שאקה..............

angelici

New member
וואוווווווו,,,חחחחחח../images/Emo6.gifפיפיטה,,,,

ממטאטסססססס סי אסטרלו אגורה סטה אזינדו ביסקלטה
יו מסטו ארודאנדו אין בשו כמו אונה רולטהההה
חחח ביטוח משלים
אמה יו טנגו מכבי דאורו
חחחח

פיפיטה

New member
אנג'ליקי אטי נוס וז אטנר פרובלמה

ביטוח משלים אס טיפול מס בואנו

מואיס

New member
מפארסי כה נו אנטנדיטס לה שקה../images/Emo6.gif

אנג'ליק. אסטה טיפול אס סולו פור אומברס

avielss

New member
מואיס-מפרסה קה טו נו אנטנדיטס...

אי מוזרס פואדן אזר טיפולימס דה אונה א לה אוטרה

מואיס

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיפה שריקה. בריכת שחיה=פיסינה

לפי המילון

revach

New member
שאקה

שריקה, מצטערת, אמה נו אנטנדי. כנראה כאל אספניול מיו נו אסטה מוי בואנו. פואדס אסקריביר לה שאקה בעברית? שבת שלום, רשליקה

Sarika

New member
רשליקה, בבקשה

שני משוגעים טיילו על שפת הבריכה שבחצר בית המשוגעים, אחד מהם קפץ למים וחברו קפץ אחריו והצילו, כששמע זאת מנהל בית החולים, קרא אליו את המציל ואמר לו שהגיע למסקנה שלאחר מעשה הוא אינו משוגע ולכן הוא משחרר אותו מבית המשוגעים, והוסיף שלצערו החבר שהציל מת, הוא תלה את עצמו בעזרת החגורה של החלוק שלו. "לא" ענה המציל זה אני שתליתי אותו לייבוש.

revach

New member
תודה

שריקה, תודה שחזרת אלי. אני חדשה ונראה לי שאת התגובה שלי שלחתי לרותי ב. אז יופי ששמת לב. בקשר לבדיחה - 10. האם יש אפשרות לדעת פרטים נוספים בקשר לאנשים שבפורום? נראה לי מעניין הקטע הזה בלאדינו. בעלי ואני היינו עד לא מזמן בקבוצה שהתארגנה לדבר בלאדינו ומשום מה זה התמוסס. הפורום הזה נראה לי מאוד. אז אל וורמוס או להשתמע. רחל (רשליקה)

Sarika

New member
רשליקה קרידה,

הגעת למקום הנכון, הפורום שלנו,בהנהלתם של רותי ואביאל הנהדרים, קיים כמעט שנה, משתתפים בו אנשים מכל רחבי הארץ שהנושא המשותף הוא כמובן שפת הלדינו וכל הקשור בה כגון: שירים, פתגמים,מנהגים,סיפורים והרבה נוסטלגיה.רוב החברים שבפורום מוצאם מטורקיה יוון(מוצאי) ובולגריה. אנו מקיימים מידי פעם מפגשים במקומות שונים, מטיילים ביחד ובפורים אנג'ליק המקסימה ארחה אותנו למסיבת פורים "מטריפה". אני הצטרפתי לפורום לפני כחצי שנה ואני מרגישה כאילו חזרתי לבית הורי, הרבה חום ,פירגון וכיף. השארי עמנו ותהני מכל רגע, שבת בואנה כטאנגאס קרידה אמיגה

revach

New member
פורום הלאדינו

שריקה קרידה, מונצ'וס גרסייס קה מרספונדטס (הלאדינו קצת "מתפקששת" לי). האם נסיטיס אן יון או שאת ילידת הארץ? יו נסי אן ירושלים אי מי פריאנטס נסיירו אן טורקיה. גדלתי בימין משה - יה סוואס, כמו "בוסתן ספרדי". אני מאוד מתגעגעת לאווירה שהיתה שם. לא מצאתי אווירה כזו באף מקום. אולי כי זה היה מקום הילדות שלי. גרתי שם עד גיל 12 ובתקופה זו הלאדינו שבפי היתה רהוטה ומלאה. כעת, מי לנגואה אסטה ככה ככה. זה היה כך מאחר והורי לא ידעו עברית אי אבלימוס סולו אן לאדינו. כשהורי למדו עברית דיברנו פחות ופחות לאדינו, למרות שבשיחות עם אמי אני משתדלת לדבר בלאדינו, אבל נו אס לה מיזמה קוזה. אני אשמח להשאר בפורום מאחר וזה המקום היחיד, מלבד בבית, שאני אנסה לדבר קצת בלאדינו. יו וו קרר ארקונטר קון לאס ג'נטס דה לה פורום. מה ווה פלזיר מונצ'ו. רשליקה

avielss

New member
אקי ברוך השם נו אסטמוס אזיינדו

להתמוסס .. מיןם ליום נוספים אנשים חמים ולבבים. מפגשים גם יש..אומנם לא מספיק לטעמי (לה קומידה אנדה אסטה?) אבל בהחלט אנחנו כאן ברוכה הבאה

Sarika

New member
אבאגר אבאגר(לאט) ווס אבאר

קה טסטאס אקודראנדו(נזכרת) דה פלאבראס קה טאולבידאטס(ששכחת). מיס פריינטאס נסיירון אן סלוניקי יוון, אי יו נסי אן נווה-צדק תל-אביב. דל דיאה קה נסי אבלו קון מימדרה לאדינו,פור אסטו נו מאולבידי(שכחתי) ללינגואה (שפה).

למעלה