שבוע הב'א בארה"ב

• פותח הנושא 2DH
  • פורסם בתאריך

2DH

New member
שבוע הב'א בארה"ב

שני - קולין מטפלת בפצע של סנטו, מה שמוביל לנשיקה (מחליא כל כך... לא סובלת את זה). סמי מכריזה שהיא ולוקאס נועדו להיות ביחד. קייט מבקשת מסטפנו כסף. טוני מספר לבריידים שבארט בלע את המפתח. סטיב חושב שהוא איבד את בתו לעד. שלישי - קייט נותנן לצ'לסי את הכסף מניק , אך טוענת שזה ממנה. קייט מתוודה לרומן מחוסר ההכרה שהיא שכבה עם סטפנו. סלסט מתעמתת עם לקסי. ג'ט משוחח עם אייב (איזה כיף שגיימס חזר באמריקה ... אחרי ההחלמה מהניתוח). ניק חוקר את סטפני על ג'רמי. צ'לסי וניק נפגשים בפאב. רביעי - בל אומרת לשון שהיא רוצה ללכת לקולג' ולקבל תואר כאחות. פיליפ מראה לבילי תמונה של תינוק שהוא קיבל עם פתק בו נאמר שהתינוק הוא בנו. צ'יינה לי טוענת שהיא אשתו של ניק. אייב מבקש את סליחתה של לקסי. חמישי - לוקאס מקבל SMS דחוף מאימו. סמי משכנעת את אי.ג'י לעזור ללוקאס. בל מתחננת בפני שון שיספר לך לאן הלך ב4 ביולי. בו הופ ומרלנה וג'ון לומדים מה המפתח של סטפנו פותח . שישי - קיילה מגלה שתינוק ננטש בבית החולים האוניבסיטאי. פיליפ ובילי נוסעים לאינדיאנאפוליס (וואו ממש קשה לרשום את המילה הזאת) , ע'מ להתעמת עם האישה שמטרידה את פיליפ. מל מודה בפני שון שהיא שקרה . סמי ואי.ג'י מצילים את לוקאס. אז ככה : 1. יש מרלנה 2. שון ובל ממש חמודים ! גם הסיפור של פיליפ לא כזה נוראי , זה נחמד גם לראות את בילי עוזרת לו. 3. אני שונאת את קולין וסנטו . 4. וגם השבוע יש יותר מדי טינס. ואם כבר באמריקה עסקנו : ג'ולי פינסון (בילי) וקריסטיאן אלפונסו (הופ) חדשו שתיהן את החוזה שלהן עם הסדרה לשנתיים הקרובות .

2DH

New member
כמובן שההודעה שלי היא ../images/Emo58.gifאחד גדול

hillator

New member
אתם רואים

אמרתי לכם שבל תסיים כעובדת בית חולים

למעלה