שאני אמות...

Merlin18

New member
שאני אמות...../images/Emo121.gif

Alan Rickman C/O Duncan Heath I.C.M. Oxford House, 76 Oxford St. London W1D 1BS England Tel: (0)270-636-6565 נכתוב לו משהו???

love potion

New member
הו!!!

הרגע קידמת את תכנית החטיפה שלי בשלב אחד! עכשיו נשאר לי לגייס 2-3 גברים חסונים באיזור לונדון ומזוודה גדולה במיוחד...

Merlin18

New member
*שני שלבים*../images/Emo66.gif

מצויין! אני גיסתי עדת בנות שיטרידו אותו בטלפון עשרים וארבע שעות ביממה, וברגע שהוא יברח החוצה בצרחות: "Take these bloody nutters away from me!!!" אז...הרגע המושלם לתקוף!!!

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאמממ... התחלנו פעם מכתב,

רק אני לא יודעת מה קרה איתו בסוף...

TwelveEyes

New member
הממ...

יש אולי דירות פנויות ליד? לא משנה בעצם... תאונות קורות

Minerva

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאת פסיכית!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

שניש

New member
בואו נתקשר../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif

נזמין אותו אלינו....נציע לו טובות הנאה מיניות....משהו

שניש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif

*רינג* אלן:"הלו" *מבטא בריטי כבד ושקסי בטירוף*
חברות הפורום:"אלן....הסתכל מחוץ לחלון...." אלן: אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה *קופץ מהחלון* *בנות הפורום תופסות אותו ומבצעות בו מעשים מגונים*

I n n u e n d o

New member
למה שלא נהיה מנומסות?

US: HELLO MR Alan Rickman? Alan : yes,may i ask whos calling us: ho yes we are a bunch of sex freaks that loves you crazy little "shaxi" ass Alan: Great! עזבו. חח

Merlin18

New member
אפשר גם לפצוח בשירה!!!../images/Emo168.gif

I wanna be loved by you Just you and nobody else but you I wanna be loved by you ALONE (poo-poo-pi-doo)
style Monroe

oO yUvAl Oo

New member
הוא גר ברחוב אוקספורד../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

ויכול להיות שחלפתי על יד ביתו בלי לדעת...
אז מתי מתחילים בהטרדה
קודם צריך לבדוק שזה באמת אמיתי...

מלאכית16

New member
אחחח...../images/Emo110.gif

מוחם החולני של בנות הפורום.
שיחת טלפון הזויה: אלן: הלו? הילה: מושי מושי, לאן הגעתי? קול מהצד השני: אמ...*הרמת גבה טלפונית*, לבית שלי... הילה: ונאני דס קה? אלן: הגעתם לבית של אלן. אני לא בבית כרגע, אנא השאירו הודעה לאחר ביפ. *קול ניתוק* שיחת טלפון הזויה, טייק טו: אלן: הלו? הילה:*קול מאיים* איימ יור וורסט נייטמר! ~ *קול חמוד~ רוצה לצאת איתי הערב? אלן: אמ..מי זו? הילה: נו,זו הילה, אתה לא זוכר אותי? אלן: אמ...נפגשנו אי פעם? הילה: בטח, כל לילה אנחנו עושים סקס במקום אחר. אלן: אמ...הגעתם לבית של אלן. אני לא בבית כרגע, אנא השאירו הודעה לאחר ביפ. *קול ניתוק*

love potion

New member
בחיי...

מסכנה משפחת הזקנים הלונדוניים החביבים שגרה בכתובת הזאת.

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאני אפילו לא רוצה לדעת למה

שמת את התמונה הזאת

למעלה