רק חבל שסטאר וורלד מפֻצּץ בפרסומות.
P Prof. James Potter New member 2/3/03 #22 לערוץ 2 יש מניות שם ../images/Emo8.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif
H Human Nature New member 2/3/03 #24 ../images/Emo6.gif סם כבר העיר לי על זה. אני מנקּד בדרך-כלל מילים שאנשים הוגים בצורה שגויה (מַכּיר, ולא מֵכּיר) ודגש חזק (במילים שאני יודע שיש בהן דגש חזק). חוץ מזּה- אני פריק של שיעורי לשון
../images/Emo6.gif סם כבר העיר לי על זה. אני מנקּד בדרך-כלל מילים שאנשים הוגים בצורה שגויה (מַכּיר, ולא מֵכּיר) ודגש חזק (במילים שאני יודע שיש בהן דגש חזק). חוץ מזּה- אני פריק של שיעורי לשון
א אלעד רק בישראל New member 2/3/03 #25 חייבים אני חושב שחייבים לשדר את רק בישראל מהתחלה זו התוכנית הכי תובה שיש היום על המסכים דרך אגב שמש זו תוכנית שטוחה ומגעילה אלעד רק בישראל ( היה אלעד ד )
חייבים אני חושב שחייבים לשדר את רק בישראל מהתחלה זו התוכנית הכי תובה שיש היום על המסכים דרך אגב שמש זו תוכנית שטוחה ומגעילה אלעד רק בישראל ( היה אלעד ד )
P Prof. James Potter New member 2/3/03 #26 ראה בעמודים האחרונים של הפורום../images/Emo16.gif שרשור על שידור "רק בישראל" מההתחלה בערוץ "ביפ" (ששיך לקשת, בכבלים הדיגיטלים). ניר
ראה בעמודים האחרונים של הפורום../images/Emo16.gif שרשור על שידור "רק בישראל" מההתחלה בערוץ "ביפ" (ששיך לקשת, בכבלים הדיגיטלים). ניר
K KnightDelta New member 2/3/03 #15 שידורים חוזרים... גם אני אומר שהם בטח יעשו את מה שעשו בכל פעם וישדרו שידורים חוזרים של פרקים "נבחרים" שוב ושוב...
שידורים חוזרים... גם אני אומר שהם בטח יעשו את מה שעשו בכל פעם וישדרו שידורים חוזרים של פרקים "נבחרים" שוב ושוב...