אני! ויש לי את כוווווווולם
קודם כל, אני חושבת שאני הכי אוהבת את המתים, אח"כ את רק את יכול ובסוף את הפצצה. שנית, קצת רקע. מדובר בעלילותיהם של ג'וני וחבריו: yo-less, bigmac & wobbler (כן, יש להם שמות מוזרים) זה לא עלילות בקטע של "בוא נעשה הרפתקה" אלא בגלל שג'וני הוא בחור ממש מוזר וכל מיני דברים קורים לו... ההורים של ג'וני הם "בזמנים קשים", כלומר בתהליכי גירושים, או כמעט (כתוב פשוט שהם רבים המון). סבא שלו גר אצלם בבית, ורק רואה טלויזיה כל היום. אחרי בית ספר, החבר'ה מסתובבים בקניון (או כנראה מרכז קניות) המקומי כי אין משהו יותר טוב לעשות. הם לא קולים, הם לא נורמליים ואין להם חיים. עכשיו הבעיה שאני לא כל כך זוכרת מה קורה בספרים האחרים (בכלליות זה לא מספיק) אז רק בקצרה על רק אתה יכול להציל את האנושות: ג'וני משיג משחק מחשב מחבר שלו, מתחיל לשחק (הסקריווי הרשעים הולכים לכבוש את הגלקסיה!!! אתה תקוותנו האחרונה!!!!) ונורא מופתע כשהסקריווי נכנעים לו (כן, במשחק). אח"כ בחנות המחשבים יש בחורה שמתלוננת שאין שום ספינות חלל של חייזרים... הם נעלמו מכל המשחקים. ג'וני מגלה שעכשיו שהם נכנעו לו, הוא צריך להגן עליהם, להחזיר אותם הביתה בשלום ואפילו להאכיל אותם... כבר לא משחק, ולא פשוט בכלל. יופי של ספר, ויש בו (וגם באחרים) הרבה יותר מסתם סיפור - יש רגש, יש מסר וזה כל כך אמיתי! בקיצור, מומלץ (אלא מה?)