שבוע אחרון לטריידים

שבוע אחרון לטריידים

נדייק - 10 ימים. כמה טריידים אפשריים שחשבתי עליהם: אדי קארי תמורת ג'ייסון וויליאמס. מיאמי צריכים איש גדול, ניו יורק צריכים חוזה קצר. ג'ייסון קיד תמורת מייק ביבי. אם הם כל כך רוצים, שיראו קצת איך זה להפסיד בעוד מקום. טרייד משולש במערב: קאסל לדנבר, הנטר וג'יי-אר לגולדן סטייט, פייטריס ורייט לקליפרס. אף אחד מהשחקנים הללו לא מנצל במקום שלו ועשוי להשתלב יופי במקום חדש.

Or Amit

New member
8 ימים האמת

וכמה שמועות לטריידים: היום הקבוצה החזקה היא הניקס:
הניקס מחפשים להעביר את זאק ואדי, תאומי הטנק
הניקס לא ייעשו טרייד ככה"נ כדי להביא את רון ארטסט, הם יחכו שהוא יסיים את חוזהו בקינגס (בסוף השנה) ורק אז יחתימו אותו (מאיפה הכסף לעזאזל?)
הניקס מחפשים קונים גם למאליק רוז וג'רום ג'יימס שלא מרוצים מדקות המשחק שהם (לא) מקבלים.
הניקס מחפשים קבוצה שרוצה את החוזה לעונה וחצי של מארבורי
הצעת טרייד מוזרה קצת בין הניקס לשיקאגו - קיו ריץ', פרד ג'ונס (חוזה נגמר) ומאליק רוז עבור בן וואלאס. קבוצות אחרות:
הגריזליס שוקלים להשאיר אצלהם את מייק מילר בתור השחקן הותיק שינהיג את הקבוצה. מילר נותן עד עכשיו כדורסל מעולה השנה.
ההוקס בודקים את אפשרויות השוק שלהם, הם רוצים להכנס חזק לפלייאוף ומרגישים שטרייד יכול לעשות להם טוב
אנדרה מילר מעורב בטריידים לבערך שליש מקבוצות הליגה
הנטס עדיין טוענים שיעבירו את קיד רק עבור תמורה בערך שווה
וינס קארטר כנראה יישאר בנטס. הם מאמינים שלהרכב הנוכחי יש אפשרות להתקדם בפלייאוף
לברון ג'יימס מבהיר לקאבס - יש לכם את מועד ההעברות הזה ואת הקיץ להשיג חיזוק, אם לא - אני לא נשאר כאן אחרי סיום החוזה (מסתיים ב2009)
הבולס מדברים עם יוטה על טרייד במסגרתו קירילנקו יעבור לבולס תמורת נוצ'יוני, היינריך ובחירת דראפט ראשונה. כנראה הבולס הבינו שחסרים להם פורוורדים...
קייל לאורי קרוב לעזוב את ממפיס, פילדלפיה אחת הקבוצות שעלו בהקשר שלו.
הבולס מעוניינים בראשואל באטלר מניו אורלינס.
הסוניקס מחפשים קבוצה שרוצה תוספת אש, ע"מ להעביר את וולי שצ'רביאק
הנה רעיון מעניין - הווריורס רוצים להביא אליהם את ג'ייסון וויליאמס. מיאמי רצו בקיץ את פייטרוס. פייטרוס לא רוצה להשאר בווריורס.
הבולס מכחישים את הגעתו של לארי בראון עדכוני פציעות:
טוני פארקר אמור לחזור אחרי האולסטאר
כנ"ל קווין גארנט
ג'יימס ג'ונס ישב בחוץ עוד 3-5 שבועות. הברך שלו לא מגיבה כרגע.
כריס מיהם (תתפלאו, יש שחקן כזה) ישב בחוץ עוד 4-6 שבועות אחרי ניתוח שהוא הולך לעבור בעקב.

Or Amit

New member
יש להם את דנג בעמדה שלו

אם כבר ללכת על SF הייתי מנסה ללכת על מישהו מסוגו של מייק מילר.

Or Amit

New member
רעיון שלי לטרייד משולש

שיקאגו, ממפיס, גולדן סטייט שיקאגו שולחים את קפטן קירק, בן גורדון, דרו ניקולאס וטיירוס תומאס ומקבלת בתמורה את אל הארינגטון, קייל לאורי ומייק מילר. ככה היא פותרת לעצמה את הדילמה למי להאריך את החוזה בקיץ, מביאה רכז צעיר ורעב שיתן תחרות לכריס דוהון וקלעי חוץ מצוין שהוא גם דמות חיובית באווירה הלא-משהו שיש עכשיו בשיקאגו. ממפיס שולחים את לאורי, מילר והאקים ווריק ומקבלים את בן גורדון, טיירוס תומאס ומייקל פייטרוס. גורדון יכול להיות בסיס טוב בחמישיה של ממפיס עם קונלי, גיי, מילצ'יץ' ותומאס - שיוסיף קצת קשיחות מתחת לסל של ממפיס. פייטרוס יכול להיות תוספת טובה מהספסל בתור אינסטנט סקורר כשהוא מחליף למעשה כל אחד (חוץ מקונלי) כשגיי עובר לשחק במקרים מסוימים בעמדה 4 (הוא כבר עשה את זה השנה) או בתור חוזה נגמר בסוף השנה. הסטייט שולחים את פייטרוס והארינגטון ומקבלים את היינריך, ווריק ודרו ניקולאס בתור משלים. היינריך יוצר יחד עם בארון ומונטה קו אחורי מגוון מאד בו אפשר לשחק עם כל שניים מהשלושה (או עם אחד ולהוסיף את קלנה\סטיבי ג'קסון), ווריק נותן לווריורס פורוורד אתלטי שיכול לשחק בעמדות 3 ו-4 (ובמקרה של נלי בטח גם 5) וגם לקלוע מבחוץ.

