שבוע הבא

OCOCO

New member
שבוע הבא

או עוד שבועים , תתפרסם כתבה בידיעות אחרונות של דוב אלבוים (חרדי ירושלמי לשעבר) על חדר חרדים בצאט תפוז ועל הפורומים של חרדים בתפוז ובהייד פארק , הכתבה עמדה לנגד עיני היות ואני מכיר אישית את דוב אלבוים ולצערי החילול השם יהיה גדול , אולי באמת הגיע הזמן לעשות חשבון נפש פנימי ....

OCOCO

New member
האמת

שהכתבה מתייחסת בעיקר לפורום המפורסם בהייד פארק חדרי חדרים ועל הטינופת בצאט של תפוז בחדר חרדים , כך שאין צורך להסביר מה גורם לחילול ה בכתבה הזו

קודם כל

מי אתה? לא הכרנו אותך עד היום, וכשאתה כבר מצטרף, אז זאת ההודעה הראשונה שיש לך לכתוב לנו? קצת תמוה, עכשיו, לגבי אלבוים, אני לא יודע מי זה, ואני חושב שגם לא צריך לעניין אותנו מי זה, אם אתה חרדי אתה יודע בעצמך שללכלך על הציבור החרדי לא קשה, צריך רק קצת מאותו ויטמין אימתני של שנאת עמי ארצות כלפי ת"ח, ועוד, שכל בר דעת יודע שהפורום הוא מקום פתוח לכל דיכפין, ואי אפשר להשליך ממשתתפי הפורומים השונים שהזכרת על מהות הציבור החרדי, ומי שעושה את זה, על דעתו בלבד הוא סומך, ואם קוראי העיתון החלוניים מאמינים? בעייתם, וכי חסרות כתבות רכילות על הציבור שלנו? אז יש עוד כתבה.

אנחנו בשלנו!

ואפי אם קוקו הכותב עשה את זה בכדי לגרות את תגובתינו בכדי להפיק מה שהוא פיקנטי, לא נספק לו את זה כי אין כאן דברים רדודים אלא דברים שמענינים את הציבור שלנו, ואם רוצים לכלוך לא ימצאו פה!

חנוך617

New member
ידוע הרי שיש בפורום זה גמ

כאלו שאינם דתיים אז לא יעזור שאנחנו ניזהר כי הם ילכלכו ולך תוכיח שהם לא דתיים.

OCOCO

New member
אולי....

זה היה התגובה של דוב אלבוים כשהראתי לו את התגובה שלך , והאמת שאתה צודק אבל עדיין לדעתי זה רק תירוץ ...

g a d d i

New member
חברה, השכילו.

כמו שלואי כתב, פותח שרשור זה אינו מוכר. סביר להניח שאותו כתב מעונין לשלב בכתבה שלו את תגובות הגולשים לשמע הרעיון שעומדים לכתוב עליהם בפורום, ולצורך זה הוא פתח את השרשור...

למעלה