שבועעעעע טובבבב

lifie

New member
שבועעעעע טובבבב

לכולםםםםםםםםםםם..... מה קורה ??? אני חזרתי עכשיו מאילת אחרי שלושה ימים קסומים ובהירים (שמעתי שהייתה פה סערה!) בכל אופן מי שלא מכיר את הסיפור ... לפני שבועיים חבר שלי עשה לי הפתעה והזמין לנו חדר במלון ספורט באילת... (לכבוד היום הולדת שלי... שלמעשה התחילה בדקה זו) וכמובן לכבוד היומולדת שלו שהתקיימה ביום רביעי בכל אופן עשינו חיים משוגעים !!!! ועכשיו אני נראית ככה (מצורפת תמונה ) בכל אופן ... תעשו חיים ושיהייה לכם שבוע הכי טוב שיכול להיות אוהבת אורית

lifie

New member
כן גם אני חושבת ככה

אבל שיהייה... בטח מחר הם יראו את זה

black ross

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

לייפייייייייייייייי מזל טוב ילדונת
שמחה לראות שיש מישהו שנהנה בסוף שבוע הזה ...... שתזכי רק לאושר ילדה .... מאחלת לך את כל הטוב שבעולם LOVE U
ויש לציין שגם לילדון הייתה יום הולדת אז חי מתוק מאחלת לך עוד הרבה שנים של אושר וחיוכים ...... שירן

ניקולי

New member
מזל וטבבבבבבבבבבבבב ../images/Emo65.gif

אוריתוש קבלי את ברכתי ליום הולדתך.. המשיכי להיות כזאת גיזעית..... ותרבי בשנים אוהבת ניקול*

@@

New member
../images/Emo65.gif מזל ../images/Emo77.gif טוב ../images/Emo65.gif

הרבה איחולים לבב
ים , רק אושר והרבה אה
ה

Crossface

New member
מזל טוב אורית ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שכל משאלותייך יתגשמו, שכל אוהבייך יאהבו, ושכל שונאיך יעלמו ושיהיה לך אהבה ושקט נפשי

snowe

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif

מזל טוב עד 120 +++++ אושר בריאות ולהישאר צמוד לחי מדורית האוהבת

lifie

New member
תודה רבה...

לכולם על המזל טובים נהניתי לקרוא ... קבלו אלפי
ומליוני
אוהבת אורית

angel151

New member
מזל טוב גם לך ילדונת אין לי אייקוני

אבל שתיהיה לך שנה נהדרת הרבה טוב ואושר אהבה בלב וכל מה שאפשר לאחל לחיים טובים. ממני ענת .. שמתי לב רק עכשיו לעובדה שהיה לך יום הולדת

קנגורית

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif מזל טוב!!!../images/Emo140.gif

יש לך יומולדת וזה יותר חשוב מכל חילוקי דעות!!!
אז שיהיה לך מזל טוב עד מאה ועשרים והרבה הצלחה בחיים!!!
ושנה חדשה ומוצלחת!!!
עדי המבובלת

GALI02

New member
../images/Emo65.gifאוריתוש מזל טוב!../images/Emo65.gif

המון המון המון המון המון המון המון... מזלט"ים ליומהולדת. שיהיה לך כל מה שתרצי! ורק אושר וטוב!

למעלה