שבבת שלוום..

i love skat

New member
שבבת שלוום..../images/Emo210.gif

אוי אוי אני כ"כ מאושררת.. הפורום כל-כך פורח, יש מלא פעילויות..והראל בתקופה מעולה.. יש פוול כתבות, וכולם משקיעים מעצמם.. אני יודעת שלא יצא לי להיכנס הרבה..זה רק בגלל שאני עדיין קצת לא הסדרתי עם השינה אחרי עשרה ימים.. תודה רבה לכולכם..על העזרה, ועל זה שאתם שומרים על הפורום תוסס וכיפי ושומרים על האווירה..
איך עבר השבוע?
משהו מיוחד לספר?
שיר השבוע?
מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?
תמונת השבוע[רצוי של הראל]?
פגשתם השבוע את הראל?
או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? שבת שלום לכולכםם אהובים שלי.. התגעגעתי המון!!! אוהבת אותכם..

לאו14

New member
עונהנהנה../images/Emo141.gif

איך עבר השבוע?סבבה..קצת מעייף.. משהו מיוחד לספר?מסיבת יומולדת של חברות..סוף סוף לראות את כולםם!! שיר השבוע?"משהו ממני"!! מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?8 וחצי.. תמונת השבוע[רצוי של הראל]?
אהבתי!! פגשתם השבוע את הראל?לא..לצערי.. או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו?לא..חיחי..

simhit

New member
התמונה הזאת באמת מדהימה.....

אהבתי גם את התמונה עם הטלה או הגדי או מה שזה לא יהיה הוא כזה חמוד!
איזה כתבה ארוכההההה עשו עליו!!!
בעצם איזה ראיון ארוך...
קראתי הכול...

עונה ../images/Emo39.gif

איך עבר השבוע? מצוין משהו מיוחד לספר? אתמול היה מסיבת סיום. שיר השבוע? "משהו ממני" מ-1 עד 10 איך עבר השבוע? 8 תמונת השבוע[רצוי של הראל]? פגשתם השבוע את הראל? לא או שסתם את רוצה להגיד לנו משהו? אני אכתוב פירוט על המסיבה בהודעה נפרדת.

מסיבת הסיום שלי ==>../images/Emo39.gif

הכל התחיל בחצר ביה"ס על הדשא (עכשיו אני קולטת שיותר אני לא אשב על הדשא הזה
), בהתחלה זה היה כל כיתה בנפרד, דיברנו, המורה בירכה אותנו. אח"כ היא חילקה לנו תעודות גמר, תעודת מחצית, תעודות מהיסודי, סימנייה(למרות שהיאלא תיהיה כל כך שימושית), מחשבון חמוד עם עט מהבי"ס (גם הוא לא כל כך שימושי), ו... ספר מחזור!החלק הכי מכוער בספר המחזור זה החלק של הכיתה שלנו, במיוחד התמונה שלי שיצא זוועה
, אח"כ אכלנו, שתינו (היה גם אלכוהול..), הצטלמנו ועוד שטויות. חילקו לנו כובעים שחורים כמו שבוגרי תיכון בארה"ב לובשים, והלכנו לכיוון אולם הספורט, למעשה המופע היה בחוץ. הבצפר השקיע הרבה בטקס סיום, במה עם תפאורה יפה, תאורה, עם מסכים, פרחים, אפילו היה שטיח אדום.. אח"כ כל כיתה בנפרד הלכה בטורה לאורך השטיח האדום והתיישבה במקומה, ואז שצעקו "מחזור נ"ג" כולנו זרקנו את הכובעים לאויר, זה היה כל כך מרגש..
ואז התחיל החלק הכי משעמם.. הנאומים. שעה וחצי של דיבורים חסר מנוחה, כולם מודים לכולם ובלה בלה. כמעט נרדמתי. הכי קטעים שכל אחד מודה לכל מורה בנפרד ואז כל פעם שמקריאים מורה אחת כולם מוחאים כפיים וצועקים, אבל שהגיעו למורה של י"ב 8 אף אחד לא מחא כפיים (איזה פאדיחות..). ואז חילקו תעודות הצטיינות, הכיתה שלנו טובה רק בספורט
וסוף סוף הקטע המשעמם נגמר והגיע הקטע של השירים והריקודים. ובמילה אחת- מדהים!! השקיעו בתלבושות, בשירים, בריקודים בהכל. אבל לא בבנים שלא יודעים לשיר, הם פשוט זייפו לאורך כל המופע. קראו למופע הזה "פרוייקט BYE" (כמו פרוייקט Y), הראו קטעים מצחיקים על המסך, וזה היה כמו תוכנית ריאליטי על בצפר,מצחיק מאוד. אבל הקטע הכי מרגש היה בסוף המופע, שהתחילו להראות במסכים את התמונות של כל השכבה לאורך כל 4 השנים, ואז הדליקו באש את מספר המחזור שלנו "נ"ג", והקטע שלא ציפיתי לו, הזיקוקים. פתאום אני קולטת זיקוקים בשמיים, ממש כמו יום העצמאות, זה היה כל כך יפה ששווה לעבור שוב את השנה העמוסה הזו. סוף סוף נגמרו להן 12 שנים של מבחנים, בגרויות, שיעורים ופיטפוטים, עכשיו אני הולכת לדרך חדשה שאני לא יודעת מה מצפה לי שם, מסגרת חדשה שאני לא יודעת אם אני אסתגל אליה. כך נגמרו להן 12 שנים חלקן יפות וחלקן לא. את היום הזה אני לא אשכח לעולם...

