוינים. מישהו קרא את ג'וני והמתים ויכול לספר על מה זה בדיוק?

The Mad Hatter

New member
מישהו מרים את הכפפה?

הייתי מפרטת, אבל זה מצריך כמה בירורים (כדי שלא יהיו שגיאות וכל זה) ויש לי המון דברים לעשות כרגע...:(

Greebo

New member
קראתי את ג'וני והפצצה...

ספר אדיר... שאגב אני חושד שגריבו ופאול אוייל רון די לקוחים משם....או לפחות אחד מהמשפטים שאומרת ההיא עם העגלה...(שחכתי את השם..) "בעעע מילניום האנד אנד שרימפ"!....מישפט אחד שווה אלף תמונות.... אגב, אך השניים האחרים, ועל מסופר בהם?

ויימס

New member
לא קראתי, אבל ציפור קטנה לחשה לי

שג'וני והפצצה זה על כך שהוא עושה איזו עבודה על 19 אנשים שהופצצו בטעות במלחמת העולם השניה, וכולם לא מבינים מה הוא כל כך מתרגש מזה, כולה 19 אנשים שמתו לפני 50 שנה. ואז הוא חוזר איכשהו אחורה בזמן, ופתאום אלו 19 אנשים חיים ונושמים שאפשר להציל אותם. אז זהו, אבל קח בחשבון שלא קראתי, אז אני לא מתחייבת שזה מה שקורה בספר באמת. הציפורים הקטנות והשקרניות האלה.

Kodachi

New member
התכתבות של Reaper Man עם ראילא"ה

הדיקן וכל עניין ה"יו!" כשהמכשפים משיבים לעגלות מלחמה Yo-less מהספרים של ג'וני (כי הוא שחור שלא אומר Yo) וגם העניין של Let's kick some butt! Let's kick some but what? מופיע לדעתי בשני הספרים =]

Athaclena

New member
אני! ויש לי את כוווווווולם

קודם כל, אני חושבת שאני הכי אוהבת את המתים, אח"כ את רק את יכול ובסוף את הפצצה. שנית, קצת רקע. מדובר בעלילותיהם של ג'וני וחבריו: yo-less, bigmac & wobbler (כן, יש להם שמות מוזרים) זה לא עלילות בקטע של "בוא נעשה הרפתקה" אלא בגלל שג'וני הוא בחור ממש מוזר וכל מיני דברים קורים לו... ההורים של ג'וני הם "בזמנים קשים", כלומר בתהליכי גירושים, או כמעט (כתוב פשוט שהם רבים המון). סבא שלו גר אצלם בבית, ורק רואה טלויזיה כל היום. אחרי בית ספר, החבר'ה מסתובבים בקניון (או כנראה מרכז קניות) המקומי כי אין משהו יותר טוב לעשות. הם לא קולים, הם לא נורמליים ואין להם חיים. עכשיו הבעיה שאני לא כל כך זוכרת מה קורה בספרים האחרים (בכלליות זה לא מספיק) אז רק בקצרה על רק אתה יכול להציל את האנושות: ג'וני משיג משחק מחשב מחבר שלו, מתחיל לשחק (הסקריווי הרשעים הולכים לכבוש את הגלקסיה!!! אתה תקוותנו האחרונה!!!!) ונורא מופתע כשהסקריווי נכנעים לו (כן, במשחק). אח"כ בחנות המחשבים יש בחורה שמתלוננת שאין שום ספינות חלל של חייזרים... הם נעלמו מכל המשחקים. ג'וני מגלה שעכשיו שהם נכנעו לו, הוא צריך להגן עליהם, להחזיר אותם הביתה בשלום ואפילו להאכיל אותם... כבר לא משחק, ולא פשוט בכלל. יופי של ספר, ויש בו (וגם באחרים) הרבה יותר מסתם סיפור - יש רגש, יש מסר וזה כל כך אמיתי! בקיצור, מומלץ (אלא מה?)

Athaclena

New member
רק בשבילך

הלכתי ורפרפתי בספר כדי לזכור משהו מהחיים שלי. אז ככה: ג'וני מתחיל להסתובב בבית העלמין עם חבריו, ואחד מהם דופק על אחד הקברים (טוב זה לא קבר אלא בנין קטן כזה). ומישהו עונה לדלת. או ליתר דיוק, ג'וני רואה שענו לדלת ונבהל והאחרים לא רואים שום דבר בכלל. וג'וני רואה עוד כמה אנשים מתים, ומדבר איתם קצת, ואז הם מגלים שהולכים להרוס את בית הקברות ולבנות שכונה חדשה במקום, והמתים מבקשים מג'וני לעזור... המתים נראים בערך כמו אנשים רגילים, הם לא זומבים או משהו. הם בקושי מצליחים להזיז כמה דברים פיזיים, והם ממש לא מפחידים (אחרי שעוברים את ההלם הראשוני של "I see dead people"
) בקיצור, ג'וני וחבורתו הולכים לחקור על יושבי בית הקברות, וג'וני מוצא משהו ממלחמת העולם הראשונה ומתמקד בזה... זה ספר יפה, ועצוב ומצחיק ואפילו נוגע ללב. באמת יופי של ספר, וסדרה.

DviRincewind

New member
קראתי את כולם

ספרים פשוט נ-פ-ל-א-י-ם!!! אין לי ממש כוח לפרט על כל ספר
, אבל אני רק יכול להגיד שהספר שהכי אהבתי היה Only you can save mankind. אולי סתם יש לי ריגשי אליו כי קראתי אותו כשהייתי חולה בבית. בכל אופן, ג'וני והפצצה מבחינתי בא אחריו מקום שני- ספר מדליק בטירוף עם כל מיני פרדוקסים שקשורים למסע בזמן וכאלה. מי שיכול לשים יד על הספרים- שישים! ספרים מעולים!!!!

למעלה