שבה שלום א טודוס,

רותי ב.

New member
שבה שלום א טודוס,

אמיגוס, ארוגו קי פאסי קון בואנו אי קון ריפוזו קון סלוד אי קון אמור

may55

New member
שיר לשבת-לה ריינה שבת

לה ריינה שבת די אינסימה די לוס ארב'וליס איל סול דיסאפריסי. אירמאנוס, סי אוס פאריסי אל אינקואינטרו די לה ריינה שבת סאלדרימוס! לה סאנטה, לה בינדיג'ה דיסינדי. אי קון אילייה, אנג'יליס, פ'ומסאדו די פאס אי די אולגאנסה ב'ין, ב'ין, מי ריינה! אה ב'וס פאס, אנג'ליס די פאס. קון קאנטוס אי אוראסייניס, ריסיב'ימוס איל שבת, איל קוראסון יינאדו די גוזו, ב'ולב'ימוס אה קאזה; אליי: לה מיזה אורדינאדה, לאס קאנדילאס אקלאקאנדו, טודוס לוס רינקוניס ברילייאנדו, לוזייאנדו. שבת די פאס בינדיג'ו, אנג'ליס די פאס, ב'ינדוס אין פאס. סינטאטי קון פורה! קון טו לוז אקלאראנוס אונה נוג'י אי און דיאה, אי ב'ולב'י דיספואיס. טי אונראימוס קון פאניוס קוב'דיסייוזוס, קון אוראסייוניס אי קאנטוס ארמונייוזוס, מיינטראס לוס טריס פראנסוס. אין אולגאנסה קומפלידה, אולגאנסה פ'יליג'י, בינדיזידמי קון לה פאס, אנג'יליס די לה פאס. די אינסימה די לוס ארב'וליס איל סול דיסאפריסי, ב'יניד סאלודאר לה ריינה שבת! סיאה טו סאלידה אין פאס, או סאנטה! או פורה! סאב'יס? סיש דיאס איספיראימוס טו ב'ואילטה. אסי פור איל שבת פרוקסימו, אסי פור קאדה שבת. ב'ואיסטרה סאלידה אין פאס, אנג'יליס די לה פאס. ח.נ.ביאליק טראדוסידו פור ש. אלטאביב' החמה מראש האילנות מילים: חיים נחמן ביאליק לחן: פנחס מינקובסקי החמה מראש האילנות ניסתלקה בואו ונצא לקראת שבת המלכה. הנה היא יורדת, הקדושה, הברוכה ועימה מלאכים, צבא שלום ומנוחה. בואי, בואי, המלכה, בואי, בואי, הכלה. שלום עליכם מלאכי השלום.

angelici

New member
שבה אלגרה רותי לארמוזה אי מאי אי|חי

טודוס... בנדיצ'ס מנוס מאי לקנטיאקה כסקריביטיס אני מנסה לשיר את זה ככה.. השבוע שמעתי שיר קצבי כזה בלדינו משהוו סלסה והפזמון הולך ככה.. כאסון לדינוססס\ריט משהו שמע? מצ'ו,,מצ'ו,,,,,

avielss

New member
../images/Emo6.gif כסון לטינווססססס

שיהיה שבת שלום אמן ואמן היידה סקרה אמפסר א לימפיאר לה קאזה

angelici

New member
סוס אביאל סוס ,,אספרה און פוקו../images/Emo6.gif

סוס =המתן הייתה לי הרגשההה אתה יודע? שזה כסון לטינוס אבל לא הייתי בטוחה היידה אביאל אזה און פלאזר מנדמה אסטה קנטיאה ארמוזה כקרו סינטיר לה.

ר ש ל

New member
אמן אי אמן ../images/Emo20.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif ../images/Emo20.gif

למעלה