והנה מה שרשמו עלי בספר מחזור../images/Emo39.gif

סתם דפוק ולא קשור: "מורן שלנו מאוד שקטה אבל אותה אוהבת כל הכיתה מטורפת היא על הראל סקעת ככה זה כשאת מעריצה מס' אחת."

ממשש כיף.. ../images/Emo39.gif

ואני לא רציתי שיכתבו את זה בספר מחזור, אבל בגלל שהם לא ממש מכירים אותי הם לא ידעו מה לכתוב, אז זה מה שהם כתבו למרות שרק החברות הטובות שלי יודעות שאני מעריצה את הראל. ויכלתי לכתוב בעצמי משהו עלי, אבל אני לא טובה בזה. וספר מחזור, זה ספר שבו יש תמונות של כל הילדים שלמדו איתך בשכבה ובכיתה וכותבים משהו על כל אחד, יש גם תמונות קבוצתיות של הכיתה עם המורות ועוד הרבה דברים יפים וחמודים. שתסיימי את היסודי כבר תדעי מה זה ספר מחזור ואפילו יהיה לך אחד כזה בבית

לאו14

New member
פששש../images/Emo141.gif

איזה יופי!! איזה כיףף לךך!! אני שמחה שנהנת..
אני כל כך מחכה לטקס סיום שלי.. אבל יש לי עוד 4 שנים
בקיצור.. מזלל טובב!! זהווו סיימתתת!!! קולולולולולולוווו

יפתי ../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

וואי איזה מרגש זה לסיים תיכון! תקופה חדשה ומפתיעה לפניך! שיהיה לך רק אושר בהמשך!

תומר 10

New member
עונה :)

איך עבר השבוע?סבבה לגמרי משהו מיוחד לספר?נחתכתי ממטאטא..עכשיו אני מבינה את החשיבות של הפקק ההוא למעלה.. שיר השבוע?משהו ממני מ-1 עד 10 איך עבר השבוע?9 וחצי!! (החצי זה החתך שבטח שכל היום לא הרגשתי טוב אחריו..) תמונת השבוע[רצוי של הראל]?
פגשתם השבוע את הראל?לא אבל אני הולכת ביום שני!!!!!!!!!!!!!!! או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו: יום שניייייייייייייייייייי הדיסקקקקקקקקקקק יוווו איזה אושר!!!!

מסיבת הסיום שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב שכבת ו' אנחנו ביחד בבניין ו'1 למטה ו'2 למעלה אז איך שכולם הגיעו כל ילד הלך לשים את האוכל שהוא הביא בבניין על השולחן וכולם התכנסו באודיטוריום [אולם גדול] מול הבמה יש כיסאות והכיתות הסתדרו בזוגות בשתי הצדדים ושמו שיר וכל פעם זוג מו'1 וזוג מו'2 ירד במדרגות ובא לבמה ואז כולם הגיעו לבמה וסיימו לשיר את השיר וחזרנו לכיסאות שלנו. אח"כ המורים/ההורים וכ'ו וכ'ו קראו נאומים חופריםםם!!!.. ואז המורות קראו לילד ילד והביאו לו שקית מיוחדת עם ספר תנ"ך ספר מחזור מתנה קטנה ודף עם ברכה מיוחדת! ואז כל הילדים עלו לבמה ושרנו את "להיות כאן ילד" שיר מרגש נורא כמעט כולם בכו!!! אח"כ התחלקנו לכיתות ועשינו ת'מסיבה האישית של כל כיתה בנפרד ואאאאזזזז הגיעע הכיףףף!!! הלכנו לאולם ספורט הענק שיש לנו בבית הספר [כל השכבה] ובא דיג'יי ועשה אורות ושם שירים עד בערך 3 משהו כזה ויום למחרת הלכנו לבריכה יחד כל השכבה
אני מתגעגעת לשכבה המדהימה שלייי!!!

לאו14

New member
אויי נשמע ממש כיףף!!../images/Emo141.gif

כולם פה מסיימים שלבים בחיים.. ליני לא נורא.. תאמיני לי שזה לא הסוףף
אני שמחה שנהנת!!

לאו14

New member
חחח גמניי!!../images/Emo141.gif

אני עולה ל-ט' ואז אני מסיימת חטיבה ועלה לתיכוןןן

Me4britney

New member
כיתה ו'? חע...חמודה

יפה יפה...היו זמנים,אני כבר בצבא 8 חודש בן 19!

עונה ../images/Emo66.gif איך עבר השבוע? אממ אני יודעת... מעייף... משהו מיוחד לספר? קניתי את הדיסק המורחב... אמא שלי כבר משתגעת "איך את יכולה לשמוע כל הזמן את אותם השירים?" "הם נשמעים אותו דבר"... וכו'... שיר השבוע? "כל הציפורים"... זה בערך השיר היחיד של אמדבר על אהבה בדיסק.. וסתם כי התחברתי אליו... אבל אין כל הדיסק הוא שיר השבוע!! מ-1 עד 10 איך עבר השבוע? 9? תמונת השבוע[רצוי של הראל]? אין לי תמונה פה... במחשב השני... פגשתם השבוע את הראל? ה-ל-ו-ו-א-י!1 או שסתם את\ה רוצה להגיד לנו משהו? רציתי לעזוב- אבל אני נשארת [לשימחתה של לורן ../images/Emo9.gif ] וזהו.

למעלה