שבוע הספר...

Death of Rats

New member
שבוע הספר... ../images/Emo13.gif

Mort, תרועת מוות. תת סדרה: מוות... ללא ספק אחד הספרים האהובים עלי בסדרה (אחרי מכשפות בחו"ל). הפגישה האמיתית והאיכותית הראשונה עם מוות (תת הסדרה המובילה לטעמי. למרות שהעלילה קצת חוזרת על עצמה לאחרונה @_@). שלא לדבר על מורט השולט ואיזבל-שלא מוצגת עוד כסתם פסיכית
הו, ויש לי את הגראפיק נובל של זה מלונדון, והוא יאפה
. ממממ.... כן. ספר גאוני. במיוחד העניין הזה בסוף עם שעוני החול ^^;

RainBird

New member
לא אחד מהפייבוריטס שלי אבל. באמת הדמות של איזבל וכדומה זה מעניין. קראתי את התרגום לעברית אז בטוח משהו הלך לאיבוד. אני דווקא מהסידרה אהבתי כבר את ההתפתחות ואת סוזן יותר והיה לי חבל שלא היה ספר על מורט+ איזבל אחרי הנישואין. משום מה הם החליטו לאבד את המשמעות של זה... אני חושב שהחיים שלי היו הרבה יותר רגועים משום מה אם הייתי קרוב משפחה של מוות. לא היה שום פחד מהמוות, הרי שתינו איתו אתמול כוס תה נחמדה, והחתולים שהוא מגדל פשוט התרבו... בקיצור, ספר נחמד, אבל בהחלט לא בראש הרשימה שלי. וסתם מילה של מכשפה, מוות נראה כמו ילד עם תלתלים זהובים ועיניים כחולות שלובש גלימה לבנה. פגשתי אותו הרבה פעמים. ארדן.

מורט...

ספר טוב, זה כל מה שאני יכול להגיד עליו, אני אוהב מאוד את תת הסדרה של מוות והוא ספר מעולה לפתיחתה. חבל באמת שלא המשיכו את עלילות איזבל ומורט, אבל לי נראה שכל הספר היווה בעיקר הקדמה למוות וסוזן ולא ממש למורט ואיזבל, גם אם טרי לא ידע את זה. אני קורא עכשיו את Hogfather אז נא לא לתת ספויילרים... ספר מעולה עד כה, נכון שיש משהו בעלילת ספריו של מוות שחוזר על עצמו, אבל לא ממש אכפת לי... ודרך אגב, עכשיו הגיע תורי להיות חולה...
כבר יומיים בבית, לא שאני ממש סובל מלא להיות בבית ספר. למען האמת, התקשרנו אל המחנכת שלי והיא ממש פקדה עליי לא לבוא לבית ספר בגלל שכשחולים, כך היא אמרה, לא צריך לבוא לבית ספר, והיא ביקשה כל כך יפה עד שהחלטתי להסכים, למרות שזו כמובן הקרבה גדולה מצידי...

sapirit14

New member
מורט...

אני אהבתי. הספר האהוב עליי אחרי מונסטרוס רג'ימנט, איש הקציר ושומרים שומרים... אהבתי במיוחד את הקטע שמוות הולך לחפש עבודה ומוצא את עצמו מטגן צ'יפס ו... עוד משהו חשוד באיזו מסעדה זולה באנק. הזוי.

ויימס

New member
אחלה ספר. ../images/Emo99.gif

וכמובן- "אני... עצבות!!!" ציטוט שנטחן עד דק (זה הביטוי?!) על ידי חברתי לשולחן במהלך שיעורי ספרות משעממים. ספר מרתק, מבדר, נוגה ועוד שלל דברים אחרים. כולל ציטוטים מעולים, ותיאוריה בנוגע למה שמוצאים במקרר באמצע הלילה. וכמובן, ביקור של סתמרוח, "ונזרוק את מניח הלבנים!". אחותי הקטנה מסיימת אותו עכשיו לראשונה, הו, דמעות עומדות בעיניי...

למעלה