שארק פרק אחרון

mor alkobi

New member
שארק פרק אחרון

תסריט פשוט גאוני. אני בדר"כ לא רושמת הודעות אבל הפעם אני חייבת... בהתחלה קצת התבאסתי שהדיחו את סבסטיאן מהמשפט, למרות שג'סיקה שיחקה אותה ונתנה הצגה מושלמת במשפט. חשבתי שיגמר אחרי החלטת המושבעים אבל אז... הגיע הרגע הכי יפה של הפרק, סבסטיאן מסביר איך הוא "הפיל" את הרצח על ווין למרות שבמקרה הזה לשם שינוי הוא לא הרוצח... הוא מסביר שלב אחרי שלב, ומראה לווין מי מנצח במלחמה הזאת... שוב מראים לנו עד כמה הדמות של שארק גאונית. פשוט גאונית סדרה ענקית, מחכה לעונה השניה :)

4hilla4

New member
זה היה ענקקק!!

איך הוא השתיל את כל הראיות האלו! אבל לא הבנתי אם ג'סיקה ידעה על זה או לא...?! פשוט גאוני איך שהוא עשה כאילו חבל סטוקר לשעבר! פשוט ג-א-ו-ן! ו- הבחורה הזאת שאמרה שהיא אוהבת אותו אז היא בעצם אחותה של הנרצחת הראשונה של ווין?

4hilla4

New member
שאלה.... מישהו?

מישהו יודע איפה אני יכולה לקנות את העונות של בוסטון ליגל חוץ מהאינטרנט? תודה... הילה

נצלש אמ אני יודעת שזה לא במקום:\

אבל אין פורום יס [למיטב ידיעתי] אז חשבתי..:S.. רציתי לדעת מה שמו של שיר הסיום של הסידרה 'מסכים' המשודרת ב5 ישראלי ושל מי הוא. תודה וסליחה על..חוסר ההקשרות:\\..

yoo

New member
בהחלט גראנדה פינאלה

שם אותה במקום השני אצלי אחרי פריסון ברייק! אגב, אני מתלבט מי יותר פסיכי וויין קאליסון או סבסטיאן סטארק O:

איזו שאלה,../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

ווין קאליסון. לסבסטיאן הייתה מטרה, הוא לא הרג אותה בשביל ההנאה והפורקן כמו ווין.

redsnowhite

New member
גם לדעתי../images/Emo47.gif../images/Emo141.gif

הדמות של סבסטיאן באמת גאונית, התוכנית עוד יותר
והשחקן מעולה, וואו! כל כך עצוב לי שזה נגמר
הסדרה הזו הייתה כ"כ"כ"כ מעולה!!! כל פרק הייתי שקועה בטיוי
יש עוד עונה

למעלה