שאני אמות

קפת

New member
שאני אמות

בעצם, שתמותו אתם, אבל קודם תענו לי על שאלה: האם על המסך שלכם מופיע השרשור שפתחתי תחת הכותרת "מי מפחד מקפת בוקובזה?". כי אצלי הוא לא. אבל כשאני מחפשת אותו דרך אדמין הניהול הוא קיים. משונה, מאוד משונה. לדעתי זה חלק מהקונספירציה נגדי. מישהו משלם הרבה כסף לקליפות התפוזים כדי להשתיק אותי.

קפת

New member
ידעתי!

חושבים שיצליחו לבלבל את קפת בוקובזה? לשגע אותה? מי הם חושבים שאני, איזו פרנואידית מפגרת? שאם שעושים לי ויש ויש (זה סוג של אונומטופיאה) מתחת לחלון, אני ישר מזמינה משטרה (דווקא חשבתי להזמין, אבל לא מצאתי את הסלולרי)? שאם דופקים לי בשלוש לפנות בוקר בדלת, אני אכנס מתחת למיטה (רציתי, אבל יש שם כל מיני ארגזים וחבילות ואבק ועכבישים ומפלצות, שאין מקום)? שאם מדברים לי בערבית מתחת לחלון אני אחשוב שהכל זה קולות בראש שלי (ברור שניסיתי לחשוב, אבל זה נורא קשה לשמוע את עצמך כשהשיניים שלך נוקשות)? שאם יעלימו לי הודעה אני אשכח שאי פעם כתבתי אותה? לא שכחתי. לא סלחתי. ואני יודעת שמתנכלים לי. זה בגלל שאני נשמה חופשית, לא נכנעת לתכתיבים מנהלתיים, לא מוכרת את היצירתיות שלי הנזיד עדשים (גם לא עבור קינואה), לא מתרפסת בפני השררה, לא מחליפה את האמת שלי עבור ג'ובים ומשרות. פשוט לא.

קפת, מיי precious

בבקשה תתפטרי ותגאלי אותנו מלבטייך, יסורייך, ומהשממון הפאתטי והאינסופי שלך. לפעמים, זאת הדרך היחידה...... על החתום, גולום ( וכל השאר שהתייאשו מזמן).

לא ולא!

קפת לשלטון! לעולמי עולמים! ולו לשם הזדהות עם ההנהגה המקומית... רק בחיאת קפת, תפטרי את עמיר פרץ.

קפת

New member
אולי היא התבלבלה

בגלל שהרמטכ"ל התפטר. המסכנה בטח לא ישנה כבר כמה לילות ומקשיבה באדיקות לכל הפרשנויות. זו דעתי. אבל יש לי גם דיעה אחרת: כל מיני אוברי עורך עושים עלינו נסיונות לפני שהם נוחתים בפורום ידידותי יותר. משפנים אותנו. והרמטכ"ל שותק. זו דעתי השנייה.

קפת

New member
קונפירציות

זה אין לי, לדעתי. יש לי קונפיטורות וקונפקציה. היתה גם קונספציה, אבל שתו לי. שמעת שאהוד מנור מת?

ברור

שהוא(עליו השלום, שיזכה לחיים אורכים) מת. אחרת לא היו מוציאים מארז משולש כזה, כמו שקניתי לאמא ליומולדת.

שלום שרי

אולי, ככה בשביל הנימוס, תספרי לנו על עצמך במילה או שתיים. לא, כי אנחנו דווקא זקוקים פה למרפאה בעיסוק. יש לנו מקרים מאוד לא קלים כאן וחוץ מחוקן אין לנו דבר להיעזר בו. תודה לך

זה לא את זה אנחנו

זו בעצם מונה ליזה אבל אנחנו כקולקטיב קואופרטיבי מוכנים לשאת באחריות ולהכריז בזאת שהקולות שאת שומעת מתחת לחלונך בערבית הם בעצם חירחורי המוות של הפורום שמנסה להגיד לך, קפת אל תלכי...... קפת אל תלכי.......

רציתי לשאול

אם גם כשאני אהיה גדולה ואשחק בטלנובלה השדיים שלי יצמחו מהכתפיים ואם כן, האם זה יפריע לי להזיז את הידיים לצדדים.

האמת

שכשתהי גדולה כבר לא יהיה איכפת לנו מהיכן צומחות לך השדיים, אצלנו מגלים בך עניין רק כשאת קטנה.

קפת

New member
שדיים זה הכי חשוב באשה

יותר מכתפיים ו/או ידיים. כי מה כבר יש לך לעשות בידיים, פאנלים? שחי/שפם? חומוסצ'יפסלט? הכל שולי ומתגמד, תרתי, אם יש לך שדיים ראויים. טפחי שדיים, בוגונביליה. עתידך טמון בהם.

בסדר,

אבל הם חייבים להיות כאלה שיוצאים מהכתפיים? את יכולה לדמיין לך כמה זה כואב לשאת תיק עם רצועה, או תרמיל גב?

קפת

New member
למה אשה עם שדיים ראויים

צריכה לשאת תיק ם רצועה או על הגב? מה, אין לה איזה גבר תורן שיסחב בשבילה? ובכלל, מה יש לה לצאת מהמיטה? לדעתי, היא צריכה לשכב שם, עם אודם חזק מרוח על הפרצוף וסטילטו. זו דעתי.

למעלה