שבווע טוב

שבווע טוב

שלום למשתתפי הפורום ושבוע טוב. השבוע התחיל נורא. פיגוע ובו לפחות ששה הרוגים. יחד עם זאת, אנסה לענות לשאלותיכם, הערותיכם, ביקורת שיש לכם וכ"ו. אז שיהיה לנו ערב מענין. ח"כ יוסי פריצקי

איילת1974

New member
מדוע בתור יו"ר וועדת הכספים...

אינך נלחם עם זיופים והעתקות, ולהתחיל לחפש אנשים שמוכרים מוצרים מזויפים ולהניש אותם בצורה חריפה? אתה לא חושב שזה העלמות מב בשווי מליונים, ושלא נדבר בבפגיעה בפרנסתם של אנשים?

יו"ר וועדת הכספים

לצערי הרב, אינני יו,ר וועדת הכספים (לו הייתי, האמיני לי, המצב במדינה היה נראה אחרת). אני חבר הוועדה מטעם סיעת "שינוי" קול אחד מבין 19 חברי הכנסת החברים בוועדה. אשר לזיופים - זוהי מכת מדינה. הוועדה המטפלת בנושא היא דווקא וועדת הכלכה בראשותו של ידיד, ח"כ אברהם פורז מ"שינוי". כדאי שתפני אליו בסוגיה זו. תודה יוסי פריצקי

איילת1974

New member
ועוד שאלה בנושא

בשנים האחרונות אנו עדים למחים של 9.99 ש"ח. ברגע שאנו משלמים בכרטיס אשראי אין בעיה, אך כאשר משלמים במזומן, והמחיר בסוף הוא 48.98, אין החזרת עודף, מהסיבה שכבר לא מוציאים אגורות. הדבר מהווה העלמות מס בשווי של מליונים ואף יותר. מדוע שלא יחזרו להוציא אגורות ולחייב בעלי עסקים להחזיר עודף בדיוק כמו שמחזרים פני אחד באנגליה וסנט אחד בארה"ב? אני מבינה שח"כ פורז יכול יותר לפעול בנושא, אך אני מציעה ששניכם בתור חברי מפלגה ליברלית שעוסקים בכספים וכלכה יפעלו יחד.

תשובה לשאלה של איילת

אם איני טועה - ישנה הצעת חוק (שעברה כבר קריאה ראשונה או טרומית) האוסרת על נקיבת מחיר כך שהעודף יהיה פחות מחמש אגורות. את כמובן צודקת בטענתך. יוסי פריצקי

למעלה