שבוע הבא אזכרה :/

liron162

New member
שבוע הבא אזכרה :/

עוד מעט תעבור שנה מאז שהוא איננו וזה בלתי יאומן!!! אני לא יכולה להאמין שהוא באמת לא נמצא..איך זה ייתכן??? קשה לי יותר מתמיד השבוע הזה אני מרגישה שהלוויה כאילו בעוד שבוע ..שבוע הבא כולם יבואו יחבקו ינסו לעודד להבין מה אנחנו מרגישים בדיוק כמו בהלוויה! אני לא יכולה לקבל את זה..אנחנו צריכים להגיד לאנשים שיש אזכרה וקשה לי להגיד את זה קשה לי לקבל את זה שאבא שלי לא יהיה יותר לעולם!!!!!!!!!!!
איך מתמודדים? איך עוברים את היום הזה? מה עושים?

לירון יקרה../images/Emo201.gif

אומרים זמן הוא התרופה למכאוב מיחלת שהתאריך הזה יעבור למרות הקושי כמה שרק ניתן איתך תמיד יהיה זכרו ברוך

shanibj

New member
..

בחודש מרץ בדיוק, תעבור שנה מאז שאבא שלי נלקח אין יום שאני לא סופרת כמה זמן אבא שלי לא בין החיים כל יום שאבא שלי לא איתי זה כמו שנה בפני עצמה... מה שנותר לי זה לחזק אותך, כי אין שום דבר שאני אוכל לומר וזה יעזור..כי שום דבר לא יחזיר אותם ומה שנותר זה להתרפק על הזכרונות ועל התמונות..ולבכות..ולחזור לשגרה.. תהיי חזקה! שני

פשו שי ת

New member
לירון יקרה

ראשית משתתפת בצערך ומאד מבינה אותך. אני אלמנה כבר כמעט 3 שנים...יש לי 5 ילדים כמוך שאיבדו אבא...הזמן אמנם עובר ``ממשיכים`` בשיגרה אבל בלב יש הרבה כאב צער חוסר....עוד 3 שבועות האזכרה וההרגשה שלי עדיין קשה...עם הזמן לומדים לחיות לצד הכאב...

liron162

New member
לא קל

אני איכשהו מצליחה לחיות עם הכאב הזה אבל עדין זה קשה ולא קל..אני משתדלת מאוד להתנהג רגיל ולא להראות שכואב לי אבל לפעמים זה גובר עליי ואז שמים לב לזה

Jesse Ian

New member
../images/Emo20.gif

באמת קשה להאמין, איך הזמן עובר. ולך זה נראה כאילו רק אתמול..... שנה שעברה הייתה האזכרה הראשונה שלנו, בערב הסתגרתי עם חברה ובקבוק יין, לא דיברנו על אבא שלי אבל היינו יחד זה עזר להעביר את הלילה בעוד פחות מחודש נחזור לשם בפעם השניה, אני עדיין מתבלבלת לפעמים ואומרת שהוא מת לא מזמן.... זה נראה לי קרוב כל כך אולי בשבילנו הזמן עצר שם, במקום שעוד היה לנו הורה חי, לפני שהחיים התבלבלו.. תהיי חזקה, זה לא קל..

liron162

New member
כתבתי משהו לאזכרה, תקראו..

"לאבא היקר שלנו, שנה עברה מאז שעזבת אותנו,עדין לא השלמנו עם מותך, עוד לא הפנמנו לא ייתכן שאתה לא איתנו. תקופת המחלה שינתה את חיינו הייתה בנו תקווה שתצא מזה ושתחזור להיות אבא כמו שהיית חזק,דואג,אוהב ועוזר לכל מי שהיה זקוק לעזרתך. רק לפני שנה קברנו אותך והיום אנחנו עומדים מול קברך מתקשים להאמין שחלפה שנה ושאתה איננו. אי אפשר לתאר את גודל האובדן ואת עוצמת הכאב, הותרת בנו חלל ריק שאותו לא נוכל למלא ניסינו לעזור לך להבריא בכל דרך אפשרית אנחנו יודעים עד כמה כאב לך וסבלת ועד כמה רצית להבריא ולהמשיך בחייך. היינו אופטימיים ולפעמים היה נדמה שמצבך משתפר. סלח לנו אם אכזבנו אותך. מלאך יקר שלנו, שמור עלינו ותראה לנו את הדרך הנכונה להמשיך בחיינו למרות חסרונך והכאב העצום. אוהבים ומתגעגעים בלי סוף".

אני חייבת לומר לך הדמעות שלי זולגות מעצמן

מזדהה עם כל מילה שלך איבדתי את אבי היקר לי לפני תשעה חודשים והכאב רק הולך ומתגבר לא מאמינה או לא מעכלת בכלל שאבא שלי לא איתנו פעם ראשונה שלי בפורום הזה והבכי לא מפסיק זה כואב כ"כ מחבקת אותך המון

למעלה