שבוע הספר

שבוע הספר ../images/Emo13.gif

מצטערת, שכחתי אתמול... The night watch-לא תורגם. תת סדרה: נחשו לבד
הספר החדש הראשון מאז שנפורום הוקם. נדמה לי שגם פול קידבי עשה ציור פארודיה על הציור שעל שמו נקרא הספר והוא מופיע ב"ארט אוף דיסקוורלד".

TheBursar

New member
לא קראתי

וגם אין לו אותו עדיין (מה לעשות? הוא לא היה בערמה של 24 ספר טרי שקניתי בחצי מחיר בעטיפות הבריטיות במצב חדש שמישהו מצא בראשון) אבל הוא כן נמצא ברשימת ההזמנות הקרובה שלי מאמאזון. רק צריך לחכות קצת לאגור כספים לקניה.

TheBursar

New member
אני מנסה לשמור על אוירה של

מיסתוריות. דמויות אפלות מעבירות חבילות באישון לילה בחניות אפלות...

limilu

New member
היי, רגע,

למה פה את הגברת? מה קרא לכינוי השני של העכבר?

Athaclena

New member
זה ספר *טוב* ../images/Emo99.gif

עד עכשיו, (או יותר נכון עד אז - אני עדיין חושבת על משמר הלילה כעל ספר חדש) פראצ'ט לא התעסק במסע בזמן. זאת אומרת, חוץ מבהיבשת האחרונה ואריק ומוזיקת נשמה וגנב הזמן... חוץ מכל אלה לא היה לנו ממש מסע בזמן. כי מה זה מסע בזמן אם לא לפגוש את עצמך בגיל צעיר יותר? טוב, גם עד עכשיו המסע בזמן היה שולי או משני או חלקי, ולא מרכזי לגמרי. כאן הספר הוא ממש על מסע בזמן, מה שקורה לפני זה הקדמה ומה שקורה אח"כ זה כדי לסגור קצוות. ויימס חוזר אחורה בזמן, על זה הספר. וזה מעניין מאוד. רואים כמה אנק מורפורק התקדמה בינתיים, רואים איך הכל התחיל ומי הם היו לפני השהם נהיו מפורסמים, ויש שוב (וכמו תמיד) נסיון מהפכה והחלפת שלטון. וכמובן שיש את ההשואה המתבקת בין ויימס-כפי-שהוא-היום לבין ויימס הצעיר פעור ירוק טירון שלא יודע מהחיים שלו כמו שהיה אז. את הספר הזה אני מאוד אוהבת. והציור על העטיפה הוא אכן פארודיה על ציור בשם משמר הלילה של רמברנדט אאל"ט, ולי על הכריכה הקשה יש את המקורי מאחורה, לשם השוואה.

Rincewind

New member
ספר גאוני ומתוחכם

אחד הטובים שבסדרה אם לא הטוב ביותר. הוא גרם לי לחשוב כל כך הרבה שכאב לי הראש.

למעלה