שבוע הבא...

shay keran21

New member
אוי../images/Emo122.gifרק הערה מאוד מאוד חשובה

בגלל שספיישל אייל גולן לפני של מירי קרן,אז אני מניח שאייל יעבוד אם המתמודדים בתחילת שבוע...וקרן מירי בשאר הימים..אני מאמין שזה יתחלק יומים יומים...ראשון שני אייל,שלישי רביעי מירי קרן... יש קבוצה בפייסבק של כוכב נולד שממש כל דבר מעדכנים...אז ברגע שמירי וקרן יבואו לחדר חזרות(שבבית האח הגדול מסתבר) אז יעדכנו...במידה ולא אהיה בבית(יש חתונה לבן דודי..אהיה בתל אביב כל השבוע) אשלח הודעה לורד ומירב...תהיו מעודכנות בננות...כי השעות הן מאוד מאוד מדויקות....

veredmp

New member
../images/Emo51.gif אני אהיה בעבודה ולא אוכל לצפות

כי אין לי אינטרנט לצערי, אבל אשמח לדעת בכל מקרה

shay keran21

New member
עידכון לגביי מירי בכוכב נולד ובכלל../images/Emo124.gif

מירי-תגיע יחד עם קרן מחר לחדר החזרות(במאקו מתחיל בין השעות 9 וחצי עד שעה 4) הסיכום היומי בערוץ 24 מתחיל בשעה 4 עד השעה 5 וחצי(החליפו שעה,והוסיפו חצי שעה) מתמודדים- אדיר ישיר את "אף אחת" רווית מתלבטת בין השיר "אם זאת האהבה שלך" לבין "רצה הביתה" של קרן.. תהל שבספיישל אייל,מציעה להיבה לשיר את "לשם" כי זה יראה את יכולות הוואקל שלה (בחירה מענינת להיבה) בנתיים זהו..

I מ י ר ב I

New member
יובל מ. שר את מאמי

לא מספיק שהשיר הזה כבר כ"כ מאוס הוא גם מסלסל אותו.לא אהבתי.

shay keran21

New member
אוייי בחירהההה זוועתית..אבל לפחות אני מופתע

יהיה מעניין לשמוע "מאמי, בלשון זכרי...עדי הולכת להשתגע בתכנית הזו..היא לא סובלת שבנים שרים את השירים של 2 בהנות המופלאות האלו...אני אוהב שינויים...

sp400

New member
בחירת שירים בנאלית ביותר

אני רוצה לשמוע את סוף הרגש, במכונית ליד הים, הוכחה, טיול לילי, על הכתף של תל אביב וכו..

shay keran21

New member
שני דברים

א'-שכחו מזה שיבחרו בשירים חדשים..אין מצב שבעולם שמישו יבחר\יכיר בשירים האלו אלא אם הם עצמם מעריצים שרופים והם לא ב'-אדון צפיר הבהיר להם לא לבחור בשירם לא מוכרים כי זה יכול להוביל לצופים להבעיר ערוץ(בולשיט,אם הם יבחרו בשירים שחורשים את תחנות הרדיו הם ישתעממו) ומירב יש לך טעות..יובל מרון אינו בספיישל מירי קרן...אולי התכוונת ליובל לב טוב,שהוא בספיישל...

אני אישית חושבת שאדיר הולך להרוס את הביצוע

מקווה להתבדות לרוויות - דעתי האישית עדיף אם זאת האהבה שלך. לגבי היבה - לא אוהבת אותה, אבל מחכה לראות דווקא את אור ורוני אני מאד מאד מסוקרנת לראות גם ממי בסלסולים לא נראה לי טוב.... מה שבטוח אצפה ביום חמישי...כמו שכתבתי - מקווה להתבדות ולמצוא ביצועים מעולים

shay keran21

New member
אני התאהבתי באדיר רק בגלל האינטרפציה שלו לשיר

וזה כוכב נולד..לא לשיר כמו המקור...וזה מקובל...אל תדאגי מבטיח לך שתהני..קרן לא רק שתופיע ותשיר אלא כל הערב תהיה על הבמה..תלווה את המתמודדים..כן בנגינה כן בקולות...אם הייתי שם נראה לי שהייתי משקשק מהתרגשות

shay keran21

New member
הבחירות של אור ורוני../images/Emo41.gif

אור-ככה זה רוני-שיר לשירה יואב צפיר בנתיים מתנגד לבחירה של אור,מסיבה שזה קאבר לשיר של סחרוף,ולעומת שיר לשירה שזה גם שיר קאבר אך שיר שמירי מחוברת אליו...אני לא מבין מה האפליה הזו..מדובר בשני שירים שמירי מבצעת....צריך להעיף עליו כפכפף

למעלה