שבועיים בלי פרק

tohy

New member
שבועיים בלי פרק

מישהו יודע למה שבועיים לא היה את פרק שלוש עשרה באינטרנט? חיפשתי בכמה אתרים וכנראה לא שידרו את זה באמריקה. מישהו יודע למה?

ש י ר ד ן

New member
אכן לא שודר באמריקה

הם עושים פגרות מדי פעם, זאת פגרה קבועה בגלל החגים אאל"ט... בכ"מ הפרק הבא ב2.1, ולנו נשאר רק לחכות

פאני48

New member
נראלי שזה ילך יופי

בהתחשב בעובדה שהיא בהרין גם בסדרה. :p לפחות עד שלילי תצטרך ללדת...

ש י ר ד ן

New member
ספוילר מעליי וגם בפנים!

היא בהריון בסדרה??!?!? אני פספסתי משהו?!??! שכחתי משהו?!?!? מההה???

ש י ר ד ן

New member
לא זה לא

פליז אל תוציאו אותי מטומטמת. לילי בהריון?! באמת??? הדמות?!??! איך אני לא זוכרת את זה???

DontEvenBlink

New member
זה לא ספוילר כי בסוף העונה השישית מגלים

תראי את הפרק האחרון שוב!

ש י ר ד ן

New member
וואו אני אשכרה לא זכרתי את הפרק הזה.

אני מרגישה כלכך רע עכשיו! מזל שיש לי חודש וחצי לא לעשות כלום = לראות הכל מההתחלה. ייאי מי!

pennylane11

New member
פרק אחד?

ולמה נראה לך שהיא נותנת לילדים קטנים שדכן ואז מתגעגעת אליו?

N o R i K o

New member
... חומד,

לא בקטע רע, באמת, אבל... תצפי עם תרגום לעברית. בחיי, בכל משפט שלישי לפחות לילי מציינת משהו על ההריון שלה. וכבר התחילו לראות לה בטן. @_@ לא הגיוני שלא שמת לב אם הקשבת כמו שצריך לכל מה שהלך שם...

ש י ר ד ן

New member
זה הכי לא הקטע בארץ

ברגע שראיתי שוב את הפרקים עכשיו נזכרתי. לא יודעת מה עבר עליי... אבל תאמיני לי שהאנגלית זה לא הבעיה

פאני48

New member
ירדן מאמי...

בכמעט כל פרק בעונה הזאת היה אזכור לזה שהיא בהריון. כאילו, היה פרק שלם על הטמטמת הריון שלה!!!

elad218

New member
לא ממש

כי את תחילת העונה הבאה הם יצלמו כשאליסון בהיריון מתקדם, ולילי כבר תהיה אמורה להיות אחרי לידה.

pennylane11

New member
אם חצי קאסט של האנטומיה היה בהריון

וכמעט אף אחד לא ידע מזה בכלל, אז אני סומכת עליהם שהם יוכלו להסתיר את זה נהדר. פשוט ישימו אותה שניים-שלושה פרקים מאחורי שולחן או אוכלת כל הזמן או בבגדים שמסתירים את זה.

N o R i K o

New member
הם הצליחו להסתיר את ההריון שלה כבר בעבר

בארני יספר לה פשוט עוד בדיחה גסה... P:

למעלה