שבוע ג'ובי לכולם!

nogao10

New member
שבוע ג'ובי לכולם!

אני נוסעת מחר לת"א לסגור שבת- כל מי שרוצה להיפגש ביום שישי בבוקר מוזמן לדבר איתי....
בכל מקרה, הייתי בהופעה המדהימה (!!) של אסף אבידן והמוג'וס (מי שרוצה לבוא לראות אותם בבארבי ת"א בסוף החודש הבא- אני אהייה שם) ודיברתי כבדרך אגב עם מישהי שהיא שדרנית ברדיו 99 (אם זכור לי נכון) וביקשתי שתשים קצת בון ג'ובי והיא אמרה לי "לא!"
האמת היא שגיליתי שאם אני אומרת שאני מעריצה של גאנז אנד רוזס מעריכים אותי יותר.... רגע, אני צריכה לבדוק את זה..... "סלאש שולטטטטטטטטטטט, אקסל בכלל לא ברמה שלו!! זה שאוהבים את אקסל יותר לא אומר שסלאש הוא לא הבן אדם הכי מדהים ש...." טוב, לא, זה לא נשמע אמין, נישאר עם ריצ'י
אז אתם מוזמנים להתקשר ולבוא לבקר, בינתיים שבוע בון ג'ובי לכולם ושתחלמו הרבה דברים נעימים!!!! אגב, הודעה חשובה ללירון- די למחזר חלומות!!! מתי אני אשמע על חלום שהלכת לבקר את אדון .ק. מתי?????? חחחחחח אז מחכה לכם, אנשים, ובאמת, תבואו לאסף והמוג'וס, זאת לא פרסומת סמויה, היא מאוד מאוד גלויה.....
אז נתראה עוד חצי חודש (וואווו, זה נשמע ממש מוזר ככה) והכי חשוב- שמרו על שמחת הבון ג'ובי, אז לא אוהבים אותנו, זה בסדר, אני אוהבת את ריצ'י, זה מספיק!!! (וגם את דייבי וטיקו..... ג'ון נשאר לכן! ואני חושבת שאני רואה את בת אל כבר מכינה תגובה מרושעת נגד לירון שג'ון נשאר רק לה.... יה, זה הופך להיות צפוי, בנות, תפתחו מלחמה על טיקו, זה יהיה יותר נחמד) אוהבת, ומור- אם את רואה את זה- הולכים לספרייה השבוע על בטוח!!! אבל עוד נדבר על העניין..... נוגה

eransh1

New member
נוגה!!!

1. אז ככה, למה את רקוצה שיהיו לי סיוטים??? שאני אטחלום שאני מבקרת את אדון.ק.? אני לא ארדם אחר כך שנתיים!!!!!!!!!!!!! 2. בקשר למלחמה שלי ושל בתי... אנחנו עובדות יחד על הפתעה! דבר שני... בתי רק חולמת על ג'ון, הדוגמא הכי טובה, היום אני דברתי עם בתי, ודברנו על ההורסוקפ (כי היה ליידי עיתון ובדיוק ראיתי.) והיה כתוב שהשבוע יהיה שבוע טוב לפירון. אז אני בתגובה אמרתי "מה, הם מתכוונים לזה שג'ון יכניס אותי לךהריון השבוע? אבל יש לי עוד שנה צבא" ומה היתה התגובה של בתי-"כן, לזה הם מתכוונים" אז אפילו בתי הבינה כבר, ג'ון שלי, ורק שלי!!!!!! א,, כן,, הגעתי הבייתה ממש עכשיו! התגעגעתי כל כך.... לירון (אשתו של הזמר/שחקו/נדבןו/בעל קבוצת פוטבול הכי סקסי ומתוק בעולם!!!!!!!)

למעלה