שבוע א-הא!!!!

yarden H

New member
שבוע א-הא!!!!

אוי, אני כ"כ שמחה שיש קצת התייחסות לא-הא, הלהקה האהובה עליי מזה שנים רבות. האבה אליהם החלה מאז ימי "טייק און מי" למרות שאני עדיין בשנות העשרה שלי...מיד אח"כ רצתי לאינטרנט כדי לחפש קצת חומר עליהם (זה היה בדצמבר 99) ואז נוכחתי לדעת שהלהקה מתכננת קאמבק עם אלבום בשם "מיינור ארת'~ מייג'ור סקיי" ולהיט היסטרי בשם "סאמר מובד און". לצערי ההלחה לא הגיע כ"כ מהר בארץ אבל באירופה-ובממיוחד בגרמניה-כן, ובגדול. מאז הספקנו להקים עליהם את האתר הישראלי הראשון בעברית, להצטרף למועדון המעריצים הרשמי שלהם באנגליה, להתכתב עם המזכירה האישית של הלהקה וגם עם הלהקה עצמה בפרט. לפני כחצי שנה הלהקה חזרה בשנית עם עוד אלבום מדהים ותשיעי במספר (אם מכלילים את "the shapes that go together" משנת 93') בשם "לייפליינס" עם סינגל ראשון מתוכו"פורבר נוט יורז" וזו היתה גם הפעם הראשונה בה יצא לנו להיות נוכחות בהופעה של הלהקה במסגרת סיבוב ההופעות שלהם באירופה: זה היה באיצטדיון ה"וומבלי" בלונדון ומיותר לציין שהלהקה דפקה הופעה, הקפיצה אצ הקהל העצום (12,000 במספר) עם להיטים ישנים-חדשים ו-2 הדרנים שהתירו טעם של עוד! סיבוב הופעות הבא-אנחנו שם!!! אין ספק. לסיום, לאוהבי הלהקה המצויינת הזאת בלבד-(וגם מי שלא)- הלהקה הוציאה לפני שבועיים אלבום הופעה חיה שהוקלט בסיבוב ההופעות האחרון(וכן, גם ההופעה ב"וומבלי" כלולה!!!! אנחנו מרוצות!)-עם להיטים כמו: i've been losing you did anyone approach you the swing of things time and again stay on these roads וסינגל ראשון בהופעה חיה- the sun always shines on tv ובאשר לרכילות- לסולן הלהקה המדהים מורטן ארקט נולדה לפני חודשיים תינוקת מחברתו לחיים-אן מט. מאגנה פורוהולמן הקלידן מקיימת תערוכות ציורים בהמבורג, אנגליה, ופול וואקטאר מוציא דיסק חדש בקרוב עם להקתו- "סבוי". אז בואו נאחל להם הצלחה כי מגיע להם- במיוחד אחרי 8 חדשים של הופעות ברחבי אירופה, בהן לחלקנו היתה הזדמנות לראות אותם!!

turrican

New member
היי ירדן

ברוכה הבאה לפורום :). תודה על התרומה שלך לשבוע א-הא. באמת כיף לקרא את זה והשכלתי מהסיפורים.. אולי תרשמי את האתר מעריצים שלכם.. ונ.ב. איך ידעתם שיש שבוע א-הא בפורום?

yarden H

New member
שווה הצצה...

אני נכנסת באופן קבוע לפורום הזה ולאתר הבית אבל רק עכשיו נירשמתי אגב, ברגע נודע לי כי הלהקה מוציאה בקרוב אלבום חדש של קאברים שהם יבצעו לשירים של אומנים כמו הביטלס, הדלתות וקווין. כמו כן, בקרוב מאוד גם אלבום אולפן חדש!!!

tofit

New member
אתה רואה אלכס

יש כאן הרבה סמויים כנראה..

turrican

New member
נו אז??

אחלה שנרשמת. מקווה שתשארי איתנו להרבה זמן. שימי לנו את האתר שהקמתם לא-הא שגם אנחנו נהנה.. בטח יש המון רכילויות שעוד לא דיברנו עליהם..

alpha80

New member
ולמסיבה במוצ"ש תגיעי?

אני צריך כמה שישתוללו בשירים של "א-הא".....

yarden H

New member
אני בהצתה מאוחרת...

כיוון שאני מגיבה רק עכשיו להודעה הזאת, אני מניחה שכבר פיספסתי את המסיבה... אבל פלייייייז, כשיש מסיבה שבאמת מנגנים את א-הא, אני מאוד אשמח לבוא, אז בבקשה, לעדכן!!!
תודה רבה

DJ Dawn

New member
ולכן אמליץ על Velvet...

שביצועו המקורי היה של Savoy יצא ב-96' ויצא בביצוע של א-הא ב-2000 באלבום Minor Earth | Major Sky. Her skin is like velvet Her face cut from stone Her eyes when she's smiling Will never reach home But hear how she sings Her touch would be tender Her lips would be warm But when we're together I'm always alone But hear how she sings Hear how she sings Hear how she sings Her skin is like velvet So I went to her home Her place like a palace With things you can't own Her skin is like velvet But hear how she sings Hear how she sings

למעלה