שבועת הנשלטת

matteryou2

New member
שבועת הנשלטת

משהו נחמד שמצאתי ותרגמתי:

שבועת הנשלטת:

1. אני אתקשר בכנות מוחלטת על צרכיי, תשוקותיי, גבולותיי וניסיוני. אני מבינה שלהכשל לעשות זאת מונע ממני ומאדוני לחוות את החוויה הטובה ביותר ואף עלול להוביל לפגיעה פיזית או רגשית.

2. אני מודעת שיש לי את הכוח לעצור הכל, אני מודעת שעלי לסמוך על אדוני. לא אתנגד או אתפעל, לא אדחף לכיוון שאני רוצה בו או חושבת שכדאי לי להיות בו.

3. אני אמשיך לגדול כנשלטת וכבן אדם בהדרכת אדוני. אני אשמור על ראש פתוח לנסות דברים חדשים, אך על פי שהם לא נוחים או מרחיבים את הגבולות שלי.

4. אני אעריך את הזמן והרצון של אדוני להשקיע בי. אני אכבד את האחריות של לגלות מה מספק את רצונותיו, אעשה כמיטב יכולתי למלא ולהגשים את משאלותיו ותשוקותיו.

5. אני לא אאפשר לעצמי או לאחרים לפגוע או להתעלל בי. אני יודעת שנשלטת לא שוות ערך לקורבן או תת אדם.

6. אני אהיה אדיבה ועוזרת לקהילה, אחלוק מהידע והניסיון שלי בתקווה שילמדו ויפיקו תועלת מהמקומות אותם אני מכירה. אשקיע את הזמן לעזור ולכוון חדשים לדרך הנכונה.

7. אני אכבד אמת, לא אסתיר את מחשבותיי ורגשותיי. אני מבינה שאדון טועה, אני יודעת שהוא לא קורא מחשבות ולכן לא אצפה ממנו לדעת מה אני חושבת ומרגישה ללא שיתוף מצידי, אעזור לו באחריות שלו כלפיי.

8. אני אקבל באחריות ובהיגיון את מערכת היחסים. לא אשליך אשמה מוחלטת על אדוני כי הוא טועה וכי הוא דומיננטי, אני מבינה שיהיו דברים שלא יעבדו כמו שהם צריכים מידי פעם, אעשה הכל כדי להמשיך קדימה.

9. אני אקח אחריות על הכוח שאני לומדת. אתן את מתנת השליטה בי רק לאלו שיכולים באופן אחראי לקבל אותה. לא אתן אותה לאנשים באופן לא מודע שלהם ולא לאנשים שלא ראויים לה.

10. אני לא אהיה רברבנית בנוגע לחוויותי כנשלטת. אני אפנים שיחסי שליטה אינם תחרות, אלה מסע אישי וזוגי. לא אשווה עצמי לנשלטות אחרות או אחשוב כי אני טובה מהן כי אני מסוגלת לתת יותר.

11. אני אהיה כנועה לאדוני גם כאשר אני לא מסכימה עם מה שהוא מבקש. אני מבינה שכוונותיו הם לחלוטין לשלומי והנאתי, במוחו וליבו. אני מבינה כי לפעמים הוא יודע מה אני צריכה בסיטואציה מסוימת יותר ממני.

12. אני לא אשפיל או אנסה להביך את אדוני בכוונה. אני יודעת שפעולותיי משקפות את שליטת אדוני עליי, אעשה ככל שניתן כדי שאחרים ייראו אותו בצורה חיובית.

13. אני אהיה גאה על מה ומי שאני. לא אראה עצמי בצורה מזלזלת או שלילית. אני אלבש את תפקידי בכבוד. לעולם לא אגרום לאחרים לחשוב שלהיות נשלטת משמעו להיות חלשה או תת אדם.

Dan_Kap_

Active member
נוסח מעניין...

כשמתרגמים, רצוי גם להביא דברים בשם אומרם - לציין מיהו/י המחבר/ת המקוריים וקישור למקור.
&nbsp
לדעתי הדבר חשוב עוד יותר בגלל שישנם הרבה "זרמים" בבדסמ ולכל עדה יש דגשים ועקרונות שונים.
&nbsp
אישית, אני חושב שרצוי גם לפנות למחבר/ת ולבקש מהם לתרגם - עד היום נתקלתי בתגובות מאד מתלהבות של מחברים לבקשות לתרגום...
&nbsp

Dan_Kap_

Active member
אכן, מסתורין

חיפוש בקוגל מעלה שהמופעים הראשונים היו ב-2001 וכבר אז שניהם עלומים:
http://www.submissiveloving.com/subcreed.html
http://www.angelfire.com/ok/wildtakeme/pg10.html
&nbsp
ומשניהם אפשר להגיע לעוד גירסאות...
&nbsp

&nbsp
כן, התפוז החליט שאני חייב לשנות סיסמא, אבל לא בדיוק אהב את מה שמיקרוסופט עוללו ל-HOTMAIL.
חזר מן הכפור

UltraL

New member
יש כמה כאלה ברשת

ראיתי בשנים נוסחים שונים, יותר ארוכים ויותר קצרים.
למשל משהו קצר:
He is Master, and I am slave.
He is Owner, and I am owned.
He commands, and I obey.
He is to be pleased, and I am to please.
?Why is this
Because He is Master, and I am slave.

Explorers of Gor, page 178​
____________________________________________________________________________________________
עוד אחד, אבל לא יודע את המחבר:

The Slaves Prayer....
Allow me the strength to answer questions I can't fanthom...
Allow me the spirit to know his needs
Allow me the kindness to choke back retorts
Allow me the serenity to serve Him in peace..
Allow me the love to show Him in peace...
Allow me the tenderness to comfort Him...
Allow me the light to show us the way...
Allow me the wisdom to be an asset to Him...
Let me be able to show Him each day my love by my service to Him...
Let me open myself up to completely belong to him...
Let my eyes show Him each day my love by my service to Him...
Let me open myself up to completely belong to him...
Let my eyes show Him the same respect, rather I sit at his side, or kneel at his feet...
Let me accept my punishment with the grace of a woman...
Let me learn to please Him, beyond myself...
Grant me the power to give myself to Him completely...
Give me the strength to please us both...
Permitt me to love myself, in loving Him..
Allow me the peace of serving Him.
For it is my greatest wish, my highest power to make his life complete, as he makes mine.​

A לוןA

New member
תראו, תראו!

חזר לו החתול!
לארגן מענק תושבים חוזרים? איך זה הולך היום?
&nbsp
ברוך שובך!

למעלה