שאני אמות !

GlitterKitten

New member
שאני אמות ! ../images/Emo4.gif

ואייייייייי אני בשוקקקקקק העטיפה דל בי ויט יווווווו קול !!!!!!! תגובות בבקשה (במיוחד על השער של ליז....חחח)

chen filan

New member
לדעתי לא!!!לא מתאים לה!!

ואני לא אומרת להעליב..(נכון ירדן את מכירה אותי חחחח).. כי זה פשוט לא יפה לה!! חחחחחחחחחחח....

GlitterKitten

New member
חחחחחחחחחחחחחח

היא קורעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת דיייייייי מתה עלייה!!!!!!!!!!!!! האם אני מתחילה לאהוב את ליז מחדש?? (לאאאאאאאאאאאאאא) אס ור לייייייי היא בלונדינית!!! לא לא לא!!! לא רוצה אותההההההה

chen filan

New member
אני פה../images/Emo9.gifואני לא בלונדינית..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. למה מה יש לך נגד בלונדיניות?? הרי את בעצמך בלונדינית שיטטטטטטטטטטטטט גיליתי את הסוד.. חחחחחחחחחחחחחחחחח....

GlitterKitten

New member
אחחחחחחח איתךךךךךךךךך

אני בלונדינית??? זה רק נדמה לך.....קצוות שרופים!!!!!! פחחחחחחחחחחח זה בסדר......עכשיוט הסתפרתי ואני לא בלונדינית

chen filan

New member
אם היא אמרה שהיא הסתפרה מ

למה את שואלת??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

chen filan

New member
אז מה אם הסתפרת...

בטח נראה עוד איזו שערה בלונדינית פה.. ואחת שם

chen filan

New member
מתוקה שלי...*אהמממממ...*

לשם אני לא מגיעה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.....

chen filan

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

..וטוב שכך.. חחחחחחחחחחחחחחחחחח..... להגיד ת´ vip????חחחחחחחחחחחחחחחחחח... כמו..*אהממממ...* חחחחחחחחחחחחחחחחחח....

GlitterKitten

New member
כן כן

תאמיני תאמיני! וסליחה.....אסור לי לגלות מי הם......הי הם vip !!! חסויייי ששששששש

chen filan

New member
*אהמממממממממ*

אני יודעת אחד מהם.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח... אבל אם אני אגיד.. יש הזמנה לכול בנות הפורום לדשא.. חחחחחחחחחחחחחחחח..

GlitterKitten

New member
מה מו מי???

למה להזמין את כולם לדשא???? בישביל?????? דוחה סוטההההההה!!!!!!!!!! ונכון נוי.....אני שטנית.....לא בלונדינית! חיחיחי

chen filan

New member
מה סוטה??

שיראו שאני מנצחתתתתתתתתת!! מה חשבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת????

למעלה