שבועות

jesie12

New member
שבועות../images/Emo172.gif

מתארחים? מארחים? מה יכלול התפריט? אני מארחת את הוריי, אחותי ובעלה+ 4 צאצאים, אחי ואישתוו +ילדה בת 4 אין לי מושג מה אני הולכת להכין, אני די מוטרדת מניתוח שהגדול שלי אמור לעבור השבוע..... יש לכן רעיונות? מתכונים שפויים יתקבלו בברכה

שיעבור בשלום, בקלות ובבריאות ../images/Emo57.gif

על איזה ניתוח מדובר? מתי? יש לי את המתכון של עוגת הגבינה עם הפירורים הידועה, שגם יעלי מכירה.
חוץ מזה, מה את עוד רוצה? סלטים? פשטידות? תגידי מה ואשמח לתת מתכונים.

דווקא כן

פשטידת גבינות ופסטה: 2 מיכלים של גבינה לבנה 5 אחוז , 100 גרם פרמזן מגורדת, 2 קופסאות חמד/ברינזה או כנען 1 יוגורט, 3 ביצים, שקית פסטה. לבשל את הפסטה אלדנטה, להוסיף את כל יתר המרכיבים מלבד הפרמזן. לאפות. 10 דקות לפני שמזהיב סופית לפזר את הפרמזן. אני מכינה את זה עם מקרוני. בלינצ'ס לא זוכרת מתכון צ'טערת. פנקייק: 1 מיכלי יוגורט 2 ביצים כוס חלב 1 כוס קמח 2 כפות סוכר חצי כוס מיץ תפוחים כפית קנמון 1 שקית סוכר וניל מי ורדים אם זה סמיך מדי תוסיפי עוד חלב. ליד כל זה תכיני 2-3 סלטים שבלולי גבינה ובצל/פטריות: (הכנתי 3 גלילי בצק = 3 ק"ג). על בצק עלים, אני מורחת תערובת של גבינה + מרק בצל או מרק פטריות, מפזרת בנוסף בצל ירוק מגלגלת וחותכת אותם בעובי של 2 ס"מ. ואם כל האמור לעיל לא מספיק לך (אם כי לי זה מעל ומעבר הספיק ל-15 איש שהיו כאן ועוד נשאר מלא שאריות). תכיני עוד פשטידת ירקות קישואים/ברוקולי/כרובית מה שבא לך.

בהצלחה בניתוח - מקווה שהוא כבר אחרי

פשטידת כרובית - להרתיח עשר דקות פרחי כרובית - לסנן לערבב - 3 כפות מיונזקל, 3 כפיות אבקת מרק פטריות, 3 ביצים לערבב ולהעביר לתבנית ולאפות בתנור טעים יותר אחרי שהייה במקרר

jesie12

New member
תודה לכולכן

הניתוח נדחה כי הבן מעדיף הרדמה מלאה תודה על האיחולים והמתכונים אשמח לסלטים מירקות חיים,פשידות ותבשילים יש לי המון

למעלה