שבוע הבא ב"חברים".

Yaniv-DC

New member
שבוע הבא ב"חברים".

לאלה שלא גרים בארה"ב - יש כאן מיני ספוילר... מרמלד - אתה תמשיך לקרוא. אז הפרק של היום הסתיים, והתחיל הפרומו לשבוע הבא. שבוע הבא אגב, זה חג ההודייה וכמיטב המסורת יש פרק מיוחד. הקריין: "השנה לא רק פרק מיוחד, אלא גם אורח מיוחד!" ואז, צ´נדלר פותח את הדלת לאורח, התמונה בפריז, הקריין - "והוא כל כך גדול שאנחנו אפילו לא יכולים להגיד לכם מי זה". אגב, פרק זה לא צולם בפני קהל על מנת לשמור על הסוד... את הכוכב מראים כמה פעמים כאשר עיגול מכסה את פרצופו, אך פעם אחת מראים אותו מאחורה. השיער הבלונדיני לא משאיר מקום לטעויות. מרמלד - יש ניחוש?!
אחחחח... כמה טוב שיש ימי חמישי...
 

טאצי

New member
גמני יכול להגיב?

מי שואלותך בכלל??? אני רוצה להפגין את ידענותי ואפ´חד לא יעצור אותי. בראדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד פיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט (וכדי לא לקחת את הקרדיט לעצמי (למה לא בעצם?): זה היה כתוב ברייטינג)
 

Yaniv-DC

New member
שאגב, הפרומואים לסרטו החדש

מראים שלא משנה כמה כייסף יש לך, כשאתה מזדקן, יש שקיות מתחת לעניים גם אם אתה בראד פיט.
 

MARMELAD

New member
שקיות בעיניים? שקיות בעיניים???!!

בראד פיט מופיע בטלויזיה שלך וזה מה שיש לך להגיד יא חתיכת חולרע? בראד פיט עם הבלונד החיוך השיניים העיניים הגוף הכסף השיער אויייי הישבן המושלם ואתה מקשקש על שקיות בעיניים? תן לי אותו עם השקיות ואני כבר אמצא מה לשים בהם!!!!1 אוי בראד פיט בשש בבוקר עכשיו אני כבר בטוח לא נרדם
גיא
 
למעלה