הכי מצחיק שאין אף תשובה רצינית פה :).
ל לירן הסקסי ביותר New member 30/4/06 #40 גיחי גיחי אני לפחות יודע על איזה נושאים לירשום ומה מעינין זה בעיה פשוט שלא עונים לעינין אם יענו לעינין אנשים פה הכול ישתנה .
גיחי גיחי אני לפחות יודע על איזה נושאים לירשום ומה מעינין זה בעיה פשוט שלא עונים לעינין אם יענו לעינין אנשים פה הכול ישתנה .
S salexla New member 30/4/06 #47 בונא הפורום צריך להחליף שם... לפורופ סטאדאפ, יש פה כמה כשרונות ששופכים (לפחות אותי...) מצחוק... ואני לא מדבר על הליצנים (הפלצן שמצטט את עצמו, הערס עם עם תאויוט הקטיב) גדול......
בונא הפורום צריך להחליף שם... לפורופ סטאדאפ, יש פה כמה כשרונות ששופכים (לפחות אותי...) מצחוק... ואני לא מדבר על הליצנים (הפלצן שמצטט את עצמו, הערס עם עם תאויוט הקטיב) גדול......
S salexla New member 30/4/06 #45 יש סיליט ! בונא אלירן, נראה לי שהג'ונגל קורא לך, דיי כבר עם ההודעות הסתומות, במיוחד עם הניסוח הדפוק....התגובה שלך דיי צפויה כרגע, אז פשוט תפנים ואל תתפוצץ בתגובה ערסית רגילה.....האאאא (אבו טיייר..)
יש סיליט ! בונא אלירן, נראה לי שהג'ונגל קורא לך, דיי כבר עם ההודעות הסתומות, במיוחד עם הניסוח הדפוק....התגובה שלך דיי צפויה כרגע, אז פשוט תפנים ואל תתפוצץ בתגובה ערסית רגילה.....האאאא (אבו טיייר..)