שאקירה

• פותח הנושא kity
  • פורסם בתאריך

kity

New member
שאקירה

אמרו לי ששאקחרה הופיעה ואמרה שהיא מעדיפה לשתות דם מאשר, למכור דיסקים ליהודים מישהו שמע על זה? ואתםפ יודעים מאיפה אבא שלה?

rizla

New member
זה בסדר גמור מבחינתי

גם אני מעדיף לשתות דם מאשר לקנות דיסק של שאקירה (איכככככס)

hot dog1

New member
נשבעת נשבעת לכם!

נשבעת לכם אם היא אי פעם בהופעה אני ואני יראה אותה אני יכתיף לה כפה איזה:
והיא צריכה לקבל:
ו:
בראש! היא פשוט:

סליידר

New member
מישהו מוכן להסביר לי מאיפה הוא יודע

שזה נכון? אני רוצה הוכחה! היום כל הבי"ס שלי דיבר על זה אבל אף אחד לא יכל להגיד מאיפה הוא שמע על זה. זה לא היה בעיתון, זה לא היה באתרי חדשות באינטרנט. האם זאת שמועה? סתם מעניין. סליידר

TerminalFrost

New member
אולי היא מעדיפה לשתות דם של יהודים

מלמכור דיסקים לעמים אחרים

שמועה שמועה

שהופצה בפורומי מוזיקה שונים ב-1 לאפריל. אתם עדיין יכולים להקשיב ולהתלהב/להקיא מהלהיטון

TerminalFrost

New member
שמעתי

שאנריקה איגלסיאס לא מוכב לשכב עם יהודיות כי הוא אמר פעם בעיתון שהם המפיצות של האיידס בעולם

ihavenoname

New member
והינה הסבר לכל אלה שלא הבינו!

תראו לפני כמה ימים בראיון בm.t.v היא אמרה שהיא מצטערת שהיא התפרסמה אם היהודים אוהבים את השירים שלה!!! איזה חראית! ואני ראיתי את זה במו עיני! אתם לא שומעים את השם שלה:שאקירה זה שם של ערביה! למרות שהיא נולדה בקולומביה! וחוץ מזה עם זמר אחר חושב כמוה הוא לא צריך להגיד את זה בפומבי! אפשר לשמור את זה בלב!

סליידר

New member
איפה אני יכול לראות את זה?

יש באתר שלהם? אני חייב לראות את זה, כי אני לא מאמין למה שלא ראיתי. סליידר

דניאלה16

New member
שאקירה........

ידעם ששם המשפחה שלה הוא מובארק!!!??? שאקירה מובארק...........!!!!

דניאלה16

New member
שאקירה........

ידעתם ששם המשפחה שלה הוא מובארק!!!!?? שאקירה מובארק........!!!! כלבה בת כלבה......

©wil cat

New member
היא ממש סתומה......

זמרת שעדיין יחסית בתחילת דרכה ככה מביעה את הדעות האנטישמיות שלה... חוצמזה שהיא נאצית היא גם סתומההההההההההההההה אחרי דברים כאלה לא נראה לי שישארו לה כל כך הרבה מעריצים חוץ מהערבים והנאצים......

למעלה