yuvalz

New member
לא יעבור

זה נורא פשוט - אם ממפיס היתה רוצה מישהו מצעירי הבולס היא היתה יכולה לקבל תמורת גאסול מה שהיה הרבה יותר פשוט. הם כנראה מעוניינים בחוזים נגמרים, תחפש טריידים בכיוון הזה. מילר תמורת כלום וכאלה

Or Amit

New member
פייטרוס וגורדון מסיימים חוזה בקיץ

תומאס בקיץ אחריו

Or Amit

New member
?

לא ממש הבנתי מה ה"בכל זאת" הזה אומר. בכל מקרה, לטרייד כזה יש לי פתרון נורא פשוט - מייק מילר למיאמי תמורת ריקי דיוויס והחוזה הנגמר שלו.

Or Amit

New member
נמשיך עם שמועות נוספות

דני איינג' מחפש טרייד לחזק את בוסטון "אין לי שום דבר ספיציפי שאני מחפש, אני מרוצה מהרכב הקבוצה, אבל אני עדיין רוצה לחזק אותה"
הסיבה שדוואן ג'ורג' מסרב להכלל בטרייד היא איבוד זכויות לארי בירד שלו (שבמסגרתן וטראן יכול לחתום בקבוצה מבלי להחשב בתקרת השכר\מס המותרות - עבוד מפרט על זה במאמר שלו במאמרי הפורום)
המון בלאגן בניו יורק, אדי קארי, קיו ריץ', ג'רום ג'יימס, זאק רנדולף וסטפון מארבורי הם רק חלק מהשמות שבשוק ההעברות כרגע.
הטרייד קארטר-אוניל שוב בכותרות.
השם החם בשוק - קייל לאורי, הקבוצות שמעוניינות בו - דנבר, שיקאגו, וושינגטון, פילדלפיה, מיאמי, גולדן סטייט וניו ג'רזי
הקליפרס מכחישים דיבורים על מאגטי או קאסל
מארק קיובן מתחיל כבר לחשוב על אופציות חליפיות לקיד - סם קאסל (כן ההוא מלמעלה) ואנדרה מילר נזרקו לאוויר כאופציות אפשריות.
ג'ארט ג'ק כנראה בדרך החוצה מהבלייזרס
פייטרוס דורש טרייד מגולדן סטייט, כן, שוב.
ריילי מכחיש עניין של מיאמי במייק מילר
דיוויד סטרן ככה"נ יודיע על צירוף 5 קבוצות אירופאיות לליגת הNBA במהלך העשור הקרוב. לונדון ככה"נ תהיה העיר הראשונה שתקבל קבוצה כזו.
אנקדוטה מהעבר: מסתבר שדוון ג'ורג' הוא לא הראשון שמטרפד טרייד בעזרת הסעיף הזה בחוזה. מסתבר שמאט "מי?" גייגר טירפד לפני 7-8 שנים עסקה שבמהלכה אלן אייברסון היה אמור לנחות אצל הפיסטונס.
ריצ'ארד ג'פרסון נמצא בחקירה במשטרת מיניאפוליס, אחרי שאיים וחנק בחור במועדון. לדעתי הכל שטויות, סה"כ הרי אין מועדונים במינסוטה.
ציטוט היום שייך לבראיין סאקלברין, שנשאל במסיבת העיתונאים "מה אתה אומר על טרייד של ג'ייסון קיד תמורת בריאן סקאלברין?" "שהמשכורות לא מתאימות" זרק בריאן בלי לחשוב.

מועדונים יש במינסוטה

השאלה מאיזה סוג ..... RJ לא מצא כרית מתאימה לנשוך אז כנראה שהיה קצת עצבני

Or Amit

New member
המועדון היחיד שיש במינסוטה

זה מועדון הברידג' השכונתי. מדובר במדינה שכל גאוותה (לא כמו גאווה של RJ, כן?) עומדת על זה שיש בה את המול הגדול ביותר בעולם (לא מאכל ים, mall כמו קניון). למרות שאני מוכרח לציין שיש לי זכרונות לא רעים ממשחקי הארקייד במקום שנקרא סירקוס פיצה (משהו בסגנון טיים-אאוט בעזריאלי רק הרבה יותר מגניב)

ברייאנט פצוע ויפסיד את משחק האול סטאר ?

לפי ESPN : קובי ברייאנט, שנפצע באצבע בשבוע שעבר, ישב את כל הרבע הרביעי במשחק שהיה הלילה נגד מינסוטה, בגלל כאבים באצבע. הוא טס בחזרה ללוס אנג'לס כדי לעבור בדיקה, והוא עשוי להפסיד את משחק האול סטאר.

Or Amit

New member
מעניין מי יחליף אותו

אני הייתי הולך על דרון וויליאמס אגב, בשרשור אחר כאן כתבתי שריי אלן קיבל הלילה הודעה שהוא ישתתף באול-סטאר במקום קארון באטלר הפצוע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ברון דוויס!!

ואני מודיע פה קבל עם ותפוז שאם זה לא הוא אני מחרים את האולסטאר!!!

Or Amit

New member
יכול להיות

למרות שאם אחרי שתי הזדמנויות עוד לא בחרו בג'וש, אני שוקל לעשות את זה גם ככה.

למעלה