שאני חושב על זה

• פותח הנושא ghony
  • פורסם בתאריך

ghony

New member
שאני חושב על זה

האם לרוח עצמה יש חושים? O_ם והאם גלגול זה דבר מוכרח? כאילו האם כל נשמה חייבת להתגלגל לתמיד או שהיא יכולה להשאר בעולם הבא?

לא נראה לי שיש תשובה חד משמעית

לשאלה האם גלגול הוא בהכרח, ואין ממש מי שיענה על זה לדעתי, ישנן אמונות כאלה ואחרות שחוטא יקבל כך וכך גלגולים או שאם עוד לא השלמת את ייעודך בחיים ועוד... והאם לרוח יש חושים? היא שומעת ורואה בוודאות לגבי ריח ועוד.. שאלה טובה...

דווקא שמעתי משו מענין בקשר לזה..

איזו מדיומית אחת שעשתה ביקור בית בבית במצפה רמון אצל משפחה אחת, אמרה שהרוח ציינה כל הזמן שריח הבישולים של אם הבית מזכירים מאוד את שלה... ככה שנראה לי שכן, יש להם חושים

Dark faith

New member
בהמשך אלייך,

ומוסיפה אמונה קטנה שלי....בנוגע לנשמה שמחליטה לא להמשיך למסע של גלגול נוסף, אני מאמינה שלכל נשמה נותנים את הזמן שלה, במידה והיא איננה רוצה לחזור שום למישור הארצי למסע נוסף האמונה שלי אומרת שנותנים לנשמה על כל הזמן בעולם....בעצם אין כל כך מדד של זמן בעולם הרוחות לדעתי, אבל אתם יודעים למה אני מתכוונת. נשמות שעברו קצת יותר בחייהם כאן, טראומות וכדומה אני חושבת שנותנים להם יותר "זמן"....

ghony

New member
לאדע

כי זה נשמע לי ממש גרוע אולי לחזור לעולם הזה אבל לא לדעת שכבר היית פה... =\

Dark faith

New member
אבל כך זה פועל,

ברגע שתחזור לעוד גלגול חיים עם התובנות מהגלגול הקודם, לאט לאט חוכמות החיים כולן יהיו בידייך....וזאת אינה המטרה...

למעלה